Grundbog i synastri - af Louise Falkenberg (e-bog)

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Faktureringsadresse

Tilføj til din ordre
Mysterious Astrology Future Teller Halloween Musical Poster (2)

HAR DU DEN ASTROLOGISKE GRUNDBOG ELLER SKAL DU HAVE DEN MED TIL SPECIALPRIS?

Med den astrologiske grundbog og bogen om Synastri er du særdeles godt klædt på til at forstå individuelle fødselshoroskoper samt hvordan de påvirker hinanden!


PRISEN GÆLDER KUN SÅ LÆNGE DETTE VINDUE ER ÅBENT

DKK 200

Ordreoversigt
Green Simple Life and Nature Book Cover (5)

Grundbog i synastri - af Louise Falkenberg (e-bog)

Nærværende bog har været undervejs i mange år og jeg er meget glad for endelig at kunne præsentere den for dig!

Vi kan lære nok så meget om astrologi og horoskoper, det giver bare det hele lidt ekstra krydderi når vi også forstår hvorfor vi mennesker har den indflydelse på hinanden som vi har og hvorfor vi tiltrækker hinanden. Hvad er formålet, hvad er læringen osv.

Synastri viser hvor to menneskers horoskoper møder hinanden og det kan forklare virkeligt meget i vores relation med andre.

Bogen er en opslagsbog som kan bruges til at lære om romantiske partnerskaber, venskaber, kolleger, business partner, chef, søskende, forældre, eks, børn etc - alt og alle som vi har eller har haft en relation med, for den er aldrig uden grund (!).

Mennesker er komplekse og forhold med mennesker endnu mere komplekse. Derfor kan der være forskelligartede temaer, endda modstridende i synastrien og tilsammen giver de det fulde overblik over forholdets mange facetter.

Bogen giver også et indblik i os selv og vores eventuelle mønstre. Hvis vi bliver ved med at tiltrække personer med Uranus-aspekter, Pluto-aspekter, Saturn og lignende er det med stor sandsynlighed noget vi skal arbejde på i os selv.


Sådan bruger du bogen

Du starter med at lægge et gratis synastri-horoskop her på hjemmesiden, det gør du lige HER

Det har ligget mig meget på sinde ikke bare at beskrive rent teoretisk hvad alle aspekter betyder, men også hvordan man forvandler selv det mest udfordrende aspekt til noget stærkt og positivt, for der er jo en grund til at vi tiltrækker hinanden – og så er det vigtigt at nævne, at der ikke er noget aspekt, der nogensinde kan ødelægge et stærkt forhold!

Bogen kan desværre ikke bruges til at planlægge eller designe den perfekte partner, men kan belyse og forklare hvorfor man har den type relation med en person og ikke med en anden. Der er fordele og ulemper i alle relationer og der er en grund til at vi tiltrækker hinanden - og den grund handler i sidste ende altid om os selv.

Alle store aspekter til Solen, Månen, Merkur, Venus, Mars, Saturn, Jupiter, Uranus, Neptun og Pluto er taget med samt Nordlige og Sydlige Måneknude (fordi det er afgørende i forhold til fremtid sammen og udviklingsprocessen) og endelig ascendanten.


Det er også muligt at gå skridtet videre og se hvilken indflydelse planeter har i den andens huse (livsområder). Det er ikke medtaget i denne bog, delvist grundet pladshensyn (der er over 500 skrevne aspekter i denne bog, som er på 472 sider) og delvist grundet det faktum, at det er mere sjældent at kende ascendant/fødselstidspunkt hos den anden person og at man derved ikke kender husene. Ascendanten er dog medtaget i bogen da den er vigtig i de tilfælde, hvor man kender den.

Forholdet mellem de ”store linjer”, som beskrevet i bogen her, er i langt de fleste tilfælde nok til at belyse eventuelle problematikker, god forbindelse, mønstre eller tiltrækning mellem to personer.

God fornøjelse,

Louise Falkenberg

ER DU GULDMEDLEM FÅR DU YDERLIGERE 10% RABAT, SE DIN COUPON CODE I MEDLEMSOMRÅDET.

 

Sådan gør du:

Du køber bogen ved at trykke på købsknappen og modtager kommer da til en side hvor der link til at downloade din e-bog. Det hele foregår nemt og automatisk. Du modtager også en automatisk email med en version af e-bogen.

Hvis du har nogle problemer, kontakter du bare ved at trykke på "kontakt" ovenfor :)

God fornøjelse :)

DKK 240
Samlet beløb DKK 240

Betalingsmetode

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.