December måned 2017 - nu dages det, søstre og brødre

Energien er lettet lidt siden igår, hvor Solen gik ud af Skorpionen og ind i ildtegnet Skytten. Fra al den dybde og transformation i Skorpionens mørke hule brænder nu en lille flamme. Flammen, som symboliserer livet efter døden. Eller efter mødet med transformationen. Mysteriet om død og opstandelse som i Orpheus underverden. Sjælen er evig, kun fanget i en cyklus af reinkarnation indtil sjælen er ren nok til at transcendere. Indtil da inkarnerer og inkarnerer vi til vi når det stadie.

Sjælen vil derfor altid forsøge at få opfyldt sine ønsker. Det er dem, vi har været nede i dybet, på besøg hos underverdenens hersker Skorpionen, for at forstå, i det individuelle og det kollektivt ubevidste. Omend det stadig er ubevidst, brænder nu en lille flamme af bevidsthed. En fornemmelse. Som når dagen gryr og man endnu ikke kan se helt klart, men hvor man bare ved. Ved, at det er tid at følge ens egen vej for at højne sit sjælsniveau. Fugl Føniks rejser sig fra asken og prøver at forstå, hvorfor man har valgt denne inkarnation og hvad der skal opnås. Hvis Fugl Føniks er helt på bar bund, kan Fugl Føniks jo også komme og få det afklaret i en numerologisk session (næste ledige tid er medio januar 2018).

Numerologisk er december 2017 også 13/4 over for 11/2. "Døden" (13/4) skygget af forsigtig handling. Og det der ikke længere gavner os, skal helt sikkert ryddes ud nu. Det kan også være forelskelse her i hjerternes tid. Ofte en forelskelse fyldt med tankemylder - "kan han/hun nu også lide mig?"

Selv om adskillige planeter stadig er i Skorpionens dybe hule, vil vi alligevel være mere udadvendte her i december. Skytten handler om internationale forbindelser, inspiration og at blive hørt. Verden er et eventyr, fyldt med at utal af muligheder og det er værd at udforske – det er Skyttens evige optimisme. Skytten handler også om religion, filosofi, højere viden. Har du lyst til at starte en blog eller udgive en bog? Tiden er perfekt til det. Måske skrevet under en skyblå himmel på en Bounty-strand. Lak-og-Læder-partneren kan du godt efterlade i november måned. Bare husk, at Merkur går retrograd (nåh, havde vi lige glemt hvad det vil sige? Jeg kan sagtens mærke den skyggeperiode allerede nu, hvor kommunikation, printer og computer går op i hat og briller.). Med andre ord: dobbelttjek lige din flybillet, lejekontrakten for den fede bungalow på stranden etc. Merkur er retrograd 3.12 – 22.12. Og igen: retrograd betyder også at gå tilbage til noget, gå hen over noget igen, genoptage en gammel forbindelse, gammel kommunikation og måske få det healet (13/4) og efterlade i 2017. I december binder vi sløjfe på og siger farvel til 2017.

Endelig skal vi ikke glemme, at Saturn går i Stenbukken den 20. december, som jeg har nævnt flere gange. En særdeles stor begivenhed, som jeg vil skrive et separat indlæg om. Ligesom der er andre begivenheder i december, som jeg vil skrive om når vi nærmer os.

Velkommen i lyset,

Louise

Kategorier