Astrologisk vejrudsigt for juni 2019 (advarsel: video med Louise)

Se den astrologiske vejrudsigt for juni 2019 lige HER og bliv forberedt på den kommende eklipse-sæson, der bringer skæbnebetonede begivenheder af alle slags.

[embed]https://youtu.be/huUVzWqqxDM

Juni kommer med festlige måner i Tvillingerne og Skytten, Neptun går retrograd og hjælper os med at lade illusionerne falde. Et kæmpestort tema i 2019, hvor også Den Nordlige Måneknude i Krebsen hjælper os til at navigere ved hjælp af vores intuition, og der bliver strøet mange udfordringer og forhindringer i form af illusioner og luftkasteller på vores vej. Dette for at vi kan lære at pinpointe nøjagtigt hvad der er autentisk, hvad der er kvalitet og hvad der er langtidsholdbart og bruge vores tid, energi og ressourcer her. Det gælder ikke mindst der, hvor vi lyver for os selv (!).

Den 18. juni er Neptun atter i sekstil til Saturn, det samme aspekt havde vi den 31. januar (se videoen om det HER) og det kommer igen til september. Her begynder vi at hive vores drøm ned på jorden og bygge den for alvor.



Kardinal-aksen er rødglødende for tiden, Krebsen og Stenbukken fortsætter deres stærke energi-udvekslinger hvor Vædderen og Vægten kan føle sig mere mast end normalt. Det gør over, friktionen hjælper til at føde nye projekter og heale påny.

Månedens mest populære tegn er Tvillingerne og Krebsen, så nyd det endelig.

Der venter os en god sommer forude, vi har super energier for fest, hygge, kærlighed og eventyr - det er meget meget lettere energier end vi havde sidste år, hvor sommeren 2018 var det mest stillestående nogensinde.



Festligt bliver det og måske lidt af en soap opera (som maj 2019 også må være for de fleste), men hey - er vi stive, er vi i live. Det er en stor og spændende baby, der fødes i disse år og der venter en særdeles smuk tid længere fremme (også længere fremme).

Rigtigt god juni 2019 :)

Louise

 

 

Kategorier