Nyt fra Vestfronten: Kærlighedssessioner, videoer og gaveregn til Guldmedlemmer

Tak for den flotte respons vedrørende vores kærlighedssessioner. Vi har valgt at udbyde personlige intro-sessioner i september måned da der er stor interesse for personlige sessioner. Nogle har været hurtige og booke, men der er stadig få tider tilbage.

Setup er det samme som tirsdagsmøder, prisen er 599 kr og sessionen varer 55 min hvor vi begge er til stede hjælper dig videre. Der kommer stadig gruppe-seancer senere, så skriv til louise@universalgoals.dk hvis du er interesseret i en af delene.



Tirsdagsmøder i august og september er helt og aldeles udsolgt. Book fra 1. oktober og frem HER.

Sessioner til navneskifte er fuldt bookede frem til november.



Næste indlæg til Guldmedlemmerne handler om, hvilken skæbnerytme du numerologisk ligger i ud fra det år, du er født. Her kan du også få mere at vide om, hvorvidt 2020 er et skæbneår for dig og hvad det i så fald betyder for den årrække, du går ind i her.

 



September-videoerne kommer selvfølgelig også i denne måned, men vi er kun lidt over halvvejs gennem august selv om vejrudsigten siger noget andet. Se hele playlisten for august måned HER.

Hvis du ser videoerne for din sol, måne og ascendant er du godt klædt på generelt. Husk, at der også er en kollektiv video hvor jeg fortæller om de Jomfru-energier, vi er på vej ind i. Det er et stort energiskifte.

Mange hilsener

Louise

 

Kategorier