Ugen 10.-16. juli 2017 - En god, sjov og let uge venter forude :)

De astrologiske og numerologiske aspekter for den kommende uge er så glade og positive, at jeg besluttede mig for at skrive et indlæg om det. Det er længe siden, jeg har set så gode tal og konstellationer, hvilket jeg er glad for da det sidste stykke tid har handlet en del om, at nu skal dybe sår fra fortiden heles og nu skal vi iværksætte vores drømme etc. Det er der ikke noget galt i, men når nu vi har en dejlig, let og glad uge her midt i sommerferien, så skal det da også med :)

Solen og Mars er i Krebsens tegn frem til 22. juli. Solen og Mars er nogle fyrige karle, der elsker at tage initiativ og at der skal ske noget. Krebsen er det feminine, moderlige tegn hvis tilgang til verden er baseret på det følelsesmæssige, så det er altså følelserne der er katalysatorer for det, man vil skabe eller forandre i denne tid.

Her kommer ugens numerologiske og astrologiske aspekter:

Mandag 10.7: Mandag er numerologisk dagen for kreativitet, afslapning og at nyde livet (2-tallet), det er derfor det altid er så svært at komme i gang med arbejdet den dag (ok der er måske også andre grunde :D). Den 10/1 - det er en god dag for kreativitet og nye begyndelser, man føler sig forbundet til kosmos og alle levende væsner. Det følelsesmæssige beslutningsgrundlag er stadig i spil, omend vi har Månen i Vandmanden hvilket giver en lidt mere logisk tilgang til tingene, så man også tager rationelle beslutninger.

Tirsdag 11.7: Tirsdag er altid powerdag (det er en 9´er dag) og når den så er 11/2 (fordi det er den 11.), så kan man kæmpe lidt med at balancere mellem at være energisk og ville gøre en masse og samtidig være flad og ville slappe af. Det er et bizart paradox, som mange lever med i deres numeroskop. Hele januar 2017 var sådan, hvis nogle kan huske det - ellers bliver oktober 2017 en kraftigere version af dette aspekt, men mere om det en anden gang. Månen er stadig i Vandmanden og lykkeplaneten Jupiter er stadig i Vægten så det handler overordnet om at ens succes (Jupiter) skabes i forholdet til andre mennesker (Vægten). Tirsdag er overordnet den bedste dag for at være sammen med dem man elsker at være sammen med, astrologisk er der meget positiv energi, folk elsker hinanden og sætter pris på de gode tider.

Onsdag 12.7: Onsdag er numerologisk dagen for kommunikation, relationer, penge og bevægelse (5´er dag). Pas lidt på i trafikken idag. 12/3 kan godt være lidt drama og med en Måne, der nu går i det empatiske tegn Fisken, så er man nu meget fokuseret på andres velbefindende og vil gerne hjælpe. 12/3 ubalanceret kan dog handle om at se spøgelser, der ikke er der. Det er dog vigtigt ikke at presse andre til at tale om det hvis de f. eks ser ud til at have det dårligt. Tingene skal komme naturligt og blidt med de her konstellationer.

Torsdag 13.7: Torsdag er numerologisk en 3´er dag (Jupiter - succes, held, ekspansion, vækst) og denne dag kan nemt være lidt anderledes pga 13/4. Der kan være nye begyndelser, forandringer, at man gerne vil forbedre noget i sit liv. Månen er stadig i Fisken og kærlighedsplaneten Venus er i Tvillingerne. Tvillingen handler om kommunikation og bevægelse, og den elsker at kommunikere når Venus er på besøg – often på en sjov måde, så det kan være en dag hvor der fortælles sjove historier og jokes. 3-tallet er også tallet for humor, mange komikere er 3´ere. Idag kunne være en god dag at tage på en sjov udflugt, i Tivoli eller et vandland etc. En ret afslappende og ukompliceret dag.

Fredag 14.7: Fredag er numerologisk 6-tallet, som står for kærlighed, skønhed, familie og sammenhold. 14/5 handler om kommunikation, relationer og penge. Månen går nu i det handlekraftige tegn Vædderen, så de her new beginnings, der blev lagt an til igår, kan nemt komme op på et praktisk plan nu. Tempoet bliver generelt højere. Kommunikation er stadig god og sjov og nu kan der være endnu mere sjov. Mere energi til længere ture. God dag for at rense luften.

Lørdag 15.7: Lørdag er altid skæbnedag, det er numerologisk det store skæbnetal 8-tallets dag. 15/6 er den tryllebindende Djævel, som er good times, men måske lidt uhensigtsmæssigt i længden  - her a la lidt for meget rosevin mens havegrillen varmer op. Det går sgu nok. Astrologisk er der nogle fantastiske aspekter, der er handlekraft (som 8-tallet også står for), good times, kærlig interaktion og alle elsker hinanden (Jupiter i Vægten: Held kommer via andre mennesker) . Merkur er nu i Løvens tegn: lad mig udtrykke mig selv højt og excentrisk så alle kan se og høre mig, se mig se mig, jeg er fantastisk, lyt til mig. En smuk, sjov og fantastisk dag for, festlige lejligheder vil være en stor succes. Man har selvtillid, alle kan enes, latter, alle elsker at blive set og hørt og dele med andre. En eventyrligt dejlig dag.

Søndag 16.7: Søndag er Solens dag, det er 1-tallet som handler om lederskab og positivitet. Det er en lidt interessant dag for Månen er stadig i Vædderen, men er nu konjunkt Uranus og danner et positivt aspekt til Merkur i Løven. Uranus er planeten for revolution, at være rebel, anderledes, nysgerrig, eksperimentere og for forandring. Med Løven stadig i Merkur har man en virkeligt god selvtillid og er god til at stå fast. En god dag til at arbejde på ens egen passion og måske komme ud af skabet, hvis man skal - uanset om det handler om seksuelle præferencer eller fordi man er bankmand, men egentlig hellere vil ernære sig som håndlæser. Det er dagen at fortælle det til folk, for alle er stadig sån lidt "hey godt for dig, min ven" og ikke så fordømmende. Folk vil generelt være modtagende og positive oven på denne skønne uge. Jeg anbefaler dog ikke at stifte et firma, Facebookgruppe etc den 16. i måneden, ikke engang med et rent numeroskop – så start bare med den uformelle udmelding.

Rigtigt god og eventyrlig uge til alle :)

Louise

Kategorier