Blog

MERKUR I TYREN, MAJ 2024. DRØMMEFABRIKKEN.

Blue World Engineers Day Instagram Story

Merkur har her til aften sluttet sig til festen i Tyrens hus, hvor de fleste planeter holder til for tiden. Det er heldigvis ikke politiet, der kommer for at lukke festen ned, men den professionelle partygæst, der vil vide alt om alle, who are you wearing, hvilke spil spiller vi og hvem snaver med hvem.

Merkur spotter selvfølgelig veninden Venus som det første, og så har vi balladen. Den gode ballade. Merkur, Venus, Jupiter og Solen i Tyren – halleluja for et beach party med fri bar. Uranus er he…

Læs mere…

VI SES PÅ LEDREBORG SLOT TIL LIVSSTILSDAGE DEN 17. - 20. MAJ 2024

ledre 2

VI SES PÅ LEDREBORG SLOT TIL LIVSSTILSDAGE DEN 17. - 20. MAJ 2024

Kom og sig hej i mit lille telt (i området for spirituelle smagsprøver)!

Du kan:
Få en MINI-SESSION ligesom ved de almindelige messer. Book evt på forhånd, så du er sikret en tid (det er dog ikke alle tiderne der bliver sat til forhåndsbooking - skriv en besked til mig her på Facebook eller endnu bedre svar på mailen, hvis du har fået denne mail via nyhedsbrevet. Skriv om du helst vil før eller efter frokost, så finder vi en tid. Til…

Læs mere…

SIDSTE UGE I TYRENS SÆSON, MAJ 2024. CHEESECAKE.

Illustrated Family Picnic Day Poster

Den sidste del af Tyrens sæson frem til den 20. maj er en af de mest kvalitative, rolige og stabile perioder på hele året.

Der er ikke meget, der skal gøres nu. Det er tid for afslapning, for at lade tingene ske af sig selv og for at nyde tilværelsen med alle dens jordiske goder.

Det betyder meget, hvordan vi har det her. Hvad vi føler, hvad vi spiser, hvilken sofa vi ligger på. Hvad vi har på af tøj og hvem vi bruger tid med, selv om det også er ganske fint for at sidde alene og læse en bog elle…

Læs mere…

Månedshoroskoperne for juni 2024 er nu oppe :)

Light Blue And Green Natural Hello June Facebook Cover

Juni 2024 er endnu en glad og social måned med mange aktiviteter og energiskifte.

Du finder månedshoroskoperne lige her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/90700-maanedshoroskoper-2024 eller i app´en.

Læs ud fra din ascendant for det mere fastlagte og for din Sol/stjernetegn for at se, hvor du selv kan gøre endnu mere.

Ofte vil transitten kunne mærkes som en kombination af de livsområder hvor du har din Sol og din Ascendant.

Læser du for dit Måne-tegn giver det en indikation af, hvordan det …

Læs mere…

Dagens nymåne i Tyren 2.0. Når døden lige må vente...

Green Illustration Landscape Phone Wallpaper

Morgenens nymåne i Tyren giver os en virkelig interessant dag og ikke mindst meget frugtbar jord at plante vores ønsker i. Planeterne for tryghed, skønhed og kærlighed ligger meget fint, Månen og Venus er hjemme i deres behagelige sofaer og bliver ikke ramt af Merkur i Vædderens pistoler, der affyres til højre og venstre.

Sidstnævnte har dog Mars med sig, så ret skal være ret: vil man have en slåskamp for tiden, så er det nemt at finde. Tyren er dog ved at lukke ned for eklipse-energien nu, tinge…

Læs mere…

NYMÅNE I TYREN, MAJ 2024. PLANTODRAMA.

Green Colorful One Million Trees Day Poster

Jeg var ved at falde ned af toilettet forleden. Ikke derhjemme, men i Plantorama.

Ser I, Plantorama havde fødselsdag og Stenbukken her stod selvfølgelig klar ved indgangen kl 9 for at få de bedste priser på tomatplanter og andet godt. Undervejs skulle jeg på toilettet, og der var altså her plantodramaet indfandt sig.

En eller anden gren (hø hø) af organisationen havde besluttet sig for at følge en for mig utroligt bizar trend med at have højttalere i loftet lige over toilettet på kundetoiletterne.…

Læs mere…

NEPTUN PÅ 29. GRAD SOMMEREN 2024. PÅ VEJ MOD SOLNEDGANGEN.

Neutral Moon Beach Sunset Quote Love Phone Wallpaper

Neptun har nået den 29. grad i Fiskenes tegn og er i aften i konjunktion til Månen i Fiskene. Det er ikke kun den sidste grad i et tegn, men den allersidste grad i Zodiakkens allersidste tegn. Det er altså ikke kun en 14-årig cyklus, vi så småt lukker ned - det kan være karmiske temaer fra mange, mange liv der slutter nu og sommeren over.

Derfor kan der for tiden nemt være en følelse af opløsninger og afslutninger. Neptun opløser det, der ikke skal med videre som vi sejler mod solnedgangen og giv…

Læs mere…

NYHEDSBREV MAJ 2024

Colorful Cute Spring Illustration Group Project Presentation

Maj 2024 er en skøn måned. Vi har så mange gode energier, glade overraskelser og kærlige aktiviteter. Der er meget få skyer på himlen en måned som denne!

VEJRUDSIGTER OG HOROSKOPER
Se eller gense vejrudsigten for maj 2024 her: https://www.youtube.com/watch?v=j-rJallpa80&t=1609s . Det er gratis og kræver ikke login.

Er du Guldmedlem, kan du se
Den daglige vejrudsigt for maj 2024 her: https://medlem.louisefalkenberg.dk/courses/90164-daglige-energivejrudsigter-2024

Dit månedshoroskop for maj 2024 her: …

Læs mere…

MARS I VÆDDEREN, APR-JUNI 2024. NUNS WITH GUNS.

Red Simple Boxing Match Announcement Instagram Post

Mars er kommet hjem i yndlingstegnet Vædderen, og med Venus i Tyren og Jupiter som vedhæng har vi den kommende tid nogle af de bedste skinner at køre på. Ikke bare i år, men måske flere år frem.

Og køre eller endda blæse derudaf, det vil Mars i Vædderen gerne. Den er impulsiv, sjov og utålmodig og hopper gerne på den første, den bedste bus. Det er et fantastisk tidspunkt at gå på eventyr eller at gå solo, hvis tiden og situationen er til det.

Mars i Vædderen med alle planeter direkte er godt for a…

Læs mere…

ÅRSRAPPORT 2024-2025 FOR BUSINESS KAN NU KØBES (INTROPRIS)

Blue Vintage Zodiac Definition Instagram Story (2)

Årsrapporten går fra 1. maj 2024 - 1. maj 2025 og beskriver alle perioder for astrologisk aktivitet hver måned på året. Der medfølger jordnær forklaring og praktiske værktøjer til, hvordan man udnytter energierne optimalt i sin forretning.

Årsrapporten er et strategisk planlægningsværktøj, der henvender sig til iværksættere og selvstændige, men kan også bruges af dig der manifesterer i eget liv eller bare er nysgerrig på transitterne det kommende år.

Rapporten kan downloades med det samme og sende…

Læs mere…

Kategorier