Jupiter i Skorpionen oktober 2017 – november 2018. Men vi skal længere ind..

Som skrevet i forrige indlæg, er et af årets højdepunkter når Lykkeplaneten Jupiter skifter tegn. Det sker omkring den 10. oktober 2017, hvor Jupiter for første gang i årevis går ind i et tegn, den er kompatibel med, nemlig Skorpionen. Den transit vil for alle ende med positivt udfald grundet det favorable samarbejde, men når det er i Skorpionens tegn kan det blive intenst, heftigt og mystisk. Det vil være et mærkbart energi-skifte i det område af dit liv, som Jupiter hersker over og den vil blive en transformation til det bedre.

Skorpionen er et intenst tegn. Skorpionen er styret af Mars, ligesom Vædderen –men hvor Vædderen er soldaten, der kæmper ydre kampe, så kæmper Skorpionen de indre kampe.

Skorpionen hersker over det okkulte, det estoeriske (bl.a astrologien), det gemte, det mystiske, dybdepsykologien, det tabubelagte, hemmelighederne. Det er det 8. hus. Skorpionen betyder, at vi skal længere ind – helt ind i sindet og i samfundets dybeste og mørkeste kroge for at se vores frygt i øjnene, for at bringe det mørke op i lyset og heale det, der skal heales nu. Skorpionen står også for healing og transformationen vil i sidste ende være positiv, uanset hvor uventet og voldsomt, det måtte starte. Jeg tror godt vi kan regne med, at der kommer fokus på nogle tabu-belagte emner og at historier omkring disse ser dagens ubarmhjertige lys.

Som nævnt i forrige indlæg, har vi ikke fået megen lykke ud af Den Store Lykkebringer Jupiter gennem transitterne siden 2015, da hverken Jomfruen eller Vægten er kompatible med Jupiter - og derudover har der været nogle særdeles tunge aspekter til bl.a Pluto og Uranus. Numerologisk var 2015 og 2016 også nogle heftige skæbneår på verdensplan, som jeg ihvertfald ikke glemmer lige foreløbigt.

Denne gang er det så en kompatibel cocktail og aspekterne er positive, så vi har noget at se frem til. Et smukt aspekt til Neptun gør også, at der er lagt op til at ens drømme går i opfyldelse – det går godt i tråd med Nordlige Måneknude i Løvens tegn indtil oktober 2018.

Nåh, men HVOR i dit horoskop er det så, at du kan forvente denne her kæmpe transformation til det bedre? Der er meget, der spiller ind, vil jeg lige sige, så vil du have et superdetaljeret overblik, kan du med fordel gå til en professionel...for selv om vi ved, at der nu skal graves dybt efter sandheden, så afhænger det for dig af, hvilke planeter der ellers er i dette hus, hvordan de spiller sammen, de respektive grader etc. Du kan dog få en ret god ide om, hvad det vil omhandle hvis du kender din ascendant, dit soltegn og helst også dit månetegn.

Ascendanten er altid det mest interessante i et numeroskop, synes jeg. Det er det ansigt, vi viser omverdenen og her ligger de forudbestemte begivenheder. Det, man ikke kan komme uden om i sit liv. Ligesom man numerologisk med 23/5 har optjent god karma i et tidligere liv, så er det også i ascendanten, at man får gaver og mirakler fra Jupiter.

I Vesten er soltegnet som regel det, der får mest fokus. De fleste ved, at de er Krebs, Vædder, Fisk fordi de er født i juli, marts, februar osv osv. Men soltegnets karakteristika er ikke givet på forhånd, om man så må sige. Det viser de retninger, du kan gå i og mål du kan sætte. Det er det, du prøver at opnå i dette liv. Jeg tror, at soltegnet er det mest interessante i Vesten fordi vi elsker handlekraft og det her med, at man selv kan skabe sit liv etc. Derudover er der mange der ikke kender deres fødselstidspunkt, hvorfor det er nemmest at tale om soltegnet. Men som sagt er der her muligheder, det er ikke noget man kan ”spå” om på samme måde som med ascendanten.

Jeg synes, at det er alt for ensidigt kun at fokusere på soltegnet. Det svarer til kun at kende sin grundvibration i numerologien (den dag, man er født på. Det er langt, langt mere komplekst end det. Mennesker er meget komplekse, det er derfor vi har hver vores specialitet at tilbyde verden (!)).

Endelig er der ens månetegn, som handler om hvordan man processerer verden omkring sig rent følelsesmæssigt. Hvordan man har det med sig selv inderst inde. Her kan også ligge mange gode svar og personlige udviklingsmuligheder.

Hvis du kender de tre ovenstående, kan du selvfølgelig selvstudere og se, hvordan det vil have indflydelse på dit liv. Jeg udbyder også gerne et personligt skriv om hvert tegn og hvilket hus (livsområde), det handler om, hvis der er stemning for det – skriv gerne, hvis du er interesseret.

Iøvrigt tror jeg, at numerologien, astrologien og de andre esoteriske områder vil få massiv opmærksomhed - langt mere end det er tilfældet nu, selv om det er mere "dagligdag" nu end for bare 5 år siden.

Uanset hvad, så tror jeg virkeligt vi har noget at glæde os til. Også selv om vi måske ikke kan se det til at begynde med :)

Nyd turen!

Louise 

Er du klar til et kig i skorpionens hule? :D

 

 

Kategorier