Løven og 1-tallet. It´s time to shine, baby :)

SELVUDVIKLING I LØVENS TEGN MAJ 2017 – NOVEMBER 2018

SKAL DET VÆRE NU ELLER OM 18 ÅR?

I maj måned skiftede månens knudepunkter. Inden for astrologien er knudepunkterne på engelsk kendt som north node og/eller dragons head/tail og/eller rahu/ketu, på dansk Nordlige og Sydlige Måneknude. Vi gik ind i Løvens tegn i den opstigende månebane, altså Nordlige Månedknude.  Den nedadgående måneknude (Sydlige Måneknude), det knudepunkt på himlen hvor månens bane er på vej ”nedad”, er i Vandmandens tegn. På godt hverdagsdansk handler det om, hvor vi det næste 1.5 år vil kunne opnå størst personlig og sjælsmæssig udvikling (NM) og hvor vi skal chille totalt (SM).

Derfor er det de kvaliteter og egenskaber, man forbinder med Løven som stjernetegn, der vil være i spil og man bør fokusere på i denne periode. Løven handler om kreativitet, mod, lederskab og hjertevarme. Passion. Spotlight. Livet på scenen. Det er altså tid til at udleve sin passion. Ikke bare at finde den, ikke bare at drømme om den – men udleve den uanset hvad omgivelserne synes. Uden at tilpasse til samfundets normer og koncepter (Vandmanden). Det kræver mod og det kræver styrke. Vi skal ud af intellektet (Vandmandens tegn, som nu går mod ”syd”...vi skal altså kun bruge de bedste egenskaber herfra) og ned i hjertet. Det er tid til at indtage livets scene for hver og en. At bruge sin mavefornemmelse. Ja, det er måske lidt slidte udtryk, men det gør dem ikke desto mindre relevante.

Kreativitet behøver ikke at være musik, sang og dans. At programmere er også kreativt. Man kan tænke kreativt. Nogle laver kreativ bogføring (høhø). At være kreativ handler om at skabe noget, at kreere.

Løvens tegn handler også om børn. Det kan være børn omkring en, det kan være ens eget indre barn, det kan handle om hvad vi efterlader til dem, der er børn nu etc.

Fra november 2015 – maj 2017 har Nordlige Måneknude været i Jomfruens tegn. Jomfruen er et praktisk, analyserende og meget ydmygt tegn, så denne periode har handlet om at lære at ”practice what you preach”, at stå ved sig selv og sine handlinger. Det er også et yderst perfektionistisk tegn, så det har handlet om at skulle spille 100%. Løven improviserer langt mere, Løven leger langt mere og tager det ikke så tungt, hvis noget går galt i processen.

De næste 1,5 år vil vi kunne se, at sådan noget som leg bliver mere udtalt. Artikler i medierne vil måske handle om, at nu er leg vigtigt, at noget skal ”leges ind” etc. At arbejdsugen skal være kortere, så vi kollektivt kan få mere fritid til leg. Løven handler som nævnt også om at indtage scenen, så et bud kunne være mere fokus på underholdningsindustrien, bedre film (forhåbentligt) og langt mindre reality tv. Nu vil vi have historien, vi vil have dramaet og kreativiteten. Ikke mere grå virkelighed og hverdag. Artikler kan handle om, hvordan man bliver berømt, lærer at spille skuespil, lærer at begå sig på scenen o lign. Hvem ved, måske kommer der mere fokus på at få kunsten og kreativiteten ind i skolerne. Det bliver måske nemmere at få tilskud til sit kunstprojekt. Flere gallerier åbner.

Vi står ligeledes i et 1´er år. 1 er i numerologien repræsenteret af Solen ligesom Løven som stjernetegn er repræsenteret af Solen. Det handler om nye begyndelser, men 1-tallet handler i høj grad også om kreativitet. Ofte kreativitet med et formål. Til næste år går vi ind i et 2-er år, som er Månens tal og ja – det er TALLET for kreativitet. Det er altså tid til at skinne sit lys som Solen gør og at gå først, gå forrest med sin kreativitet, identitet og formål. Alle skal skinne i denne periode, alle skal have lov til at skinne. Skulle Janteloven nogensinde lide en sikker død, må det være nu.

Ihvertfald handler det om dig og kun dig. Hvad har du undladt at gøre fordi du var bange for hvad andre tænkte om dig? Verden er en kæmpe scene og vi har hver vores rolle at spille. Hvem er du i virkeligheden? Hvad vil du i virkeligheden? Jo, det ved du godt. Du snyder både dig selv og andre ved at spille noget andet end den, du i virkeligheden er.

Nu er det tid, min ven. Næste chance er først om 18 år.

 

 

Kategorier