DEN STORE ORDBOG TIL ENERGIFELTET

Klør du dig også i øjenbrynene når Louise skriver eller taler om mærkelige ting på himlen og i tallene? Her får du en beginner´s guide til energifeltets begreber. Skriv endelig, hvis du synes at der mangler noget.

Her i den store ordbog kan du læse ALT om energifeltet og de begreber, der bruges.

Bemærk, at det der i læsende stund ikke er at finde i Guldmedlemmernes database (som du finder lige HER) er på vej. Jo flere Guldmedlemmer, desto hurtigere bliver materialet produceret. Læs HER, hvordan du bliver Guldmedlem for kun 89 kr/md og får adgang til en stadigt voksende database med masser af materiale til optimal brug af energierne i dagligdagen.

Denne ordbog opdateres til stadighed.

God fornøjelse :)

Louise Falkenberg, juni 2020



Arketyper: Alle typologier er opdelt i arketyper. Det er mønstre, modeller, temaer, egenskaber, symboler osv som hører under en kasse. Astrologisk ved vi f. eks, at Venus har ”noget med” kærlighed, penge, skønhed og lignende at gøre, men da al energianalyse er arketypisk ræsonnans, kan vi ikke sige præcis hvordan det udspiller sig. Vi ved dog godt, at det ikke har noget med f. eks krig at gøre. Arketyper er altså ”noget inden for de her temaer” og det bruges i analysearbejdet.

Ascendant: Det stjernetegn, der steg op i Østen da du eller det energiaftryk du analyserer, blev ”født”. Ascendanten er din ”maske” udadtil, det første folk møder og det er altid dit 1. hus.

Aspekter: Det geometriske forhold planeter i et fødselshoroskop imellem eller i forhold til transitter, andre mennesker og lignende. Aspekter er meget vigtige at kende, det viser noget om hvorvidt det er harmonisk, besværligt, let, flydende eller udfordrende. De store aspekter er konjunktion, trigon, sekstil, opposition og kvadrat og så er der nogle der har mindre indflydelse. Er du Guldmedlem, kan du læse alt om det i databasen.

Astrologi: Astrologi betyder bogstaveligt talt ”stjernernes sprog”. Det kommer fra græsk (astro = stjerner, logos = ord, sprog) og er et meget gammelt symbolsprog, der kan give os dybe indsigter om os selv og verden omkring os. Der er mange forskellige astrologiske systemer, Louise bruger ofte også kinesisk og vedisk astrologi. Det er godt at kende så mange som muligt hvis man interesserer sig for astrologi.

Bevægelig:  En af de 3 kvaliteter, Zodiakken er grupperet i. De bevægelige tegn er Tvillingerne, Jomfruen, Skytten og Fiskene. De ”opløser” sæsonen og er altså i slutningen af en sæson/proces hvor vi skal til at gøre os klar til den næste fase/sæson. Super omstillingsparate, tilpasningsorienterede (kan falde ind alle steder), alsidige, åbne over for forandring og fleksible. Kan også være lige lovligt fleksible og altid klar til at forandre istedet for at lære at stå fast.

Business astrologi: Louises baby ud fra hendes business-baggrund og hvordan man laver optimal business ud fra eget energifelt samt transitter.

Dekanat:  Lidt mere avanceret astrologi. Hvert tegn (30 grader/dage) kan deles op i 3 dele, også kendt som 1., 2. og 3. dekanat. De har 10 grader/dage hver. Er du f. eks født de første 10 dage af et tegns sæson, ligger du i 1. dekanat, de næste 10 dage i 2. dekanat osv. Der er derfor 36 dekanater i Zodiakken og hvert dekanat har en planethersker. Dekanater giver en underliggende energi for tegnet, som udleves gennem bestemte egenskaber. Det er (blandt andet) derfor en Tyr ikke bare er en Tyr, en Vægt ikke bare en Vægt osv. Læs alt om hvilket dekanat du er født i og hvad det betyder for dig som Guldmedlem.

Den Nordlige Måneknude: Den retning, vi bevæger os i individuelt og kollektivt. Måneknuderne er meget vigtige at kende i forhold til ens skæbne, det fortæller os hvorfor vi altid bliver puffet i en bestemt retning. Jeg kommer snart med manualer for alle måneknuder til shoppen, der kan du finde din personlige skæbnevej ud fra den vedhæftede dato-oversigt hvor du finder din fødselsdato.

