Black Moon Lilith - en elskerinde i ulveklæder er på vej

Black Moon Lilith nærmer sig i disse dage Saturn, som er i retrograd. Det er en forførende energi, som dog hurtigt kan lokke dig på afveje. Kort fortalt betyder det, at det lige nu er meget godt at have en klar ide om, hvilke mål eller forandringer man vil arbejde på og endda have en (nedskrevet) plan. Det er selvfølgelig aldrig en dårlig ide at have en plan, hvor man kan se det endelige mål og delmålene på vejen dertil, men her i de sidste to måneder af Saturn retrograd kan ovenstående have en uheldig indflydelse, hvis man ikke er opmærksom.

Saturn har været i retrograd siden april. Det vil sige at vi ikke har den strenge lærer, den ordentlige, disciplinerede, ansvarsfulde, korrekte og hårdtarbejdende læremester til at tvinge os til at lave lektier. Vi skal lave dem selv. Når Saturn ”vågner” i slutningen af august 2017, er der statusopgørelse. Har du været hårdtarbejdende, lavet dine lektier, været disciplineret, taget de svære samtaler, løst konflikter etc etc? Det vil blive belønnet i lang tid fremover.

Black Moon Lilith er i denne konstellation den, der forsøger at få os på afveje. Det er den sjove nabodreng, der ikke gider lave lektier og hellere vil lokke dig ud at lege. Den hurtigtsnakkende dørsælger, der lover dig en million på en måned. Kort sagt betyder det, at de næste par måneder for en del vil være præget af at blive lokket på afveje, at man oplever forføreriske tilbud.

Som jeg skrev om i sidste indlæg, så er juli 2017 en måned, der i numerologisk forstand netop handler om at være i kløerne på den forførende djævel (15/6 over for 8). August 2017 er 9 over for 16/7, hvilket i korte træk betyder oprydning i helt stor stil, være det sig relationer, at stå op for sig selv (og måske derved miste relationer, penge, muligheder) i retfærdighedens navn, for at gøre det rette.

Det gamle mundheld, der fortæller at hvis noget lyder for godt til at være sandt, så er det det nok også, er meget relevant de næste par måneder. Det anbefales at holde sig væk fra sådan-bliver-du-hurtigt-rig-koncepter og alt, der lover en smutvej uden om ”lektierne”. Lav dine lektier og spis dine havregryn. Vær ærlig over for dig selv og andre. Pas dit arbejde. Hold dig til din plan.

Når kommandante Saturn vågner, vil dit arbejde disse 4 måneder blive belønnet eller straffet - det er op til dig.

Kategorier