August 2017 - Store skæbnemåned er her

2017 er et år med mange interessante numerologiske og astrologiske aspekter. August 2017 er en af de mest – hvis ikke den mest – interessante måned på verdensplan, så jeg har lavet en oversigt over hvad vi kan være forberedte på.

Den 23. juli gik vi i Løvens tegn, hvilket er et signifikant tegn i denne tid. Løven er et kraftfuldt dyr, det er de store ledere, der elsker at stå i spotlightet. Varme, kærlige, generøse. Men Løven er også et vildt rovdyr. En jæger, der frygtløst nedlægger sit bytte for derefter at få det voldsomt i stykker. Egentlig et lidt mærkværdigt dyr – så smukt, så majestætisk og samtidig så dødsensfarligt.

Vi har altså lige haft nymåne i Løven, Nordlige Måneknude i Løven er i spil til november 2018 og nu kommer en solformørkelse i Løven 21. august 2017 – joh, det er så sandelig Løvens tid på alle måder. Det gælder ikke kun alle de heldige og dejlige Løver derude, men også os andre som kan bade os i deres passionerede lys og varme og nyde livet sammen med Kongen af Store Armbevægelser.

Der er to andre interessante astrologiske aspekter i august måned:

Den 7. august har vi en måneformørkelse i Vandmandens tegn. Vandmanden er Løvens oppositionstegn. En måneformørkelse byder på skæbnesvangre begivenheder, noget der er forudbestemt. Det betyder dog ikke, at det ikke kan komme som en overraskelse for os dødelige. Det afhænger af, hvor langt vi er kommet væk fra os selv, fra vejen til vores livsformål. En måneformørkelse handler om, at der er noget der har nået sit fulde potentiale og som vi skal sige farvel til. Månen er altså helt ”fuld”.

Det minder mig altid om Tårnet i tarot. Tårnet kommer, når vi igennem længere tid har overhørt eller ignoreret beskeder fra omgivelserne, vores intuition, mavefornemmelse og alt det der og hovedløst fortsætter med at spilde vores tid med det forkerte job, i det forkerte forhold, den forkerte uddannelse, med de forkerte venner, den forkerte tilgang til sine projekter etc. ”Forkerte” i forhold til, at de ikke (længere) understøtter os i at nå vores livsformål. Ja, de ”forkerte” navne er også en mulighed.

Man behøver ikke at skille sig af med det, der har overlevet sig selv eller har nået sit fulde potentiale lige den 7. august, effekten af en måneformørkelse strækker sig flere måneder efter. Det er dog vigtigt, at man frivilligt giver afkald på det, man skal give afkald på, ellers bliver noget taget fra en. Så kommer Tårnet med den store skovl.

Numerologisk er august på verdensplan 9 over for 16/7. Yes, 16/7 er også tårnet. Det er oprydning i stor stil. Vi siger farvel til det eller dem, der ikke skal med videre i vores liv. Alt afhængig af, hvor balanceret ens numeroskop er, kan det være på en mere eller mindre voldsom måde.

 Foto taget en tidlig morgen på El Camino de Santiago, som jeg gik i juli-august 2013 (800 km pilgrimsfærd over stok og sten). En skæbnevej i mere end een forstand. Jeg stod på det tidspunkt selv i en 9 16/7 periode, her kan man da tale om at lægge det hele bag sig og kun fortsætte derudaf med det allermest nødvendige.

Vi har så også den her solformørkelse i Løvens tegn den 21. august. En solformørkelse handler altid om nye begyndelser, så her får man den opgraderede / nutidige version af det, man gav afkald på under måneformørkelsen, altså et bedre/mere passende job, uddannelse, kæreste, venner, tankemønstre eller andre omstændigheder. Ihvertfald bliver frøene sået, en solformørkelse har indflydelse på ens liv 6 måneder efterfølgende. Solformørkelsen er langt mere kraftfuld end måneformørkelsen.

Denne solformørkelse er positivt aspekteret af Solen og Mars, to ekstremt kraftige planeter, så det bliver en solformørkelse på steroider. Der bliver virkeligt skubbet til nogle ting i små hjem og på store kontinenter. Sidste gang, der var fuld solformørkelse i Løvens tegn var den 11. august 1999 (den var 12 grader, denne er 28 grader). Jeg ved ikke, om du kan huske dit liv på det tidspunkt eller hvad der skete på større planer – mit liv var ihvertfald særdeles intenst og omskifteligt på det tidspunkt. Den i 1999 have nogle afsindige aspekter, den var meget, meget tung. Heldigvis er den, vi skal opleve 21. august 2017 positivt aspekteret og den er fuld af ILD og PASSION, som giver masser af handlekraft.

Endelig skal måneden da lige toppes med en Merkur Retrograd fra 13. august – 5. september 2017. Her er det kommunikationen, der kan være lidt ”sløret”. Computere bryder ofte sammen, printere virker ikke, der er misforståelser etc. Lad være med at underskrive kontrakter i en Merkur Retrograd (eller nærlæs dem grundigt inden). Transport, rejser etc bliver som regel påvirket. Det behøver ikke at være en negativ periode, tingene kan bare ske på en anden måde end forventet ligesom teknologi (computer, tv etc) som regel ikke virker optimalt. Inden du smider fjernsynet ud fra 2. sal eller bomber YouSee´s hovedkontor, så vid, at alt virker så godt det kan under en MR.

Dronningens mørkelagte nytårstale i år var iøvrigt også under en Merkur Retrograd :D.

Retro er også noget med at se tilbage, måske rejser man til et sted man har besøgt engang, også selv om det kun er i fantasien. Gamle minder, venner etc kan dukke op og det kan der være forskellige grunde til, at de gør.

Ovenstående aspekter vil nemlig udspille sig forskelligt for hvert enkelt menneske omend principperne er de samme for alle. For at vide, hvilke områder man selv bliver påvirket af, kræver det, at man kender sine årstalsrækker (numerologisk) og/eller sine planetariske transitter (astrologisk). En kombination af disse er selvfølgelig mest præcis, det er ihvertfald min erfaring. Der er en grund til, at store ledere gennem verdenshistorien har haft rådgivere inden for disse og lignende områder (tarot, clairvoyance etc).

En af mine egne visioner er, at alle skal lære at læse og fortolke deres aspekter selv, som jeg har skrevet lidt om før. Der er meget at hente og lære om sig selv inden for disse områder, jeg håber at de fleste idag ved, at f. eks astrologien strækker sig langt forbi Se&Hør´s horoskoper, at man er mere end sit stjernetegn (soltegn), at man numerologisk er langt mere end sin grundvibration etc. Mere om det en anden gang, så dette indlæg ikke bliver for langt.

Uanset hvad der sker for dig i august 2017 og hvor overraskende eller voldsomt det måtte være, er det værd at huske på, at det altid giver større lykke i den anden ende. Hændelser som disse formørkelser kommer for at få os på rette spor igen, det rette spor værende det mål, man inden man er blevet født har sat sig for at opnå i denne inkarnation (dette liv) for på den måde at udvikle områder af vores sjæl, der trænger til det.

God august måned til alle :)

LouiseJo jo, jeg blev også færdig med Caminoen. Her et glædeskast med hatten foran katedralen i Santiago, august 2013. Man skal gå hele vejen ;)

Kategorier