Den Sydlige Måneknude: Vores comfort zone (som regel noget, vi er gode til) som vi skal forlade i dette liv for senere at integrere den Sydlige og Nordlige Måneknude. Jeg kommer snart med manualer for alle måneknuder til shoppen, der kan du finde din personlige skæbnevej ud fra den vedhæftede dato-oversigt hvor du finder din fødselsdato.

Descendant: En af de 4 vigtige punkter i fødselshoroskopet. Descendanten er husspidsen af dit 7. hus, direkte over for din ascendant (1. hus). Descendanten repræsenterer ens tilgang til partnerskaber i livet (de vigtige, f. eks ægtefælles, business partner, gode venner o.a).

Det kardinale kors: Fra et evolutionært perspektiv er det vigtigt at forstå Det Kardinale Kors. Det består af de 4 kardinale tegn (ledertegn) Vædderen, Krebsen, Vægten og Stenbukken.

Det kosmiske design: Louises hjemmestrikkede udtryk for kosmos, universet, Gud, Gudrun, vibrationer, sacred geometry – hvad man vil kalde det. Eet stort og meget intelligent kreeret design.

Det progressive horoskop: Et specielt horoskop, der har delt vandene i mange år verden over. Teoretisk er den mest populære metode en oversigt, hvor man bruger fødselshoroskopet som udgangspunkt, men hver dag svarer til eet år. På den måde kan lettere forudse større begivenheder og fremtidige trends i personens (eller hvad man lægger horoskop på) liv. Det er især når de indre planeter, især Solen, skifter tegn at den tydeligt kan mærkes (dette sker inden for de første 30 år af ens liv, alt afhængig af hvornår man er født i perioden) samt når planeter skifter retning. De ydre planeter ændrer sig meget lidt i løbet af et liv og er derfor ikke det første sted, man kigger. Månen og ascendanten ændrer sig flest gange i løbet af et liv. NB! Det er avanceret niveau astrologi, det er ikke tilrådeligt at begynde her.

Direkte: Når en planet er ”direkte” ser det ud som om den går fremad. Dette oversættes til jordboersprog som at det er lettere at manifestere og bevæge sig fremad i processer, faser og livet i det hele taget. Når planeten er det modsatte, altså retrograd (se under ”retrograd”) er energien indadvendt, når den er direkte er den udadvendt – bølger går udad istedet for at komme ind hele tiden. Retrograd er tid for refleksion, genovervejelse, genforhandling, redigere etc, direkte er for at sætte det nye i værk.

Eklipse:  På godt dansk ”formørkelse”. Når Solen eller Månen er ”i vejen” for hinanden (total formørkelse er der, hvor det hele er sort). Astrologisk noget man har særligt fokus på da det er skæbnebestemte begivenheder. Hvordan og hvornår de har indflydelse på ens egen liv afhænger af hvor det passerer i fødselshoroskopet. En eklipse er meget stærk og har indflydelse på ens liv 3-6 måneder efterfølgende. En eklipse er altid i de tegn hvor måneknuderne befinder sig.

Energifelt: Louises udtryk for det energiaftryk, der er dannet ved en person, begivenhed, virksomhed etc´s fødsel eller registrering samt det felt, vedkommende bevæger sig i. Energifeltet analyseres gennem astrologi, numerologi, psykologi, tarot og egne evner og balanceres gennem f. eks numeroskopet, coaching, kognitiv terapi og lignende.

Energivejrudsigt: Louises udtryk. En slags horoskoper dannet på basis af astrologiske transitter, numerologiske spændinger samt tendenser på markeder og i samfundet i det hele taget. Der er en kollektiv energivejrudsigt, som udkommer gratis hver måned (se YouTube-kanalen og hjemmesiden) og er du Guldmedlem får du altid en daglig energivejrudsigt med meget præcise perspektiver på dagens tema som du så kan tage små og store beslutninger ud fra.

Fast tegn: Et af de 3 kvaliteter, Zodiakken er grupperet i. De faste tegn er Tyren, Løven, Skorpionen og Vandmanden. De ”holder” sæsonen ved lige, er lige i midten af hver sæson/proces der hverken starter (kardinal) eller slutter (bevægelig). Gode til at holde fast, holde ud, være beslutsomme og fokuserede. Kan være mindre gode til at slutte når tid er, der er tendens til at overleve noget for længe.

Fiskene: Det 12. tegn i Zodiakken. Neptun hersker over Fiskenes tegn. Man er Fisk som ”stjernetegn” (se under ”soltegn”) hvis man er født mellem den 19. februar – 20. marts. Fiskene er et vandtegn og et bevægeligt tegn. Er du Guldmedlem, kan du læse alt om Fiskenes tegn inde i databasen og hvad det betyder for dig personligt.

