Havets Gud Neptun glitrer - men er det guld?

Onsdag den 14. juni 2017 er en 5´er dag (fordi 1+4=5). 5 er regeret af planeten Merkur. Merkur regerer kommunikation, penge, relationer, trafik etc. Herudover regerer Merkur dagen onsdag ligesom vi i denne periode har Solen i Tvillingernes tegn, der er – ja, godt gættet – styret af Merkur. Der må siges at være tryk på ”luften”, på det der foregår i hovedet, ordene, kommunikation, tankerne, mentaliteten. Tvillingerne er også aktivitet, eventyrlyst og en større risikovillighed. Merkur elsker selvfølgelig at være i sit "eget" tegn, hvor energien kan blive udnyttet mest muligt. Du kan også læse mere om tallet 14 HER.

Her i starten af ugen står Merkur i skøn harmoni med yes-we-can-planeten Jupiter – den store lykkebringerplanet, der gik direkte i sidste uge. Positiviteten, optimismen, håbet om at alt kan lade sig gøre, at man kan manifestere alle sine drømme og ønsker er solid i denne tid. Drømme og ønsker, som er realiserbare, vel at mærke. Det er ægte håb, dette bringer med sig – eller måske snarere grund til ægte håb. Der er al mulig grund til at bruge tiden til networking, at møde mennesker, kommunikere, holde møder etc etc – dørene vil åbne sig hurtigere og i større antal, end det har været tilfældet i et stykke tid. Spontane møder, kommunikation med fremmede såvel som de nærmeste vil kunne give interessante afkast.

Midt på det smukke æble er der dog en brun plet...og den er, at planeten Neptun gør klar til at gå retrograd.  Neptun er planeten for drømme, intuition, fantasi etc. Havets Gud kan få alt til at tage sig ud fra sin bedste side.

Når Neptun gør sig klar til at gå retrograd, kan den tillægges en anden effekt – nemlig at vi kan blive desillusionerede, at vi kan narre os selv, blive forvirrede, usikre, blive løjet for...og da dette højst tænkeligt bliver ”triggered” gennem kommunikation med andre (Merkur) kan man hurtigt ty til eskapisme. Stoffer, alkohol, sukker – whatever works. Med fare for at lyde som en new age coachingspiritualguru, så vil jeg anbefale (også til mig selv), at man tager dette til sig og virkeligt forbliver i nuet, at man mærker det hele. At man sætter chokoladen og rødvinen tilbage i skabet (eller send det til mig, så skal jeg passe på det :D). Det er stor kilde til personlig udvikling at mærke efter, hvad man i virkeligheden føler, at holde det så "rent" som muligt. Og lad for din egen og andres skyld være med at lade vrede, angst, frygt, skam eller hvilke underliggende følelser, der måtte gemme sig bag disse reaktioner, gå ud over den eller de personer, der agerer katalysatorer (også selv om det er fremmede på Facebook ;)). Det handler kun om dig selv, den anden person har intet med det eller dig at gøre – vær ærlig omkring hvad du egentlig føler. Stil sunde og ærlige spørgsmål.

Torsdag den 15. juni 2017 er Saturn i opposition til Solen, hvilket kun sker een gang hvert år. Saturn er læremesteren, det handler om at være ansvarlig og lære af sine erfaringer. Saturn er pt i retrograd frem til slut august, så dette er en slags midtvejsmilepæl hvor man får fornemmelsen af, hvordan det vil være når den går direkte igen hvis man fortsætter ad denne sti. Det er derfor endnu mere anbefalelsesværdigt at være klar i pæren og se, om du overordnet er på rette vej eller ej. Det vil stå klart, om der er behov for strukturændringer i dit liv. Hvad skal smides ud og hvad skal blive? Sæt nogle mål, hvis du ikke har nogle. Husk, at vi har Nordlige Måneknude i Løvens tegn, så det handler om hvad du vil, hvad du elsker at lave, hvad du har lyst til.

Apropos havet, der tager sig ud fra sin bedste side: Jeg læste forleden, at grunden til, at når vi elsker diamanter og blingbling, så er det fordi havet glitrer i overfladen, når solen skinner på det og vores indbyggede kropslige behov for vand gør, at vi automatisk er tiltrukket af noget der glimter ligesom havet :).  Det er altså den jævnt kedelige forklaring på, hvorfor vi elsker blingbling, hehe :).

Mere end noget andet må det altså anbefales, at man i denne tid husker på det gamle ordsprog, at ikke alt der glitrer, er guld :)Neptun med blingbling en skøn maj-aften på Cote d´Azur 2017

Kategorier