Uranus kommer hjem i Tyren onsdag den 6. marts 2019 og bliver her indtil 2026. En ko-vending af de større for os alle.

Siden 2010 har Uranus stort set været i Vædderen. Frihedskæmperen og planeten for forandringer møder Zodiakkens store kriger, egoet. Der har været mange personlige transformationer for os her, både i forhold til udseende, men også identiteter. Alle disse smelter nu sammen her i den sidste uge inden Uranus den 6. marts 2019 starter en ny mangeårige runde i den magelige Tyr, som nu bliver sparket ud af sin gamle lænestol. Både for os individuelt og kollektivt.



Vi fik lov til at smage lidt på denne effektfulde transit forår-sommer 2018, men lige om lidt er det alvor. De næste 7 år. Især for alle Tyre og dem med signifikante Tyreplaceringer. Samt de andre faste tegn – Vandmanden, Løven og Skorpionen.





Og alle de andre. Især der, hvor vi har siddet fast. Pladen har kørt i rille. Det er et fantastisk opbrud,  der er på vej. Er du Guldmedlem, kan du læse HER hvordan det har indvirkning på dit liv personligt og kender du dit fødselshoroskop, kan du få ekstra information her.



Til gengæld kan Væddere og alle Vædder-placeringer nu tage en velfortjent wellness-slapper.  Uranus i Vædderen-slaget er næsten vundet og vi kommer her ud af buskene forslåede, forrevne og med blødende knæ. Heldigvis har Chiron netop startet sin mangeårige healingrejse igennem Vædderens tegn, så vi kan blive healet og lappet sammen igen. Til vores sande identitet. Et nyt niveau af autenticitet hos os alle, hvor sjælen ikke længere kan få baghjul af naturstridige samfundsnormer og strukturer. Vi vil være os selv og er nu stærkere grundet Vædderens legendariske mod, vi går efter vores mest dybfølte ønsker uden at bukke under for omverdenens meninger og krav hvis de ikke hører til på vores vej.



Jeg har skrevet flere indlæg om Uranus i Tyren og hvad vi kan forvente i denne transit. Læs i dybden HER og HER. Her er lidt strøtanker for de næste 7 år:



Store forandringer i sundhedssystemer. Medicin. Vaccine. Samfundsstrukturer der ikke fungerer vil transformeres på baggrund af folkets "oprør". Cannabis. Stoffer. Medicinalindustrien, som er noget af en broget størrelse vil opleve nye krav til etik og moral.



Økonomi. Penge. Værdier. Banker. Finanser. Store emner ved Uranus i Tyren, det har jeg skrevet en del om i de andre indlæg. Meget stærke forandringer her, helt nye økonomi-systemer.



Vores syn på kærlighed, parforhold og værdier ændrer sig gennemgående. Det skal være ægte. Autentisk, ligesom alt det andet. Solidt. Romantisk.



Mad. Hvordan vi dyrker mad. Hvordan vi bruger mad – f. eks som healing. Ernæring.



Jord og grunde samt hvordan vi kan optimere jordkvalitet.



Sult. Hungersnød. Hvordan man bruger teknologi til at løse problemer som disse, hvilket ikke nødvendigvis er genetisk modificerede afgrøder. Uranus er det innovative, det er teknologi og fremtidsorienteret. Måske i fællesskaber, som også er Uranus´ område, så vi måske ikke behøver at transportere mad den halve jord rundt.



Moder Jord er sur. Hun kommer stensikkert med flere oversvømmelser og jordskælv. Måske hun også lader os "konsumere" os selv, lige som bakterier. Gennem ”consumerism”, altså vores forbruger-mentalitet der er løbet helt af sporet.  Fortsat respektløshed for naturen er helt og aldeles umuligt, mange er heldigvis vågnet op for alvor her.



Bygning af huse, entreprenører. Tyren hersker over konstruktion, hvordan vi bygger vores huse. Hurtigere og lettere måder. 3D får nok endelig gang på jord.