Fuldmåne: Hver måned er der fuldmåne i det modsatte tegn af, hvor solen står. I Vandmandens sæson er der derfor fuldmåne i Løvens tegn, i Fiskenes sæson er der fuldmåne i Jomfruens tegn osv. Læs mere om dette under ”polariteter”. En fuldmåne indikerer – som navnet antyder – at noget er ”fuldt”. Det kan være en cirkel, der er fuldendt i form af en fase eller proces man har været i gang med (som meget vel kan være startet ved nymånen 6 måneder tidligere). Det kan også være en del af en fase, der slutter. Uanset hvad er det oftest gennem de dybe, følelsesmæssige briller fuldmånen skinner sit stærke lys, så vi kan mærke transformationen finde sted. Vil du vide hvilket livsområde en given fuldmåne aspekterer og hvordan, skal du kende dit fødselshoroskop. Louise har i årevis beskrevet de fleste ny- og fuldmåner, du kan gå tilbage i dit liv ved at finde dem gratis på bloggen på universalgoals.dk.

Fødselshoroskop: Det ”aftryk” der gives, når du er født. Det er lige så unikt som dit fingeraftryk, ingen anden i verden har nøjagtigt dine aspekter og det er skabt ud fra planeternes stilling, da du blev født. Det fortæller en masse om dine karmiske læringer i dette liv, skæbnevej, personlighed, sjæl og højeste potentiale. Et fødselshoroskop er dybt personligt og vil altid være det samme gennem livet. Undervejs kommer planeterne ”på besøg” i dine ”huse” (livsområder, læs under ”huse”) som gæster, og så skal vi håndtere dem. Det kan være udfordrende og det kan gøre det hele meget lettere, det er forskelligt. Og så kan de bruges strategisk, det er godt at vide hvornår det er smart at handle på forskellige ting i livet. Bemærk, at Louise ikke lægger fødselshoroskoper alene da de skal stå sammen med konkret handling (og herunder ofte coaching/terapi) - de er dog altid lagt til en session, hvor vi tager udgangspunkt i det der fylder mest og er i vejen for at manifestere dit højeste potentiale. Læs og book sessioner med Nian og Louise HER.

Fødselstidspunkt: Det er vigtigt at have så præcist fødselstidspunkt som muligt i forhold til en analyse, så det skal helst være som skrevet på attesten og ikke hvordan nogle kan huske det eller hvordan det er korrigeret medmindre det er gjort professionelt. Da ikke alle har deres fødselstidspunkt, kan vi stadig komme rigtigt langt i analysen – det er en af grundene til, at der bruges flere forskellige metoder til at analysere energifeltet. Det er i mange tilfælde muligt mod betaling at rekvirere sit fødseltidspunkt, prøv at Google det.

Grundvibrationer (numerologi): Den dag man er født er ens grundvibration. Er du født den 4. i måneden, er du 4´er. Er du født i noget tocifret, f. eks den 27. i en måned, så bruges tværsummen (læg de to tal sammen, 2+7 = 9), så du er altså 9´er. Læs Louises store guide til alle grundvibrationer gratis HER og karriereguide til alle (for Guldmedlemmer) i databasen.

Huse (astrologi):  Huse indikerer livsområder (penge, børn, kærlighed, venskaber, karriere, bolig og meget andet). Se Guldmedlemmernes database for en beskrivelse af alle huse som livsområder og hvad de indikerer.

Husspids: Husspidsen er der, hvor et stjernetegn begynder. Det er den dato, Solen går ind i det givne tegn. Man er født ”på husspidsen” hvis man er født lige i slutningen på eller starten af et givent tegn og trækker ofte egenskaber fra begge tegn.

Højere selv (numerologi): Svarer til energiaftryk eller fødselshoroskop astrologisk. Den ”kontrakt” man har skrevet for dette liv. Det er den omvendte diamant øverst på numeroskopsiden.

Højeste potentiale: Den højest udviklede version af det, man kan opnå i denne inkarnation. Louises udtryk. Et rent numeroskop vil altid presse en i den retning.

IC: Imum Coeli. Latin for ”det laveste punkt på himlen”. Svarer til det 4. hus astrologisk.

