Nymåne i Skorpionen, november-december 2017

Den kommende weekend 18-19- november har vi nymåne i Skorpionen. Der er vist ikke noget nyt i, at tiden er meget Skorpionisk pt, det handler om liv, død, transformation og ikke mindst ens dybeste behov. Ens autentiske jeg, om man vil. Og alligevel ændrer det sig lidt nu, hvor vi er på vej ind i Skytten.

Skorpionen er jo også intensitet og passion sammen med følelsesmæssig sandhed. Som skrevet før, er al det lys der skinnes på underverdenen, seksuelle overgreb etc stadig kun toppen af isbjerget. Skorpionen er også magt, hvilket kan være gennem grænseoverskridende adfærd og Skorpionen er uden sammenligning det stærkeste tegn i Zodiakken. Tegnet, der kan dø og blive genfødt adskillige gange inden for samme inkarnation. Og en nymåne i Skorpionen kan kun handle om, at det gamle skal dø og det nye skal fødes. Men man kan ikke fikse hvad man ikke vil indse.

Det handler nu meget om kvinder og kvinders rettigheder (som dybest set bare er menneskerettigheder, doh) nu fordi asteroiden Juno – Jupiters kone – er koblet med Pluto ved denne nymåne. Og Merkur er i Skytten sekstil til Mars, så er der kun een ting at gøre: tal din sandhed. Og måske tale om hvad der er sket i fortiden, som var grænseoverskridende og respektløs adfærd over for dig. Og pga al den Skorpionprægede aktivitet, så handler det stadig om seksualitet selv om Skorpionen i denne sammenhæng egentlig har gjort sit job og nu gør plads til Skytten.

Jeg skrev om tidligere på året, at det var guruernes fald her frem til december. Det er ikke kun Hollywood, det er alle der misbruger deres magt. Som skrevet tidligere overlever intet system, der holder flertallet nede eller begrænser flertallet en transit. Og Vandmandens tidsalder handler om at stå sammen kollektivt og at alt skal være lige for alle. Samme rettigheder, samme forpligtelser. Det sker selvfølgelig ikke overnight, men det er helt sikkert den retning, vi er på vej imod. Og som noget af det første må systemer ændres, så de faciliterer muligheden for dette. Og hvad jeg selv ønsker, ønsker jeg også for andre.

Vi er dog ikke helt der endnu, selvfølgelig. Lige nu er det 8. hus, som handler om afslutninger. Og Skytten handler om at erkende og sige sin sandhed. Og en nymåne i sådan et transformerende vandtegn kan virkeligt lægge op til nye begyndelser.

Specielt den 18. november danner en slags portal eller vortex eller hvad man vil kalde det, og det er virkeligt en god mulighed for at slippe navlepilleri og filosoferen over, hvem er jeg og hvad gjorde min forældre og alt det der jeg har skrevet om i et stykke tid. Specielt hvis du er over 30 og har haft din Saturn return, så er det outdated – specielt hvis man fortsætter med at gøre det mod sig selv for måske at få kontakt til eller kompensere for et sjælsstykke, der har forladt en midlertidigt. Det skal jeg nok skrive mere om en anden gang, hvis det er helt sort. Min pointe her er, at jeg på ingen måde er fordømmende og ved, at det ikke er let, men at det der skal forløses ikke handler om du, jeg og vores forældre, men om uhensigtsmæssige mønstre, der har været på jorden i meget, meget lang tid. Og at de transformeres hvorfor der snart ikke længere vil være noget at holde fast i, hvis man prøver at begrænse sig selv ved at holde fast i de mønstre og ikke lever sit autentiske jeg.

Som jeg skrev i månedsindlægget, er der nogle heftige Mars-Pluto aspekter den 18. - 19. november, og ikke for at skræmme nogen, så vil jeg sige at det godt kan være noget der bringer lidt ulykker eller sågar (natur)katastrofer med sig. Og sker det for dig, at du bliver hospitalsindlagt, akut opereret eller hvad ved jeg, så er det måske værd at overveje om universet bare forsøger at få dig på rette spor. "Rette spor" i forhold til din personlige livsvej. Igen - det handler om sandhed og autenticitet (!).

Nåh, nu bliver det måske lidt sort, men jeg skrev jo at vi skulle helt ind i sindet – og I må synes at jeg er mærkelig, hvis I vil, men jeg har længe tænkt over følgende og vil nu skrive det.

De fleste har nok lagt mærke til, at mange virkeligt store kunstnere – især musikere – de senere år er gået bort i et ret stort omfang. Jeg har på intet tidspunkt opfattet det som værende tilfældigt, men har først koblet det til noget andet for nylig da jeg begyndte at studere begrebet ”healing arts”, som esoteriske trendforskere oftere og oftere nævner.

Healing arts handler om, at kunst i fremtiden - være det sig musik, skuespil, digte, malerier, stor skrivekunst eller hvad ved jeg, kommer til at have et healende formål. ”Fremtiden” værende Vandmandens Tidsalder. Det er Uranus, det er 4-tallet som handler om healing. Og at f. eks musik derfor ikke længere kan komme fra en emo-state, det kan ikke være mørke følelser, uforløst sorg og bøger skal ikke handle om the one that got away, den uopnåelige elsker/inde, romantiske misforståelser eller anden forkvaklet syn på kærlighed. Og her er film de ”værste”, hvilket hænger meget godt sammen med, at man får ryddet op der hvor den mentalitet kommer fra, f. eks seksuelt perverterede instruktører eller skuespiller eller hvad ved jeg. Vi skal ikke bruge det længere, menneskene skal ikke bruge det længere. De der frygteligt karikerede filmiske arketyper og handlinger, som er naturstridige. Hvordan man nogensinde fik gjort Pretty Woman – historien om en sulten luder og en mand, der købte hendes krop - til en romantisk komedie forstår jeg ikke, men det hørte måske tiden til. Ihvertfald er vi på vej ind i en helt ny tid, en helt ny vibe, også hvad det kunstneriske angår (som er oppe i tiden et års tid endnu med den Nordlige Måneknude i Løvens tegn).

Et andet outdated aspekt kan være, hvordan vi bygger band og interagerer med hinanden. At vi deler det negative, vi snakker om vores sygdomme og vi brokker os over ledelsen (og vejret). Det passer ikke ind længere. Skal det være virkeligt holistisk, så deler vi jo også ofte destruktive fødevarer når vi ”hygger”, f. eks alkohol, sukker, cigaretter og ja – I AM SORRY, DONT KILL THE MESSENGER – kaffe/koffein. Alle sammen substanser, der nok var blevet forbudt hvis de var blevet opdaget i vor tid, haha. Personligt er jeg også træt af at kramme folk, jeg ikke har lyst til at kramme, men mine hidtidige forsøg på at lave diplomatiske undvigelsesmanøvrer er faldet til jorden. Det er åbenbart mere en større sociokulturel ting end jeg lige havde regnet med. Men jeg giver ikke op. Der må være en måde hvorpå man kan undgå krammeri, når det ikke falder naturligt, uden at fornærme eller såre nogen.

Nåh, I må synes at jeg er skør, men det var dagens tanker. Tilbage til nymånen: det er sandhed og bundslam, der kommer op og skal heales. Føler du for dette, er det måske værd at finde en flod og ”døbe” dig selv i. Der er noget meget friskt og nyt over denne genfødsel af en nymåne. Det er også en god tid at være alene i, specielt hvis du kun har klon-venner. Mærk vandet, kulden, omgivelserne, vejret, naturen. Uden at insta´e det.

Det skal mærkes, ikke vises.

Vi ses på den anden side, Louise

Kategorier