CHIRON RETROGRAD 2017 – tid til at brænde broer?

Imorgen mandag den 26. juni 2017 går vi ind i en interessant, men også kompleks uge. Nagende små-irritabilitet og frustrationer bygges op i starten af ugen, hvis det ikke allerede er i gang. Planetariske spændinger gør, at skuffelser bliver ekstra tunge. Som jeg før har skrevet, så er 2017 et år, hvor illusionerne skal falde. Hvor hård den proces er afhænger af, om man arbejder med eller imod det, der sker omkring en. Jo større frustration eller skuffelse over tingenes tilstand, desto større modstand har man. Det er i den grad tid til at ”go with the flow”.

Der bygges også op til, at Chiron går retrograd i slutningen af ugen. I starten af ugen grundlægges altså det fundament som hen over midten af ugen kan udløse ”bomben”. Det er derfor tilrådeligt at trække vejret en ekstra gang, hvis det trækker op til uvejr mellem dig og andre for det er virkeligt nu, at man kan brænde sine broer. Omvendt er det en perfekt kraftfuld tid til at få brændt de broer, man gerne vil brænde, så det er nu hvis man skal ud af nedbrydende relationer eller miljøer.

Chiron er en komet, som også kaldes ”The Wounded Healer”. Den repræsenterer vores mest sårbare område og vores indsats for at heale det område. Det er ofte et område, hvor man overkompenserer og/eller her, hvor man har lavest selvværd og følelse af at være utilstrækkelig. Chiron er opkaldt efter efter den kentaur, der i græsk mytologi kunne heale andre, men ironisk nok ikke sig selv. Chiron i den enkeltes fødselshoroskop viser, hvordan ens dybeste sår kan blive til ens største styrke. Netop fordi det ligger så dybt, skal man mobilisere store kræfter for at overkomme og heale den del, hvilket resulterer i ægte selvværd og selvkærlighed. Det er den største styrke.

Jeg har selv Chiron i Vædderen, for at tage et eksempel (det har alle født mellem 1968-1977, som var en turbulent tid på Jorden hvor mange traditioner blev brudt. Mange voksede op som institutionsbørn, i alkoholikerhjem, hjem med vanrøgt o.a. Det var ikke den mest børnevenlige tid i historien). Det er en spandfuld sejlivede børn, der blev født i de år. Vi blev smedet i ”ild” (Vædderen er et ildtegn) og mange af os gik i Livets Hårde Skole. Det betød, at fysiske og psykiske sår var noget, der skulle ”rystes af”. Op igen og videre, det kan vi ikke bruge tid på. Det kan af andre opfattes som insensitivitet, hvilket på ingen måde er tilfældet. Folk med Chiron i Vædderen er ikke mindre sensitive end alle andre – snarere tværtimod – vi har bare lært tidligt selv at skulle hive os op igen, når vi faldt og det resulterer ofte i en "tough-love"-attitude over for andre. For den åbensindede person kan de hårdføre Chiron-i-Vædderen-personer i dit liv være til stor selvindsigt og healing. Vi gemmer på mere guld end man måske lige skulle tro ;)

Når Chiron går retrograd, bliver sløret fjernet og man ser sine egne ”sår” mere klart. De sår, der skal heales. Det er det, der er bygget op til i første halvdel af 2017 og den healende proces er forstærket resten af året.

Fra en numerologisk vinkel understøtter månedernes talværdier for resten af året det her med at bryde illusionerne. Især juli 2017 indeholder på verdensplan en skæbnesvanger talkombination, som kan være kompleks at beregne udfaldet af. Her har vi 15/6 skygget af 8 med 14/5 imellem. Det kunne indikere, at vi især har med relationer, kommunikation og penge at gøre. 15/6 er djævlen og djævlen kan være toksisk at være i nærheden af. Det er dog også det, der er tiltrækningen for nogle. Nogle vælger frit djævlen, som også er forførende og spændende – men det er sjældent et sundt miljø. Lærerigt, måske, men ikke harmonisk. Det er ikke ægte kærlighed, ægte lykke, ægte glæde. Det er bygget på manipulation, afhængighed og ofte sort magi (forstærket af 8-tallet). Det kan være meget svært at slippe djævlens tag. Denne uge vil give dig kraften til at komme ud af det, der ikke er godt for dig og resten af året er der ro til at heale den proces.

Hvis du vil være bedre forberedt og være vidne til, hvor dette rammer i dit numeroskop eller horoskop, anbefaler jeg, at du booker en af de nustrologiske sommersessioner. Her ser vi blandt andet på, hvilke livsområder, der er i spil for dig.

God vind.

Eller storm.



 Tarotkortet ”The Tower” (16/7). Hvad der skal falde, må falde. Kun på den måde kan det ægte opbygges.

Kategorier