Frankrigs nye præsidentTillykke med jeres nye præsident, Frankrig. Emmanuel Macron (f. 21. december 1977) er en bomstærk og familieorienteret mand, som vil være meget svær at slå ud. Numerologisk set består han udelukkende af de meget stærke powertriade-tal (3-6-9) og er samtidigt astrologisk set Stenbuk med månen i Tyren, så han står også her for regering, etik, moral, familie og jordnære værdier. Det vil være en meget stærk og ambitiøs mand, der troner her. Han er ligeledes yderst charmerende og ...humoristisk anlagt. Han ligger dog lige på vippen til Skytte-tegnet, hvor han også har 3 planeter, så direkte og ærlig tale (som også hænger sammen med 3-tallet) er hans fundament.


Hans navne støtter ikke optimalt op om stærke tal, må man sige og der er lidt tendens til at stole på de forkerte samt bekymre sig eller have angst for at fejle offentligt, hvorfor han kan blive lidt af en drama queen. Han er ikke en mand, der vil tage nederlag godt og konstruktivt. Han har tal for at være særdeles positivt anlagt, en rigtig ”yes – we can”-attitude og selv om han har flotte tal for kommunikation, penge og relationer, kan han godt have det med at dele vandene lidt pga en naturlig selvsikkerhed. Han har en særdeles stærk intuition, men kommer ikke uden drama. Der er tendens til at være firkantet og sort/hvid i sine holdninger.

Hans årstalsrækker er ret flotte, pt står han i (sjovt nok) i en periode, der betyder at man står klippefast på sine overbevisninger og tror på sig selv og sine visioner. Resten af året står han kun i tal for international succes og berømmelse, han har flotte politik- og powertal. Hans årstalsværdi er kejsertal (27/9 for de indviede – den kan dog ubalanceret handle om kaoskontrol og at slukke ildebrande hele tiden) skygget af 37/1, som selv ubalanceret kan gøre, at man er populær det meste af tiden. 2018 handler mere om drama og tab og han har her tiltrukket et par ”snigmorder”-perioder hen over midten af året, som han dog ser ud til at overleve.

Det bliver spændende at følge – Frankrig har uden tvivl fået en macron med krummer i!

 

 

Universal Goals Numerologys billede.

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier