Black Moon Lillith i Stenbukken, november 2017-august 2018

Hvis du synes, at mine seneste indlæg har været lige mørke nok, er det måske nu du skal tænde for fjerneren i stedet. Fordi – jeg sagde det jo – vi skal længere ind. Helt ind. Jeg anbefaler dog at blive. Jeg gør mit bedste for, at disse blogindlæg har en eksistensberettigelse ved at højne bevidstheden omkring, hvad der foregår på de højere planer og hvordan det påvirker dig som individ og os alle kollektivt. Og idag, torsdag den 9. november 2017 går Black Moon Lillith fra Skytten ind i Stenbukken. Det er et af årets astrologiske højdepunkter. Og det varer de næste 9 måneder, frem til 6. august 2018.

Hvad eller hvem er Black Moon Lillith så? Det er ikke et heavy metal-band, nej, selv om det godt kunne lyde sådan. Mest fordi der ikke findes noget band, der når Black Moon Lillith til strømpeholderne, når det kommer til bad-assery.

Black Moon Lillith er astrologisk et af de stærkeste aspekter vi har individuelt og kollektivt. Ofte langt mere interessant end bare at kende sit soltegn, ascendant etc. Det var noget med, at hun var Adams anden kone (du ved, Adam fra "Eva og Adam"), og hun ventede på ham uden for Edens Have da han blev Paradisforvist, men så kom hun vist til at knalde med nogle dæmoner eller sådan noget. Det var ihvertfald noget rod.

Black Moon Lillith er den stærke, feminine kraft, som er gemt væk, som er outsideren. Det er rå, utæmmet energi (refereres ofte til seksuelt, specielt med de aspekter vi har lige nu). Hun er også forbindelsen til kundalinien (som iøvrigt balanceres med et rent numeroskop). En, der bryder reglerne og gør folk utilpas. Ikke det bedste match til den regelrette Stenbuk, vel? Det kommer an på, hvordan man formår at bruge denne transit.

De sidste 9 måneder har hun tilbragt i Skytten, hvilket har handlet om at få sandheden frem. Alle fik hver deres dosis sandheds-serum, nu skulle skyggerne altså ud af skabet. Og nu går hun i Stenbukken, som handler om at mærke konsekvensen af den sandhed. Stenbukken handler om grænser, konsekvenser, lov, tid, autoriteter, institutioner og regeringer – og deres skyggesider. Har du været utro? Så skal du måske skilles. Eller ej. Taget med fingrene i kagedåsen? Nåh nej, det sker der ikke noget ved i DK. Fortsæt du bare med dit gode arbejde, mand-der-sendte-Roskilde-Bank-på-katastrofekurs. Måske kan du arbejde hos SKAT. Kom du til at holde gangbangs med afroamerikanske sexarbejdere i stedet for at komme til at gå på arbejde? Haha, jeg gider ikke engang...fuck, det er altså dumt. Og klamt. Den frastødende hvid-mand-prototype på et hensygnende patriarkat. Pil af med dig, mand. Du skal ikke optage plads i mit blog-indlæg, din klamme Barbapapafigur. Klamapapa, mand.

Nåh, men som jeg har før skrevet om, at årene frem til 2020 vil forberede os på en helt ny verden. Og især at Saturn går i Stenbukken, hvilket BURDE sende os i stenbukkens retning, som altså handler om karma. Stenbukken er styret af Saturn, som hersker over lov, karma, og tid. Og regeringer og systemer.

Det var en stor forandring, da Jupiter skiftede til Skorpionen for en måned siden. Pludseligt kravlede ormene op gennem gulvbrædderne og skeletterne røg ud af skabe med raketfart. Og dette bliver en lige så stor og mærkbar forandring, som understøtter denne Jupiter-transit, for Skorpionen og Stenbukken danner et positivt aspekt til hinanden. De arbejder godt sammen. Og Pluto har siden 2008 været i Stenbukken. Black Moon Lillith og Pluto ligner hinanden rigtigt meget når det kommer til at være destruktive kræfter, omend Pluto er mere genfødsel, healing og regenerering end Black Moon Lillith, som helt ærligt er mere negativ i sin manifestation - men som sagt kan det være lærerigt, hvis man arbejder konstruktivt. Det er endnu lettere hvis du som minimum ved i hvilket hus og tegn, din Lillith befinder sig. 

