Uranus i Tyren maj 2018 – april 2026: En massiv, økonomisk transformation for alle og farvel til selfien

Uranus går i Tyrens tegn medio maj 2018 til april 2026, hvilket vil betyde massive forandringer inden for især global økonomi. Uranus er planeten for revolution, frihed, innovation, forandring og uforudsigelighed. Den svarer til 4-tallet i numerologi. Tyren hersker over penge, værdier, økonomi. Altså kan vi i denne periode forvente en revolution inden for disse områder. Det vender jeg tilbage til. Først lidt om den tid, vi er i nu.

I 2011 gik Uranus ind i Vædderens tegn, så vi er altså her i 2017 i sidste år af Uranus i Vædderen-transit. Vædderen er det selvoptagede ildtegn, det første tegn i zodiakken hvilket giver et umiskendeligt mig-mig-mig aspekt. At tage selfies er bla. eksploderet i denne periode.

Det har været en lang periode med me me me, synes jeg. Afsindig selvpromovering, ekstrem selvoptagethed, fokus på image og selvfølgelig millioner af selfies verden over. Jeg er dødtræt af et propfyldt fitness-center med smukke hylstre, som spærrer maskinerne for at se på deres telefon eller på sig selv i spejlet. Folk, der udsætter sig selv og andre for fare i trafikken fordi det at tage sig godt ud vinder over sikkerhed. Kvinder og piger med bjerge af avanceret makeup, de aldrig vil få brugt op i dette eller kommende liv. Duck faces og JullerupFærgeby-øjenbryn. Der opfindes og udvikles skønhedsprodukter som aldrig før. Vædderen er aldrig tilfreds, aldrig i ro, altid mere mere mere af mig mig mig. Bevares, Tyren er også et tegn for skønhed, men så kan man måske tage lidt billeder af andre også eller måske af omgivelserne, haha. Med fare for at lyde som en sur, gammel dame så nej – det kommer jeg ikke til at savne. Farvelfie, selfie :p

Vædderen er også en kriger og i Uranus er det en uforudsigelig kriger. Det kan være diktatorens nemme bagdør ind i regeringen, firmaet etc, forklædt som revolutionær der spiller på folkets rå vrede. F. eks valgte USA at gå ind i Libyen netop som Uranus var gået i Vædderen (marts 2011). Sidste gang Uranus besøgte Vædderen var fra 1927-1935, hvor bl.a en stodder ved navn Adolf hjernevaskede en stor gruppe mennesker til at følge hans sindssyge agenda. Ring any bells?

Fra maj 2018 handler det altså om Uranus i Tyren. For at forstå denne transit bedre, må vi også forstå Tyrens tegn. For mere end 10.000 år siden var en tyr et betalingsmiddel med høj værdi pga tyrens avlsværdi. Det gjorde det muligt for sælgeren at sætte en ”fast” pris. Tyren er også et ”fast” tegn. Uranus – den rebelliske planet – i Tyrens tegn kunne nemt forudses til at være en revolution inden for faste priser, systemer og værdisættelser på verdensmarkedet. De økonomiske aspekter hvad angår jordbesiddelser, lejemål, kreditkort, skat, parthaveri, pensionsopsparing etc vil sikkert blive transformeret. Traditionelt set vil en transformation ske i de tilfælde, hvor menneskets råderum er begrænset. Og Uranus er chokerende, konfronterende og frigørende. Vil befolkningen vågne op og se, hvor stor magt bankerne egentlig har?

Fra 2017-2020 vil det ligeledes være forventeligt, at forældede regeringssystemer og forretningssystemer falder, bl.a pga Pluto, Jupiter og Saturn, der alle går igennem Stenbukken – tegnet for direktørerne, de kongelige, præsidenterne etc. Der bliver høje fald fra de stenbukske penthouse-bjerge. Jeg har tidligere skrevet om det HER.

Med Uranus i Tyren kommer den revolutionære del altså til at handle om finanserne. Uranus og 4-tallet skal dog bruge værktøjer her i Vandmandens Tidsalder. Der skal opfindes noget der kan understøtte det nye. Ny teknologi. Nye systemer. Online markeder funderet på valuta, der ikke begrænser sig til et bestemt land, bank eller kreditkort. Global crowd-funding? Hvad kommer til at ske med crypto-currency? Vinder Facebook credits, Microsoft points og Linden dollars? Er Mobile Pay, Apple Pay, Bitcoin etc allerede forældet om få år? Får Euroen dødsstødet eller bliver den transformeret?

Vil vi se innovative måder at tjene eller spare penge på – hvis vi da overhovedet skal bruge penge fremover? Blive betaling mobil, digital og grænseløs?  Kan vi bare gå ind i en butik og så skippe hele betalingsdelen fordi medarbejderne/robotterne/butikken selv kan nøjes med at scanne vores iris, stemme eller fingeraftryk? Der er allerede steder, hvor man ikke længere accepterer kontanter.

Jeg er ikke uddannet inden for økonomi, så der er folk der ved meget mere om markedsbevægelser inden for ovenstående end jeg gør. Skulle du være en af dem og læser du dette, er dine tanker og kommentarer meget velkomne. Uanset hvad ville jeg som iværksætter holde et vågent øje med betalingssystemer og i hvilken retning de udvikler sig de kommende år.

Tyren er også et jordtegn, så jeg tror at mere fra jord til bord a la markeder med lokal høst vil blive et hit. Vi nyder jordens glæder og måske bliver det tilbage til dele/bytte-økonomi på markedet?. ("Hvad kan jeg få for min tyr?")

Maj 2018 er numerologisk 7 over for 14/5 med 12/3 imellem. Det betyder i ubalanceret form angst for at miste penge og relationer og uanset hvor meget numerologien i vor tid buldrer frem må vi antage, at størstedelen af verdens befolkning stadig har ubalancerede numeroskoper til den tid. Hele 2018 er iøvrigt interessant numerologisk, det bliver også et andet indlæg da dette i forvejen bliver for langt.

Uanset hvad der sker, så er der historisk set aldrig et system, der holder flertallet nede/begrænser flertallet, der har overlevet en Uranus transit. Astrologien forudser fremtiden ved at forbinde fortidens prikker. Vi ved, at tid er menneskeskabt - universet kender kun til cirkulær tid, ikke lineær. Historien vil altid gentage sig.

En Uranus transit eller aspekt er ikke kun begivenheder på verdensplan, det er også et aspekt hos det enkelte menneske. Det er specielt dem med Uranus i Skorpionen, født 1975-1981 (især 0-1 grad samt folk med flere planeter i Tyren), der vil være bannerførere i denne revolution. Jupiter går også i Skorpionen (som bl.a handler om finanser), hvilket vil have en afgørende effekt allerede fra oktober 2017, det vil jeg også vende tilbage til.

Uranus går iøvrigt retrograd imorgen 3. august 2017. Uranus er retrograd 40% af tiden. Det betyder altså lidt frihed fra revolutionen, så nu kan man trække vejret frem til 2.januar 2018. Hvad det præcis betyder for dig, at Uranus går retrograd afhænger af aspekterne i dit personlige horoskop. Det er ikke relevant for alle.

Vi innoveres ved,

LouiseHer ligger jeg helt naturligt med naturligt hår og naturlig makeup fordi sådan ser jeg ud når jeg vågner (ligesom på film) og ser helt naturlig ud. Man må  jo tage sin selfie mens tid er.

Kategorier