Blog

Eklipse i Skorpionen den 16. maj 2022. Finalen.

Red Modern Minima Magic l Music Album Cover Art
Det har været en vanvittig uge i menneskenes verden. Vi er ved at være for enden af Eklipse-korridoren der startede den 30. april og som har bragt megen aktivitet med sig.

Ikke ulig Skorpionen har der været ekstremer (i hvert fald omkring mig) fra den ene polaritet til den anden. Skilsmisser, dødsfald, diagnoser, konkurser og fyringer, men også bryllupper, fødsler, kærlighed, rigdom og drømme der går i opfyldelse. I nogle tilfælde på samme tid og sted.

De her skæbne-punkt…

Læs mere…

Månedshoroskop juni 2022 for dit stjernetegn er nu oppe! (for Guldmedlemmer)

Wellcome summer
Månedshoroskoper for juni 2022 er nu oppe!.

Her kan du se hvilke livsområder der er aktiverede for dig i juni 2022. Læs ud fra din ascendant for det mere fastlagte og for din Sol/stjernetegn for at se, hvor du selv kan gøre endnu mere. Ofte vil transitten kunne mærkes som en kombination af de livsområder hvor du har din Sol og din Ascendant. Læser du for din Måne giver det …

Læs mere…

FØDSELSHOROSKOP I STUDENTERGAVE

studenter
FØDSELSHOROSKOP I STUDENTERGAVE
Fredag den 3. juni 2022 åbnes salget for fødselshoroskop som studentergave anno 2022!

Jeg fik selv lavet mit fødselshoroskop da jeg var ganske ung og har lavet en del til unge mennesker gennem tiden. Jeg holder meget af at gå ind i de energifelter og du får derfor nu en enestående chance for at erhverve et fødselshoroskop som studentergave 2022. Jeg var i hvert fald glad for mit som jeg brugte i mange år efterfølgende.

Et fødselshorosk…

Læs mere…

MERKUR RETROGRAD MAJ-JUNI 2022. STORE MARKER, GRØNNE ENGE.

Green and Yellow Hello Spring Natural Instagram Post
Merkur er gået retrograd i dag og vi er derfor gået ind i den klassiske periode for research, forberedelse, refleksion samt kommunikations- og teknologiudfordringer. Det er en interessant retrograd denne gang og er primært positivt orienteret som vi starter rejsen tilbage her i Merkurs eget tegn, Tvillingerne.
Der er ingen grund til hverken at blive hjemme eller foretage sig ingenting under Merkur retrograd – det ville være mærkeligt – men det er godt at vide, at det snarere er en tid f…

Læs mere…

En stærk uge (9. - 15. maj 2022)

Brown green simple feminine daily quote motivation phone wallpaper
UGENS TEMAER 9. - 15. MAJ 2022.
Det er godt nok en stærk uge, vi er gået ind i.
Flere af af månedens største energiskifte finder sted nu. Jupiter går i Vædderen for første gang i 12 år, Merkur går retrograd i eget tegn, Solen smelter sammen med den Nordlige Måneknude (vores kollektive skæbnevej) og vi slutter ugen af med en af årets stærkeste fuldmåner, nemlig en måneformørkelse i Skorpionens tegn.

Meget kan begynde at løse sig, afslutte og endda stå lysende klart. Det er…

Læs mere…

Næste LIVE astro-vejrudsigt er den 29. maj 2022 hvor vi skal se på juni måned :)

summer sale

Traditionen tro mødes vi og ser på de astrologiske temaer der venter forude den kommende måned efterfulgt af Q & A fra publikum. Det er gratis og det er søndag den 29. maj 2022 klokken 12-13 :)

Find begivenheden HER (på Facebooksiden) - og husk at trykke "deltager" for så får du besked når LIVE-udsendelsen går i gang ;)

Læs mere…

JUPITER I VÆDDEREN 2022-2023. TORNADOEN.

Red Geometric Car Racing Magazine
JUPITER I VÆDDEREN 2022-2023. TORNADOEN.
Jupiter går i Vædderens tegn onsdag den 11. maj 2022 som endnu en katalysator for energiskifte i en måned, hvor vi nok havde en identitet da vi gik kom ind i måneden, men sikkert forlader med en ret ny version af os selv.

Jupiter i Vædderen er unægtelig en spændende transit, ikke bare fordi den indikerer nye begyndelser af den potentielt storslåede slags, men også fordi den bringer healing og nye muligheder på steder vi har gennemgået sv…

Læs mere…

Din daglige energivejrudsigt for juni 2022 er nu oppe (for Guldmedlemmer)!

Hello june (Instagram Story)

Den daglige energivejrudsigt for juni 2022 er nu lagt op til Guldmedlemmer. Se den i app´en eller tjek din mail, hvor du også har fået den tilsendt som PDF.

Ikke Guldmedlem endnu? Bliv optimalt klædt på i hverdagens energier HER.

Læs mere…

LIVE vejrudsigt for maj 2022 - se videoen her

lf september 2020

Det er en spændende måned med virkeligt mange aktiviteter og energiskifte der venter forude.

Se eller gense LIVE vejrudsigten med astrologiske temaer samt Q & A for maj 2022 lige her:

YouTube-kanalen 

Facebook-siden (her kan du også se spørgsmålene fra publikum i real time)

Læs mere…

EKLIPSE I TYREN DEN 30. APRIL 2022. MIT EGET 3D-PARADIS.

Green Have a Nice Day Facebook Post
EKLIPSE I TYREN DEN 30. APRIL 2022. MIT EGET 3D-PARADIS.
Eklipse-sæson er over os, og den starter i år med en pragtfuld solformørkelse i Tyrens tegn hvilket byder op til nye begyndelser af den storslåede slags. De gode energier omkring Tyren vil ingen ende tage i en tid, hvor muligheden for at skabe vores eget private paradis på jord er meget tæt på.

Op til eklipsen har vi fænomenale energier i en af årets bedste perioder hvor bl.a Venus og Jupiter mødes i ophøjet version i Fis…

Læs mere…

Kategorier