Nymåne oktober-november 2017

Idag, torsdag den 19. oktober, har vi Nymåne. Det sker een gang om måneden og danner fundamentet for den kommende måneds temaer. Denne nymåne er i opposition til Chiron, som for os betyder healing på dybt plan. Hvilket sidste måned også handlede om, da september måneds nymåne var i Jomfruen – et tegn for healing, renselse, detox og tilpasning.

Denne nymåne er i Vægtens tegn. Vægten handler om harmoni, balance og at se tingene fra flere sider. Vi er på vej ud af længere tids intense perioder og Vægten kommer med det hvide flag. Total overgivelse. Ikke mere kamp og krig, nu må der gøres noget.

Nymånen er i opposition til Uranus, som handler om innovation. Vi skal finde på noget. Nyt. Anderledes. Tænke ud af boksen og forbi stregerne. De seneste 9 dage sagde velkommen til Jupiter i Skorpionen med et brag (som fortsætter og tager til i intensitet), og det har som ventet væltet ud af skabene med skeletter. Seneste tiltag er det meget smukke ”metoo”-hashtag, som tusindvis af kvinder på sociale medier verden over har taget til sig. Et hashtag, der indikerer at man også har været udsat for seksuelt overgreb.

Ikke dermed sagt at det ikke sker for mænd og drenge også, det er om muligt endnu mere tabu, som jeg skrev om sidst. Men med månen i Jomfruens tegn her de sidste par dage tror jeg snarere, at det handler om "conditioning" (som jeg af en eller anden grund aldrig har fundet et godt dansk ord for) for det hører under Jomfruen. Alt det her der er blevet pålagt vores identitet.  Hedder det måske "kulturelt betinget identitet"?

Jeg plejer at kalde det post-its, man skal hive af sin identitet. Helt grundlæggende vores nationalitet, navn, køn, religion, overbevisninger etc. Jeg kan godt være kvinde, men jeg identificerer mig ikke med det samfundet synes, at jeg skal være som kvinde (hey, jeg dyrker kampsport og spiller computerspil..), for eksempel.

I mine øjne det arbejde, man dybest set bør gøre når man træder på den spirituelle vej, heri ligger stor selvforståelse, healing og ikke mindst ægte frihed. Og hertil mener jeg iøvrigt, at man skal være varsom med at få optimalt numeroskop før man har gjort en stor del af det arbejde for den transformationsproces, man går ind i ved et numerologisk navneskifte tror jeg kan være meget svær, hvis man har alt for mange blinde vinkler. Ingen tvivl om, at det nok skal blive godt - numerologien virker autonomt, altså uanset om man tror på det eller ej, men hvis man skal kunne følge med selv, skal man altså turde kigge på sine egne skyggesider. Livet med et optimalt numeroskop er fantastisk - hvis man er klar til det.

"Conditioning" i seksuel sammenhæng, som det handler om nu, er noget med, at mænd føler sig skyldige og at kvinder føler skam. At mænd har fået at vide, at de skal opføre sig sådan og sådan for at være "en rigtig mand" og at kvinder ligeledes skal opføre sig på bestemte måder for at fortjene respekt. Mars kan ikke få balanceret sin seksualitet og Venus ej heller. Nedarvede og dybt kulturelt funderede dogmer fra 750 år i 7 over for 12/3, som Fiskens Tidsalder numerologisk har handlet om frem til vor tid. 7 er spiritualitet, 12/3 at man ”bliver offer for sin spiritualitet” = religiøse dogmer, hekseafbrændinger, skam og skyld og meget, meget andet. Når det handler om penge og magt. Om at styre individet med trusler om Guds Vrede, uhh (jeg er selv opvokset i Jehovas Vidner, som må være noget af det sygeste, mennesker har skabt, så jeg synes selv at jeg optjent rettighed til at være lidt sarkastisk på den konto). Ihvertfald har jeg godt nok svært ved at forestille mig ret mange gejstlige og/eller tilhængere af patriarkatet begå sig i Vandmandens tidsalder, som vi mere eller mindre er gået ind i. Ikke fordi vi skal have et matriarkat - mon dog kvinder historisk set har opført sig bedre end mænd, da vi var det stærke køn? Det tror jeg næppe....jeg tror, at det er tid til balance mellem det maskuline og det feminine, der er i os alle. Dualisme, baby.

Alt det her skal kobles med Uranus i Vædderen, som kører på sidste vers: kan jeg som individ passe ind i resten af samfundet globalt og lokalt uden at undertrykke eller skjule mit egentlige jeg? Uden at min tilstedeværelse sker på bekostning af andre? Stille og rolig proces der eller hvad..

Nåhja, midt i alt det her skal vi jo ikke glemme vores ven, Skorpionen. Vi ved, at Skorpionen har Jupiter og Merkur i sit tegn og 23.10 kommer Solen så sandelig og slutter sig til det festlige selskab. Skal vi lige tage den igen? Skorpionen handler om hemmeligheder, mystik, det skjulte, det gemte. Skorpionen er frygtløs, så hvis du stadig lurepasser og tror, at du kan skjule dine mørkeste hemmeligheder, så er det vist tid til at tro om igen. De kommer i dagslyset om man vil det eller ej. For at heales. Transformeres. Og sætte dig selv og andre fri.

Det betyder også, at sløret mellem dimensionerne eller verdenerne, om man vil, er unormalt tynde for tiden. Energi- og specielt lysarbejdere bør måske beskytte sig selv ekstra i denne tid for Jupiter forstørrer ALT, hvad den kommer i nærheden af, og der er andre konstellationer som kan intesivere dette (som om ovenstående ikke er nok...). Brug gerne sort turmalin. Guld er ligeledes en højst beskyttende vibration, så brug gerne denne farve.

Og lad være med at kæmpe imod: der vil være en massiv energi-forløsning og karmiske kontrakter, der ikke længere ræsonnerer, vil og kan blive opløst. Det hele bliver godt til sidst :)

Joh, det er så sandelig en spændende tid. Meget intens. Jordforbindelse anbefales. Jeg ville vælge natur over elektronik lige nu, altså ud i skoven uden at glo på telefonen hele tiden. Hvilket jeg selv vil gøre nu.

Jeg sender jer alle good vibes,

Louise 

 

 

Kategorier