Jomfruen (astrologi): Det 6. tegn i Zodiakken. Kommunikationsplaneten Merkur hersker over Jomfruens tegn. Man er Jomfru som ”stjernetegn” (se under soltegn) hvis man er født mellem den 23. august – 22. september. Jomfruen er et jordtegn og et bevægeligt tegn. Er du Guldmedlem, kan du læse alt om Jomfruens tegn inde i databasen og hvad det betyder for dig personligt.

Jupiter: Jupiter er planeten for entusiasme, højere perspektiv, akademisk viden, lykke, humor, held, lethed, overflod, vækst, udvidelse og visdom. Jupiter hersker over tegnet Skytten astrologisk og 3-tallet numerologisk. Derfor vil de områder af dit liv eller personlighed hvor Skytten/3-tallet enten befinder sig eller er på besøg i en periode (astrologisk: transitter/numerologisk: årstalsrækker) være præget af disse egenskaber. Jupiter i dit fødselshoroskop betegner din vej til lykken.

Kardinal: En af de 3 kvaliteter, Zodiakken er grupperet i. De kardinale tegn er Krebsen, Stenbukken, Vædderen og Vægten som tilsammen udgør Det Kardinale Kors. Det er Zodiakkens ledere. De starter sæsonen. Vædderen starter foråret, Krebsen starter sommeren, Vægten starter efteråret og Stenbukken starter vinteren. Gode til at påtage sig lederrollen, starte op, har handlekraft, er progressive, målrettede, initiativrige og fremadrettede. Er ikke altid gode til at gennemføre og til at  afslutte.

Konjunktion: En af de større aspekter, hvor to eller flere planeter er tættest på hinanden. Jo tættere (0 grader), desto stærkere. En konjunktion varierer i intensitet alt afhængig af, hvor tæt de er. Det kan være meget udfordrende at have en konjunktion og det kan være det bedste, man nogensinde har prøvet. Det kommer an på resten af aspekterne, situationen og de involverede. En stor indfyldelse er det ihvertfald, som regel noget man aldrig glemmer.

Krebsen: Det 4. tegn i Zodiakken. Månen hersker over Krebsens tegn. Man er Krebs som ”stjernetegn” (se under ”soltegn”) hvis man er født mellem den 21. juni – 22. juli. Krebsen er et vandtegn og et kardinaltegn. Er du Guldmedlem, kan du læse alt om Krebsens tegn inde i databasen og hvad det betyder for dig personligt.

Kvadrat: En af de større aspekter, hvor to eller flere planeter er 90 grader fra hinanden. En kvadrat er et friktions-aspekt, som ikke altid er let eller harmonisk, men til gengæld kan gøre at man rykker sig meget i en proces eller udvikling.

Løven: Det 5. tegn i Zodiakken. Solen hersker over Løvens tegn. Man er Løve som ”stjernetegn” (se under ”soltegn”) hvis man er født mellem den 23. juli – 22. august. Løven er et ildtegn og et fast tegn. Er du Guldmedlem, kan du læse alt om Løvens tegn inde i databasen og hvad det betyder for dig personligt.

Manifestation i praksis: Nian og Louises gruppe hvor man lærer at manifestere sit drømmeliv rent konkret. Læs mere og tilmeld dig HER.

Mars: Mars er planeten for handlekraft, aggressivitet, passion, vrede, seksuelt begær, kraft, modighed, (u-)tålmodighed, maskulinitet, energidepoter og energi. Mars hersker over tegnet Vædderen astrologisk og 9-tallet numerologisk. Derfor vil de områder af dit liv eller personlighed hvor Vædderen/9-tallet enten befinder sig eller er på besøg i en periode (astrologisk: transitter/numerologisk: årstalsrækker) være præget af disse egenskaber. Mars i dit fødselshoroskop betegner din måde at opnå noget på.

MC/Midheaven: Astrologisk kendt som ”dit højeste potentiale”. Et af de vigtigste punkter i energifeltet. MC repræsenterer ambition, public image, det man kan google om dig, det du er kendt for, din sociale status, anerkendelser o.a. Det, der bliver dit eftermæle. Du kan læse ALT om din personlige MC-placering HER (for Guldmedlemmer) og din vej mod dit højeste potentiale. Det er Stenbukkens område ("det højeste bjerg").

Merkur: Merkur er planeten for kommunikation, tanke, tale, intelligens, intellekt, opfattelse o.a. Månen hersker over tegnet Tvillingerne og Jomfruen astrologisk og 5-tallet numerologisk. Derfor vil de områder af dit liv eller personlighed hvor Tvillingerne/Jomfruen/5-tallet enten befinder sig eller er på besøg i en periode (astrologisk: transitter/numerologisk: årstalsrækker) være præget af disse egenskaber. Merkur i dit fødselshoroskop betegner din måde at tænke på, tale på og ofte at tjene penge på.

