17.-25. august 2017. Den sidste tørn :)

Det er en heftig, intens og skør tid. Læs hvorfor HER.

Jeg er lige så ramt som alle andre af uforudsete hændelser, men begynder også at kunne se et helt andet fremtidigt puslespil falde på plads. Det behøver som skrevet i indlægget ikke at være dårlige ting, der sker – vigtige emner og livsområder der kan forbedres bliver belyst og der kan være rimeligt store overraskelser.

Der er generelt masser af handlekraft og ambition – men samtidig er Venus i Krebsen og Månen går i Krebsen imorgen fredag 18.8, så nu er det i højere grad følelsesbrillerne man ser igennem og tager beslutninger ud fra. Det minder mig lidt om The Chariot (som iøvrigt er Krebsens kort). Man vil rigtigt gerne fremad, men på den rette måde og den rette vej. Og med balance. Den sorte og hvide sfinks, der trækker vognen, er symbolerne på dualismen, som verden består af. Mørke eksisterer ikke uden lys, dag eksisterer ikke uden nat, Nik eksisterer ikke uden Jay osv.

Indtil oktober 2017 er Jupiter i Vægten og nu over for Nordlige Måneknude i Løven  - det er præcis det, denne tid handler om. Det er mig-mig-mig, mine ønsker, mine drømme, min passion sat op mod mine forpligtelser over for ”gruppen” – altså samfundet, institutionen, den gruppe jeg tilhører. Det er Vandmandens karakteristika. Vandmanden er modpol til Løven, det er den Sydlige Måneknude. Vægten forsøger at balancere dette.

Black Moon Lilith er konjunkt Saturn, hvilket vi især kan mærke den kommende uge. Her er hun ikke kun den stærke, kvindelige transformative kraft, hun er også skyggesiden. Hun repræsenterer skam og skyld, så med en kommende Solformørkelse i den Nordlige Måneknude, er der nok at føle skyld over i forhold til at gå videre i egen retning.

Joh, der bygges godt nok op til Den Store, Skæbnesvangre Solformørkelse den 21. august. Som egentlig har en effekt på hele måneden, trækker tråde tilbage til februar 2017 (mindst) og strækker sig (mindst) 6 måneder ud i fremtiden. Hver cyklus varer 18 år. Det er skørt og det er intense relationer og forandringer på stor og lille skala. Og det er nødvendigt.

Lad os se lige på Løven igen. Det er om nogen Løvens tid pt med så mange aspekter samt Solen, Mars og Nordlige Måneknude her. Det er relevant for alle, uanset hvor du har Løve-energi i dit horoskop.

Løvens tid i august er sæsonmæssigt her, det hele blomstrer i fuldt flor. Det er de karakteristika, vi forbinder med Løven. Frøet sås i Vædderen (foråret, det 1. tegn og et kardinaltegn), spirer og gror gennem Tyren, Tvillingerne og Krebsen for at springe fuldt ud i Løven (august). Så modnes frugten, falder af (Skorpionen okt-nov, handler om fødsel, død, transformation, cyklus) osv osv.

Grundlæggende handler denne Løvetid om, at vi får et glimt af, hvem vi er i vores fulde potentiale. Hvem eller hvad vi kan blive til. Og hvem eller hvad der er i vejen for denne opblomstring. Det er tid til at se på det eller dem, der holder os tilbage. Som begrænser os fra at udleve vores fulde potentiale, fra at komme fuldt til udtryk.

Alt der skal skubbes ud til siden, alt der kan eller må fjernes med fast hånd. Det er også numerologisk set den månedsvibration, vi står i. 9-7-16/7. Nødvendig oprydning.

Og når vi så når den blomstring kommer det, der er Løvens dybeste frygt: frygten for at blive afvist. Når jeg står i al min kraft, virkeligt står i mit lys har jeg brug for videre grænser, mere plads omkring mig. Mit ”space”, hvor jeg fylder. Meget.

Frygten er så, at du måske ikke vil kunne lide mig mere. At du vil afvise mig eller (stadig) begrænse mig i mit udtryk. At du vil forlade mig. Løver kan være meget tilbageholdende med at kræve den store scene, de egentlig har brug for.

Det gør det ikke nemmere at bo i et land, hvor Janteloven er så dybt forankret, som den er. De fleste er enige om, at Janteloven er noget forældet lårt, men jeg oplever de samme mennesker være de første til at fordømme og nedgøre dem, der rent faktisk træder uden for stregerne. Dem, der rent faktisk tør og gør.

Det er mange af mine kunders største bekymring i forhold til at skulle samle mod til at få balanceret deres numeroskop for herefter er der ingen vej tilbage. Så er der kun tilbage at tage sin fulde skæbne på sin kappe - uanset hvad nogen mener om det. Som skrevet før er det kun for de modige.

Der er så ekstremt meget at skrive om i denne tid. Og alligevel kan man ikke være forberedt på alt. Generelt skriver jeg de her ”service-meddelelser” for at man lige kan huske at nåhja der var vist noget om det og det, når balladen rammer og så kan man hurtigere komme igennem de karmiske lektioner, perioder som disse indebærer.

Er det ved at flippe helt for dig, kan du måske få noget ud af mine tidligere indlæg, som alle stadig er relevante:

Chiron er stadig retrograd (til 5. december 2017). Få nu brændt de broer. Især inden Saturn vågner den 25. august og vil vide, om du har lavet dine lektier? Haft selv-disciplin og selv taget ansvar, ryddet ud, rykket fremad i den rigtige retning?

Uranus er også ved at være på sidste vers i Vædderen . Forandring er nødvendigt for at Saturn ikke skal hjælpe dig til forandring eller andre skal tage ansvaret for dit liv for dig og fyre dig, sygemelde dig, forlade dig eller hvad det nu måtte handle om.

Der er gode tider forude, men lige nu er det sidste træk på den lidt kedelige bane, der hvor de sidste lektier skal laves og de sidste større udfordringer overstiges. Og så kommer sommeren. Vandmandens sommer.

Vi ses på den anden side :)

Louise

Kategorier