September måned 2017 - eventyr og drømme

Dagen idag, den 1. september, indikerer ikke bare starten på efteråret i Danmark, det er også helt nye konstellationer og vibrationer, vi går ind i. Numerologisk såvel som astrologisk. Og den er meget anderledes fra august måned, der var årets store skæbnemåned. Jeg fornemmer, at mange blev kraftigt påvirket af dette. Mig selv inklusiv, der skete nogle vilde ting i august. Dødsfald, uventede forandringer og i det hele taget meget, meget overraskende afsløringer.

Jeg glæder mig til at få lagt det hele på plads, hvor det hører hjemme. Det er ikke noget, der sker lige med det samme – det er jo en del af processen. Men nye tider, det er det.

September bliver også en action-packed måned, heldigvis mindre skæbnebetonet end august. De fleste personlige planeter går i Jomfruens tegn, et perfektionistisk og analytisk jordtegn, så meget kommer ned på jorden igen. Det betyder dog ikke, at alt bliver krystalklart, praktisk eller sågar at sund fornuft vil være et gennemgående tema.

Alle planeterne i Jomfruen er nemlig i opposition til den drømmende planet Neptun. På den positive front betyder det kreativ og kunstnerisk inspiration samt forstærkede clairvoyante kanaler. På den mindre positive front kan man nemt føle sig konfus og disorienteret i denne måned.

Saturn, som igen er på banen med fuld kraft, danner ligeledes flere hårde aspekter til Neptun, hvilket giver en bizar kombination. Saturn bygger og Neptun opløser. Ikke ligefrem et stabilt ægteskab. Det kan udnyttes optimalt ved, at man bygger sine strukturer ordentligt, sætte grænser for sig selv og andre (!), så Neptun har en ”ren” og fast kanal at arbejde igennem, hvis det giver mening.

Den 6. september har vi ligeledes årets mest fortryllende og drømmende fuldmåne i Fiskens tegn. Det vil jeg use in another indlæg.

Numerologisk er talværdien på verdensplan 10/1 skygget af 17/8. Ved første øjekast et Lykkehjul over for et skæbnetal – tallet for Udødelighed. Som nævnt fornemmer jeg dog ikke, at det er tunge skæbner som august handlede om (9 over for 16/7, det var oprydning med den store skovl). Lykkehjulet er altid nye begyndelser, positivitet og optimisme. Fordi 0´et er kommet på 1-tallet, bliver det hele mere ”spirituelt”, da 0 er Kosmos tal for altet og intet. Det giver generel stor – nogle gange for stor – tillid til kosmos. Uanset hvad vil følelsen af, at vi alle er forbundne generelt være forstærket i denne måned.

Måneden skygges af 17/8, som også er et skæbnetal omend lidt blødere end det rene 8-tal. Her bløder Neptuns 7-tal det hele lidt op ligesom den understøtter det magiske tema, september måned fører med sig. Skønhed, spotlight og karisma hører også under 17/8 og vi har stadig den Nordlige Måneknude i Løvens tegn. Det er tallet for udødelighed, så dette kan nemt blive en måned vi kommer til at huske.Hvad vi vil huske september 2017 for, vil så være individuelt og afhænge af egne transitter og årstalsrækker.

Jeg har fået en del opkald og mails fra kunder såvel som omgangskreds under og efter august måneds begivenheder. Det var lidt af en omgang for mange andre end mig, kan jeg forstå. Jeg tror, at vi her på efterbrænderen med fordel kan huske på, at det ikke kun handler om hvad der sker, men også om hvordan vi selv reagerer på det, der sker (!).

 

Måske er det slet ikke så dårligt med lidt stjernestøv og drømme oven på den omgang.

Oktober bliver en mere balanceret måned, det vender jeg tilbage med.

 

 

Louise

Kategorier