Månen: Månen er planeten for følelser, humør(svingninger), intuition, det feminine, moderen, sensitivitet, instinkter og det ubevidste. Månen hersker over tegnet Krebsen astrologisk og 2-tallet numerologisk. Derfor vil de områder af dit liv eller personlighed hvor Krebsen/2-tallet enten befinder sig eller er på besøg i en periode (astrologisk: transitter/numerologisk: årstalsrækker) være præget af disse egenskaber. Månen i dit fødselshoroskop betegner dit inderste følelsesliv og er ofte skjult for andre end dem, der kender en godt.

Neptun: Neptun er planeten for fantasi, eskapisme, drømme, det underbevidste, spiritualitet, andre dimensioner, Hollywood, illusioner, bedrag, afhængigheder, opløsning, sygdomme, følelser og intuition. Neptun hersker over tegnet Fiskene astrologisk og 7-tallet numerologisk. Derfor vil de områder af dit liv eller personlighed hvor Fiskene/7-tallet enten befinder sig eller er på besøg i en periode (astrologisk: transitter/numerologisk: årstalsrækker) være præget af disse egenskaber.

Numeroskop: En diamant-analyse af en person, virksomhed, dyr, land, begivenheds energifelt (og meget andet). Man ser på hvordan vibrationerne i personen/objektets navne tiltrækker givne temaer i livet. Bemærk, at man ikke er defineret af sit numeroskop hvorfor en analyse af dette aldrig kan stå alene og slet ikke uden interaktion med personen. Det kan bruges som ekstra-viden i forbindelse med terapeutisk eller psykologisk arbeje og kan optimeres, hvis personen er klar til det. Du kan ikke definere en fremmed ud fra numeroskopet, f. eks (og alle der fortæller dig at de kan mangler en hel del i egen proces), men kan se nogle grundlæggende tendenser – især hvis det er holdt op med anden analyse, f. eks psykoanalyse, astrologi, tarot, clairvoyance og lignende. Et tema skal optræde stærkt i flere felter før det for undertegnedes vedkommende er evidens. Man kan få meget ud af at selvudvikle og få den højeste version af vibrationerne ind i sit liv omend der uden rent numeroskop (se under ”rent numeroskop”) altid vil være et glasloft. Man kan ikke nå videre på egen hånd da det man tiltrækker grundlæggende stadig er det samme – her er numeroskopet/vibrationerne uden for ens kontrol, men man kan lære at håndtere det optimalt, hvilket som regel også er en skæbnelæring. Når man er nået dertil, anbefales det at få rent numeroskop for så tiltrækker man den højeste version af livet på alle områder (men skal selv være et match først, derfor er der en flerårig transformationsproces efterfølgende). Det er et meget dybt og okkult værktøj, der efter min overbevisning og mangeårige erfaring ikke bør tages let på. Do not try this at home yourself.

Numerologi: Viden om vibrationer/magnetisme, som analyseres gennem tal. Bemærk, at numerologi kun er en del af energifeltet (læs under ”energifelt”).

Nymåne: Hver måne har vi nymåne i det tegn, Solen står i. Dette lægger fundamentet for den kommende måned og de temaer, vi kommer til at arbejde med. En nymåne er altid nye begyndelser inden for et bestemt livsområde, alt afhængig af hvor det passerer i dit energifelt.

Opposition: En af de større aspekter, hvor to eller flere planeter står overfor hinanden, dvs der er 180 grader imellem dem. Et stærkt aspekt der kan gå mange veje og ofte kræver modenhed og vilje til transformation for at få mest ud af det. Alle tegn står over for hinanden (se under ”polaritet” i par og slutter derved en akse med et bestemt tema – se hvilke, der hører sammen og hvilket dagligdags begreb de hersker over i databasen for Guldmedlemmer).

Planeter: En slags kugler på himlen. Nogle sjovere end andre. Det er de samme planeter man bruger inden for astronomi, astrologi, numerologi etc – de sidste 2 fortolker det astronomiske billede og oversætter det til begivenheder på jordisk plan. Dette har man lært gennem at studere stjernerne i tusinder af år og derfor kan man forbinde prikker til fortid, nutid og fremtid gennem planeters vandren hen over himlen.