Teknologi. 5G (!). Tidens mest elektriske emne. Som hænger rigtigt meget sammen med sundhed og er måske ikke helt gennemtænkt i forhold til natur og mennesker.



Vores stemmer. Kommunikation. Tyren hersker over stemmen (yes, det er derfor en Tyr sol-måne-ascendant så ofte har en smuk stemme). Hvad kan teknologien hjælpe os med her? Douglas Adams ville have elsket at se en live Babelfish, altså en fisk der kan oversætte til andre sprog og som man har i øret. Probably the oddest thing in the Universe.  Ihvertfald burde det ikke være svært at udvikle noget, der giver Google Translate baghjul.



Der kan jo ske meget på 7 år og som skrevet før, så tror jeg absolut at penge og økonomi er noget af det første, der bliver stanget. De der kapitalistbanker og deres skandaler, SKAT og deres upsedasse-jeg-mistede-117-fantasilliarder...det går bare ikke længere. Er du Guldmedlem, kan du se her hvilke fælles- og andelskasser jeg har analyseret til at være de bedste at investere i. Når nu vi taler teknologi, hvem ved om vi så alle bliver nulstillet haha. Alles bankkonto starter på nul igen. Sikke et kaos.



Fælles-, bytte- og deleøkonomi er vel så almindeligt idag, at der ikke bliver megen revolution her. Det skulle da lige være kontanter og/eller Dankort og den slags. Måske vi kommer til at betale vore regninger med iris-scanning, hehe.



Som nævnt bliver alle tegn i høj grad berørt af denne transit, og Tyrens opposition er Skorpionen. Som bl.a hersker over gæld og andres folks penge.  Hvad med alle de lande, der er bankerot og lever af gæld? Her kommer nok nye boller på koen.



Lønslaveri. Mens der trykkes flere penge. Som skrevet 117 gange før, så er det altså bare tid at komme ud af uddaterede strukturer der ikke opfylder dine basale behov og inderste drømme. Vi er ikke længere i farfar-tid, hvor ”jaa livet er jo hårdt og man mååå jo have et arbejde der giver smør på brødet”. For det første er det hverken hipt at spise smør eller brød længere og for det andet så ja – i en periode. Ligesom man kan være på overførselsindkomst i en periode indtil man har fået sat sig i stilling til en hverdag med højere livskvalitet – det var vist det, der oprindeligt var meningen med overførselsindkomst, ikke at det skulle være en livsstil. Og iøvrigt bliver der vel flere robotter til at overtage dummearbejde. I mine øjne bør folk arbejde lige så meget eller lidt, som de har lyst til. Der er ufatteligt mange overflødige møder, konferencer og åbne kontorer verden over. Ren adspredelse, en kunstigt oppustet og opretholdt cirkusballon til daglig underholdning. Fordi ”man skal jo på arbejde mandag morgen”. Hvem siger det?



Min pointe er: vi er ude at gamle, lave karma-energier. Det er vi alle. Og for sovsen, hvor var det bare en hård fødsel. Men du lider ikke længere under den slægtskarma (Stenbuk og Krebs undtaget, men det er en del af deres energetiske DNA  - det er noget andet). Det er helt helt helt ok at bygge sin autentiske drøm. Ja, faktisk er det det, de kollektive energier i den grad presser på for at vi alle gør. Jo, du skal nok klare dig økonomisk. Især hvis du bygger noget autentisk, det understøtter universet gerne (og har lettere ved at nå dig hvis du har et balanceret numeroskop).



Så ja, det er tid at tage tyren ved hornene – og det sker helt af sig selv, måske på nogle overraskende områder for os hver især.



Spændende bliver det ihvertfald. Tyren er stædig, det er nogle sejlivede fundamenter, der vil blive brudt op og bygget påny. Til det bedre. Uranus handler om at vi skal blive frie og vi skal finde vores ”folk”. De stammer/grupper/fællesskaber/familier, vi tilhører.



Uranus i Tyren opfordrer dig til at finde kærligheden. Den eneste ene. Og det, du elsker at lave. For det bliver dit bidrag til verdenshistorien.



Louise

Kategorier