R.I.P Chris Cornell

Den 18. maj 2017 døde Chris Cornell. En af de store musikere i nyere tid. Chris Cornell (født Christopher John Boyle, hvilket han gudskelov for ham skiftede i teenage-årene) var født den 20.7 1964. En særdeles kreativ og indlevende personlighed bestående af to gange 20/2 og et 7-tal. 2 og 7 er skyggetal, de minder en del om hinanden.

2 er Månens tal, det står for kreativitet, æstetik, indlevelsesevne og at man er en livsnyder. Fordi han var født den 20., havde han nullet med sig, så ud over den enorme kreativitet betyder det også, at han havde et stort livsformål og kendte sin vej. Tallet 0 er tallet for kosmos, man er altså tunet ind på universet som guider og leder en i den rigtige retning. I ubalanceret form, som han havde, kan man have så meget tillid til kosmos, at man har det med at kaste sig hovedløst ud i skiftende passioner og ikke helt kan høre hvad de kosmiske guider prøver at fortælle. Det kan forklare de skiftende bandprojekter, han var i gennem årene. 20/2 ubalanceret (når ens navne ikke støtter op om talværdien) handler også som forsinkelser og forhindrede planer, så når man hele tiden venter på at ens mål er lige om hjørnet og der ikke helt sker det, man forventer, kan man blive ekstremt manisk og fokusere på en bestemt ting, f. eks. Derfor kan man med 20/2 være enormt passioneret omkring en ting (projekt, parforhold etc), som man tror er det helt store, men så oplever omgivelserne at vedkommende pludseligt har en ny, stor passion og har skiftet det hele ud. Det er dog også det ”værste”, man kan sige om 20/2 – det er som regel folk, der er enormt fede at hænge ud med, er ekstremt kunstneriske og elsker at nyde livet.

Til trods for, at det var bedre for ham at hedde Chris Cornell end sit fødenavn, var det stadig ikke optimalt og det understøttede ikke hans store æstetiske sans og kreativitet fuldt ud. Hans numeroskop bærer præg af perioder med angst og at man ikke formår at give sig selv kærlighed indefra, hvorfor man kan forsøge at udfylde det ”hul” med substanser (alkohol, sukker, stoffer etc). At man baserer sit selvværd på resultater istedet for ubetinget kærlighed. Han havde flere paradoksale kombinationer, der skiftede mellem at være den her ekstremt omsorgsfulde og kærlige mand – ingen tvivl om, at han havde oprigtig kærlighed til alle levende væsner – og til at være krigerisk og aggressiv. Det har ikke været nemt for en 2´er at leve med de stærke Mars-tal, de kombinationer er som ild og vand: vandet får ilden til at slukke og ilden får vandet til at koge, det er en evig cyklus uden rent numeroskop. Men hvem ved – måske var det netop det paradoks, der var grunden til at han gav os så store musiske oplevelser. Han kunne virkeligt indleve sig i følelser og var forbundet til kosmos.

Hans årstalsrækker viser, at starten af 2017 været meget præget af hårde og omskiftelige perioder. Der har været tab og drama, hvilket måske har sendt ham i eskapist-mode igen.

Astrologisk set havde han ved sin fødsel Saturn i Retrograd, hvilket indikerer at man lever det samme liv for 2. gang. At han ikke fik opnået sit livsformål sidst og derfor fik en tur mere. Om det var derfor, han forlod os tidligt, skal jeg ikke kunne sige. Jeg kan kun sige: TUSIND TAK FOR MUSIKKEN.

Kategorier