Pluto: Pluto er planeten for død, tabubelagte emner, transformation (”fugl fønix”), seksualitet, magt(-kamp), bag kulisserne, under overfladen, det skjulte, manipulation, andres ressourcer – herunder penge og destruktion.  Pluto hersker over tegnet Skorpionen astrologisk og lægger sig op ad 8-tallet numerologisk. Derfor vil de områder af dit liv eller personlighed hvor Skorpionen/8-tallet enten befinder sig eller er på besøg i en periode (astrologisk: transitter/numerologisk: årstalsrækker) være præget af disse egenskaber.

Polaritet: En gruppering af to tegn astrologisk og de er i opposition til hinanden. De står altså over for hinanden. Tilsammen udgør de en akse, der har et bestemt tema. Se alle akser og polariteter i Guldmedlemmernes database.

Rent numeroskop: Tiltrækning af højeste/optimale vibrationer (og derved goder i livet) ud fra et navneskifte i Folkeregisteret. Tager nogle år at integrere. Bør ikke udføres af amatører eller eksekveres af umodne mennesker, det er stærke kræfter ud for ens kontrol og man skal være klar til at gå hele vejen mod sit højeste potentiale (i sessioner hos Louises beskrives hele potentialet og energifeltet, man kan optage det på sin telefon/diktafon og høre det igen og igen + man får det med hjem på skrift samt invitation til et stort støttenetværk med andre, der har fået rent numeroskop hos Louise gennem årene). Et numerologisk navneskifte foregår online eller i sessionslokalerne i Hvidovre, du kan læse meget mere om den proces HER. Kontakt gerne Louise først HER eller via louise@universalgoals.dk.

Retrograd (astrologi): Når en planet er ”direkte” ser det ud som om den går fremad (læs under ”direkte”). Dette oversættes til jordboersprog som at det er lettere at manifestere og bevæge sig fremad i processer, faser og livet i det hele taget. Når planeten er det modsatte, altså retrograd er energien indadvendt, når den er direkte er den udadvendt – bølger går udad istedet for at komme ind hele tiden. Retrograd er tid for refleksion, genovervejelse, genforhandling, redigere etc, direkte er for at sætte det nye i værk. Merkur går oftest retrograd, ca 3 gange om året, så her skal vi være opmærksomme på alt der har med kommunikation, IT, trafik og lignende at gøre. Saturn, Pluto og Jupiter er retrograd 4-5 måneder hvert år. Venus og Mars går retrograd hvert andet år. Neptun og Uranus er retrograd 5-6 måneder om året. Når vi kender deres cyklusser, kan vi planlægge vores projekter optimalt efter dem. Disse er altid beskrevet i Guldmedlemsområdet hvor der er en oversigt for hele året. Solen og Månen kan ikke gå retrograd. Måneknuderne er altid retrograd (det er matematiske punkter, se under ”Måneknuder”).

Saturn: Saturn er planeten for disciplin, ansvar, begrænsninger, modenhed, restriktioner, beslutsomhed, pligtopfyldelse, udholdenhed, rigiditet som mulige ingredienser på vejen mod vores højeste potentiale.  Venus hersker over tegnet Stenbukken astrologisk og 8-tallet numerologisk. Derfor vil de områder af dit liv eller personlighed hvor Stenbukken/8-tallet enten befinder sig eller er på besøg i en periode (astrologisk: transitter/numerologisk: årstalsrækker) være præget af disse egenskaber.

Sekstil (astrologi): En af de større aspekter. En sekstil opstår når der er 60 grader mellem to eller flere planeter. Ikke det mest virkningsfulde aspekt, men man kan få meget ud af det ved egen indsats. Dog altid harmonisk.

Skorpionen: Det 8. tegn i Zodiakken. Pluto hersker over Skorpionens tegn. Man er Skorpion som ”stjernetegn” (se under ”soltegn”) hvis man er født mellem den 23. oktober – 21. november. Skorpionen er et vandtegn og et fast tegn. Er du Guldmedlem, kan du læse alt om Skorpionens tegn inde i databasen og hvad det betyder for dig personligt.

Skytten: Det 9. tegn i Zodiakken. Jupiter hersker over Skyttens tegn. Man er Skytte som ”stjernetegn” (se under ”soltegn”) hvis man er født mellem den 22. november – 21. december. Skytten er et ildtegn og et bevægeligt tegn. Er du Guldmedlem, kan du læse alt om Skyttens tegn inde i databasen og hvad det betyder for dig personligt.