Og så går Saturn i Stenbukken i næste måned. Mand, mand, mand – det er sgu heavy stuff, det her. Jeg skal nok skrive mere om det når vi kommer tættere på 2018, for når Saturn, Pluto og Jupiter møder hinanden, kommer det ikke til at gå stille for sig. Det er mangeårige cyklusser, der slutter frem til 2020, hvor den store prop trækkes og resterne af denne tid ryger ud i afløbet. Det er over 2000 år siden, at vi sidst har haft en så magtfuld konstellation.

Jupiter i Skorpionen er allerede godt i gang med Hollywoods pædofilring (jeg skrev det jo!)og hvad der ellers er kommet op, jeg er bange for at det kun er starten...de her aspekter får det til at eksplodere de næste par år. Hvis verden nogensinde har været af lave, så er det vist nu. Men – som jeg skrev før – vi er for alvor på vej ind i en ny tidsalder og der skal transformation til, selvom jeg godt ved at det er sjovere at skrive om end at opleve, for der sker virkeligt frygtelige ting for tiden.

Ja, jeg er ked af det. Det er mørke tider, vi lever i. Og der er lys på den anden siden selv om der går lang tid, før vi er ude af det her – men som sagt: bruger du og vi det rigtigt, er det et enormt udviklingspotentiale. Du og vi skal ud af de her begrænsende kerne-overbevisninger , som vi har om os selv og som vi undviger, fornægter, undertrykker eller gemmer. Stenbukken handler om pligt, at blive behandlet med respekt, at ære ældre og instiutioner, virksomheder store som små. Det handler dybest set om integritet. F eks noget med at ”jeg er ikke gammel nok til at blive behandlet med respekt” eller ”jeg fortjener ikke at blive behandlet med respekt” etc ville være oplagte begrænsende overbevisninger i den sammenhæng. Kollektivt, personligt, forretningsmæssigt, romantisk, seksuelt og socialt. Det handler om at tage ansvar for det, vi har kreeret, få den respekt vi fortjener og derfra tage det næste skridt – at påbegynde, fortsætte derudaf for at skabe en solid og sikker fremtid. Sætte mål, forpligte sig til de mål. Blive voksen i en fart. Rigtigt voksen. Udvise karakter. Ja, det er lidt de ”gamle” dyder. Stenbukken er jo dødkedelig, haha (jeg er selv Stenbuk, jeg må godt). Og vælge side. Ikke mere vaklen fra den ene til den anden side. Vælg noget for alvor. Skorpionen er også langt mere sort-hvid og kontant i sine beslutninger. Hvorfor er det, at vi tror at vi har alverdens tid til rådighed?

Da Saturn også hersker over tiden er vi derfor også ude i hvor meget tid, energi og penge, man vil lægge i sine relationer. Hvor meget værdsætter man det, hvor vigtig er den/de relation(er) egentlig? Gør man det her arbejde ikke af sig selv, bliver man tvunget til at tage de beslutninger i de givne relationer (igen romantiske, seksuelle, sociale, professionelle relationer). Så kommer det her Tårn, vi kender fra 16/7. Ihvertfald hvis det ikke understøtter din sjælskontrakt, dine livsformål. Det, du har inkarneret for at opnå. Og det er jo perfekt, hvis du allerede befinder dig på rette tid, sted og med de rette mennesker. Som er det transformationsprocessen hjælper til, når man har fået optimalt numeroskop. At komme derhen, hvor man tiltrækker alt, der understøtter en på ens rette vej.

Det er jo dobbelt op på potentiale i overflod, når man arbejder sammen. Jupiter handler jo altid om mere mere mere, ekspansion, vækst, det er her evolution sker. Og skal man udnytte Stenbukkens kardinal-energi (dvs en, der handler, tager ansvar for sit liv og går forrest på sin vej) her må man være ærlig omkring hvorvidt man har samme værdier. Og kalde en spade for en spade, det er det også tid til og har været det længe.

Mere styrke til alle,

Louise 

 

"Hvem, mig? Jeg venter bare på det næste tog til MØRK-øv" (ok, den var dårlig)

Kategorier