Oktober 2017 - Krigeren, Diplomaten og Årets Heldigste Dag :)

Som lovet i sidste måneds indlæg, så klarer skyerne lidt op i oktober 2017. Dog er der – som altid – nogle bemærkelsesværdige perioder, som dette indlæg kan forberede dig på. Om ikke andet er denne måned en tid, hvor det er værd at søge efter harmoni og balance. At finde den gyldne middelvej.

Den 5. oktober 2017 har vi fuldmåne i Vædderens tegn. Enhver, der har været i nærheden af en Vædder kender til denne her modige kriger, der har en evne til at brage derudaf uden nogen større planlægning eller halvneurotiske forbehold. Ham, der springer på hovedet i poolen uden tanke for om vandet er koldt, om der er dybt nok, om han har skiftetøj med, om han plasker på de omkringliggende osv. Vædderen er styret af Mars – krigsplaneten, 9-tallet – og er som det første kardinaltegn i Zodiakken altid mest interesseret i – sig selv. Det er et meget modigt tegn, som kan give alle et wakeup call.

Solen og Merkur – som er i Vægten – er i opposition til denne fuldmåne, så det handler nu om relationer. Det er relationer generelt, altså forhold til andre end partneren – det kan også være forhold til familiemedlemmer, kolleger og ikke mindst en selv. Fuldmåne er jo her, vi slutter en cyklus. Vædderen handler om at være ærlig og sandfærdig, så det er her Månen oplyser vores relationer for at se, hvor autentiske de er, Vædderen giver os modet til at springe ud i det ukendte og Merkur til at kommunikere det til de rette personer.

Et af årets store begivenheder er altid når Jupiter skifter tegn. Jupiter er den lykkebringende planet, der forstørrer, udvikler og ekspanderer. Det er 3-tallernes planet. Jupiter har siden september 2016 stået i Vægtens tegn og før det i Jomfruens tegn siden 2015. Ingen af disse tegn harmonerer med Jupiter (!), hvilket er grunden til at få har oplevet den store lykke det siges at have Jupiter passerende gennem et givent livsområde. Men NU bliver det...mmm..om ikke lykkeligt, så ihvertfald særdeles interessant, når Jupiter den 10. oktober 2017 skifter til SKORPIONENS tegn. Nu bliver det intensivt, der skal graves dybt, skeletter skal ud af skabet og ned fra hylden. Komplet transformation er uundgåelig. Jupiter er heldigvis gode venner med Skorpionen, så resultatet vil udelukkende være positivt. Det skriver jeg snarest et separat indlæg omkring.

I oktober 2017 står vi, set med de numerologiske briller, globalt i de årstalsrækker, der hedder 11/2 skygget af et 9-tal, som i den grad minder om Vædderfuldmånen med Vægten i opposition. Det er nogle særdeles modstridende tal, som handler om at man gerne vil en masse, man vil sige fra over for uretfærdighed, stå op for sig selv og andre etc (9-tallet/Vædderen)..11/2 ubalanceret er potentiel behagesyge (det lavere aspekt af Vægten), at tænke alt for meget på hvad andre synes og tænker om en så man får tankemylder og stress og bliver træt, så oktober kan også være en måned, hvor man er totalt flad, men egentligt gerne vil en hel masse.

Specielt 8 – 13. oktober, hvor Venus og Mars står i et negativt aspekt til Saturn kan alle have hver deres at slås med (alt afhængig af hvor det passerer i ens horoskop, hvor man står i sine årstalsrækker, hvor balanceret ens numeroskop er og i det hele taget hvor bevidst man er om disse transitter og kan reflektere over dem i forhold til sin egen udvikling). Så igen –find en balance, en middelvej og lad være med at være for hård over for dig selv. Det er ikke lette tider, vi befinder os i :)

Måske skulle man allerede nu beslutte sig for rent faktisk at holde ferie i efterårsferien, ikke mindst fordi en af månedens mest positive perioder starter den 14. oktober hvor Venus går i Vægten, hvor Solen også befinder sig. Det er en meget positiv periode, der varer indtil 7. november, hvor vi alle bare er lidt mere charmerende og søde i andres øjne. Bed om det, du vil have, i denne periode – der er større chance for at få det. Undgå at bede om noget 8. – 13. oktober.

Nymånen den 19. oktober er i det diplomatiske tegn Vægten, så det handler stadig om relationer og balance. Det er en lidt kompleks nymåne, som på den ene side er en super kombination af logik og intuition og på den anden side understøtter den her 11/2 -9 vibration, så det også kan handle om pludselige humørsvingninger og ustyrlige tankeprocesser. Den er i opposition til Uranus, så forvent overraskelser der kommer som et lyn fra en klar himmel. Igen – prøv at undgå at være i den negative ende af Vægtens tegn, som kan være overdreven diplomati og behagesyge for at gøre alle (men i virkeligheden mest sig selv) glade og udmunde i latent manipulation. Der er mod og rebelskhed i den elektriske luft!

Oktober er til gengæld en af de få måneder, der er fuldstændigt fri for nogle planeter i retrograd, så har man ventet på fri bane, er det måske her man skal skrive kontrakter, starte virksomhed etc. Hvis du ikke er klar til det, er næste retrograd-fri periode start januar til start marts 2018, hvor vi til gengæld ryger ind i en sand kaskade af retrogrades resten af året. Der er meget store cyklus-ændringer i 2018.

26.10 er årets heldigste dag, sådan en er der hvert år. Jupiter i Skorpionen er konjunkt Solen på en torsdag, som er 3´erens/Jupiters dag. Igen afhænger det af dit eget horoskop hvorvidt du vil være en af de – trods alt – mange heldige, så det er måske værd at købe en lottokupon. Det ER en skæbnedag uanset hvad, sådan en 8´er dag ;)

God efterårsFERIE :)

Louise 

Kategorier