Solen: I astrologi repræsenterer Solen egoet, vores personlighed. Det tegn, som Solen gik igennem da du blev født, er dit soltegn (kendt som ”stjernetegn”). Solen hersker over Løvens tegn i astrologien.

Soltegn (stjernetegn): Ens ego. Der hvor solen stod da man blev født (det ”stjernetegn”). Har stor betydning i tolkningen af et energifelt. Læs mere om alle soltegnene i Guldmedlemmernes database.

Stenbukken: Det 10. tegn i Zodiakken. Saturn hersker over Stenbukkens tegn. Man er Stenbuk som ”stjernetegn” (se under ”soltegn”) hvis man er født mellem den 22. december – 19. januar. Stenbukken er et jordtegn og et kardinaltegn. Er du Guldmedlem, kan du læse alt om Stenbukkens tegn inde i databasen og hvad det betyder for dig personligt.

Stjernetegn: Der findes mange astrologiske systemer. Her i Vesten bruger vi ofte ”stjernetegnsastrologi” og tolker altså ud fra vores soltegn (se under ”solen”). Dette er en forenkling af noget meget komplekst, så det er et udemærket sted at starte at kende alle stjernetegnene og deres planeter, egenskaber osv hvis man vil kunne læse sit liv og sin dagligdag ud fra astrologi. Bemærk, at det oftest er diskuteret hvorvidt ascendanten er mere korrekt i forhold til at kunne fastlægge skæbnepunkter i en persons liv, problemet er at ikke alle har deres korrekte fødselstidspunkt, men som regel kender deres fødselsdag. Læs mere om ascendanten under ”ascendanten”.

Synastri: Tolkning af en relation mellem mennesker gennem sammenligning af deres fødselshoroskoper, transitter m.m.

Tarotkort: 79 billedkort, der beskriver livet og arketyper gennem symboler, farver, figurer og andet. Bruges altid i sessioner som visualiseringsværktøj.

Transformationsproces: Følger altid efter et numerologisk navneskifte. De nye vibrationer integreres daglig og efter 2- 2,5 år er langt det meste integreret i ens liv og tilværelse. Giver høj bevidsthed og balance i vibrationer, kundalini o.a.

Transit: Noget der passerer, f. eks solen, månen, Merkur, Venus etc igennem ens huse, altså livsområder og har derved stor indflydelse her. Kan være megafedt og megasvært.

Trigon (astrologi): En af de større aspekter. En trigon er et harmonisk flow, der flyder naturligt, men kan også skabe dovenskab og apati (ligesom 23/5 numerologisk, som er den højeste vibration – tingene kommer let til en og derfor mangler der ofte incitament for at ”gøre noget” hvis man har udtalt 23/5 i sit numeroskop – det er derfor ikke kun af det gode (!)). Med en trigon oplever man, at tingene flyder let eller kommer let til en når man har en trigon som forbindelse i en transit, synastri eller energifelt. Matematisk betyder det, at der er 120 grader mellem to eller flere planeter.

Tvillingerne: Det 3. tegn i Zodiakken. Merkur hersker over Tvillingernes tegn. Man er Tvilling som ”stjernetegn” (se under ”soltegn”) hvis man er født mellem den 21. maj – 20. juli. Tvillingerne er et lufttegn og et bevægeligt tegn. Er du Guldmedlem, kan du læse alt om Tvillingernes tegn inde i databasen og hvad det betyder for dig personligt.

Typologi: Tolkningsmetoder. Astrologi, enneagrammet og lignende er typologier.

Tyren: Det 2. tegn i Zodiakken. Kærlighedsplaneten Venus hersker over Tyrens tegn. Man er Tyr som ”stjernetegn” (se under ”soltegn”) hvis man er født mellem den 20. april – 20. maj. Tyren er et  jordtegn og et fast tegn. Er du Guldmedlem, kan du læse alt om Tyrens tegn inde i databasen og hvad det betyder for dig personligt.

Undervibrationer (numerologi): En moderne version af numerologisk analyse som ingen helt kender virkningen af udover at det er en nuance. Har man rent numeroskop (og helt sikker på, at man har fået rent numeroskop..) og tingene stadig ikke spiller efter nogle år, er det fordi der stadig er en karmisk læring. Det er ikke undervibrationer, skonummer, husnummer, transitter eller andets skyld – det er en garanti. Kom til session hos os istedet, så ser vi på det. Undervibrationer er detaljeret korrigering om noget og ikke et niveau, der vil influere langt de fleste mennesker som mangler den grove proces.

Vandmanden: Det 11. tegn i Zodiakken. Uranus hersker over Vandmandens tegn. Man er Vandmand  som ”stjernetegn” (se under ”soltegn”) hvis man er født mellem den 20. januar – 18. februar. Vandmanden er et lufttegn og et fast tegn. Er du Guldmedlem, kan du læse alt om Vandmandens tegn inde i databasen og hvad det betyder for dig personligt.

Venus: Venus er planeten for kærlighed, værdi – herunder selvværd, skønhed, kærlighed, æstetik, kunst og kunst. Det er det gode liv. Venus hersker over tegnene Tyren og Vægten astrologisk og 6-tallet numerologisk. Derfor vil de områder af dit liv eller personlighed hvor Tyren/Vægten/6-tallet enten befinder sig eller er på besøg i en periode (astrologisk: transitter/numerologisk: årstalsrækker) være præget af disse egenskaber.

Vædderen: Det 1. tegn i Zodiakken. Mars hersker over Vædderens tegn. Man er Vædder som ”stjernetegn” (se under ”soltegn”) hvis man er født mellem den 21. marts – 19. april. Vædderen er et ildtegn og et kardinaltegn. Er du Guldmedlem, kan du læse alt om Vædderens tegn inde i databasen og hvad det betyder for dig personligt.

Vægten: Det 7. tegn i Zodiakken. Venus hersker over Vægtens tegn. Man er Vægt som ”stjernetegn” (se under ”soltegn”) hvis man er født mellem den 23. september – 22. oktober. Vægten er et lufttegn og et kardinaltegn. Er du Guldmedlem, kan du læse alt om Vægtens tegn inde i databasen og hvad det betyder for dig personligt.

Uranus: Uranus er planeten for forandring, innovation, teknologi, IT, astrologi, fremtid, større grupper, menneskeheden, fremskridt, unika, revolution, uafhængighed, venner, frihed, excentricitet,  rebelskhed og originalitet. Uranus hersker over tegnet Vandmanden astrologisk og 4-tallet numerologisk. Derfor vil de områder af dit liv eller personlighed hvor Uranus/4-tallet enten befinder sig eller er på besøg i en periode (astrologisk: transitter/numerologisk: årstalsrækker) være præget af disse egenskaber.

Zodiakken (astrologi):  Kommer fra det græske ord ”zodiakos” som betyder ”dyrekreds” som også er et almindeligt brugt ord på dansk. Det er de 12 tegn, astrologien består af (læs under ”stjernetegn”). Tegnene svarer til de 12 konstellationer af samme navn som astronomerne bruger (astronomer observerer planeternes gang på himlen, astrologer fortolker det og ”oversætter” til dagligdags begivenheder på jorden). Starter med Vædderen ved forårsjævndøgn (omkring 20. – 21. marts hvert år) og slutter med Fiskene et år senere. Hvor tegnene har 30 grader hver (i ”vesterlandsk” astrologi, den tropiske) og derved tilsammen danner en 360 grader cirkel, så har konstellationerne andre størrelser. Solen er centrum for Zodiakken (det er derfor vi taler om, at f. eks ”solen nu er i Løvens tegn” osv i løbet af året når den passerer den periode – se hvilke under de enkelte stjernetegn) og nogle planeter er inden for grænsen, andre ude (se under ”planeter).

Årstalsrækker (numerologi): Svarer lidt til astrologiske transitter. Man kan se hvilket temaer, der kommer op i alle perioder i fremtiden. Tolkningen skal dog holdes op mod konkret manifestation i personens liv. Ved numerologiske navneskiftesessioner får man altid 5 års årstalsrækker fremadrettet med hjem (3 år for business). Kan bruges til at planlægge processer optimalt og forstå læringer i givne perioder.

-----------------------------------------------------

Vil du lære mere, finder du blandt andet disse emner i Guldmedlemsdatabasen:

Den store numerologiske guide til husnumre. Joh, det betyder noget hvilket nummer du opholder dig i. Find den HER.

Indbyrdes forhold planeter og stjerner, også numerologisk

Vigtige transitter i dit liv

Medicinsk astrologi

Numerologiske årstalsrækker og skæbnetransitter

Den store numerologiske karriere/passionsguide til din grundvibration

Kærlighed og parforhold

Og meget, meget andet.

Læs HER hvordan du bliver Guldmedlem for kun 89 kr/md.

God fornøjelse :)

Louise

Kategorier