Prins Harry og Meghan Markle - Sjælemager eller fæle mager?

Ah men ved du nu hvad...jeg har så meget at nå idag, men altså – en forlovelse mellem Prins Harry og Meghan Markle? Det er jeg jo nødt til at kigge på. Med andre ord: challenge accepted! Her kommer en nustrologisk (numerologisk og astrologisk analyse) af vores nye, hotte par:

Henry Charles Albert David, født 15. september 1984 i London.

Rachel Meghan Markle, født 4. august 1981 i Californien.

Det første, der springer i øjnene, er deres grundvibrationer rent numerologisk: en 6´er sammen med en 4´er ville ikke være mit første valg. 6-tallet (Harry) er Venus´ tal, det handler om familie, kærlighed, skønhed, tradition og sammenhold. 4-tallet (Meghan) er Uranus´ tal, som nærmest er det modsatte. Forandring, innovation, nytænkning og at bryde traditioner.

Heldigvis kan vi gå langt mere i dybden numerologisk såvel som astrologisk og se, hvad denne konstellation kan gå ud på.

I deres respektive numeroskoper springer især 15/6 og 17/8 i øjnene, hvilket ikke burde komme som en overraskelse. Tal for skuespil, kunst, spotlight og berømmelse. Men også at bruge 15/6 – djævlens tal for kunst , charme og skuespil – til at manipulere med, hvis man vil, så uagtet at han er født ind i spotlightet og hun har valgt det, så er de begge i deres rette element (17/8). Jeg vil dog vove at påstå, at han er langt mere nasty end hende når det kommer til at ville få sin vilje, så jeg er bange for at hun ender som den store taber her hvis der mod forhåbning bliver en sådan.

Astrologisk kompatibilitet

Hvis vi lige hopper over i astrologien et øjeblik, er det her ret tydeligt at se hvorfor de er tiltrukket af hinanden. Hans Venus er i Vægten og hans 7. hus for partnerskab og kærlighedsforhold i Krebsen. Hans Venus er i 9. hus, hvilket kan betyde ægteskab og forhold med en fra et fremmed land. Hun har Krebse-ascendant, dvs det er de kvaliteter hun præsenterer for omverdenen, hvilket han naturligt vil være tiltrukket af. Hans mor prinsesse Diana var iøvrigt også Krebs. Harry har ascendant i Stenbukken og leder altså efter en, der kan opfylde hans ønske om stabilitet, hjemmeliv og økonomisk såvel som emotionel sikkerhed (det lægger sig også klos op ad hans 6-tal). Krebsen er også tegnet for modne kvinder, for mødre og han vil være naturligt tiltrukket af ældre kvinder med ”moder-vibes”. Hun kan give ham den omsorg, han har brug for og de kan skabe det hjem, de begge ønsker og er skæbnebestemte til at skabe. Hendes måne er i Vægten, hvilket korresponderer direkte til det, hans Venus ønsker. Det er en meget stærk kompatibilitetsfaktor.

Der er astrologisk flere indikationer på, at de rent faktisk er soul mates – hvilket ikke nødvendigvis betyder, at de vil leve lykkeligt til deres dages ende.

Privat har de både astrologisk og numerologisk deres udfordringer, hvilket i mine øjne understøtter forskelligheden i deres grundvibrationer og deres numerologiske paradokser. Harry har tal for utroskab eller at have længsler efter utroskab (men også at blive opdaget/kendt for det – George Clooney har det samme) og hun har også en svagere længsel i den retning, men har så mange Venus-tal, at hun snarere vil blive udsat for utroskab end selv at udøve det. Hun er meget kærlig og tålmodig, men har tendens til at være overpositiv og holde en façade selv når den ikke er så køn bagved.

Harrys talværdier indikerer, at han har det med at stole på de forkerte mennesker og give folk for lang snor hvilket uden et balanceret numeroskop kan føre til tab i sidste ende. Meghan har flere beskyttende tal, men har skæbnetalskonflikter i sit offentlige område, hvilket kan betyde alt fra, at hun har problemer i den øvre del af kroppen (alt fra ryg, hjerte til ordblindhed etc) til at hun bliver udsat for sort uheld. Det bliver hendes omsorg og kærlighed, der kommer til at trække det her i længden, tror jeg. Igen kan det at være soul mates dog også handle om, at man skal lære af hinanden i en periode for at elevere respektive områder af sjælen. Det handler ikke nødvendigvis om livslang kærlighed.

Baby på vej?

I deres skæbnerytmer kan vi se, at de er karmisk forbundne. De gik begge ind i en 8-årig skæbneperiode i 2015, hvilket kan være heftig for alle, specielt for hende som 4´er. Jeg har lagt begges årstalsrækker fra 2016-2020 inkl, ingen tvivl om at de begge står i karmisk transformation og ingen tvivl om, at de er forelskede. Deres tal kan tolkes på mange måder. Hun står lige nu i 10/1 skygget af 17/8, så det er spotlight på steroider med glæde, positivitet og håb for fremtiden. Jeg ved ikke, om brylluppet er sat, men hele første halvår af 2018 er naturligt nok præget af hendes eget 4-tal: forandringer og det er i forhold til kærlighed. Jeg vil tro, at de bliver gift i april eller maj 2018. Herefter er der megen aktivitet og kommunikation indtil hendes tal skifter for vildt, hvilket jeg vil indikere som en graviditet. Træthed, styrke, glæde og håb og "slåskampe", de starter allerede fra juli/august 2018 og tallene indikerer fødsel marts/april 2019. Her står Harry også i stor glæde og hårdt arbejde efterfulgt af en periode med afsavn, slutningen på det gamle liv og begyndelsen på det nye skygget af - selvfølgelig - 17/8, altså massivt spotlight.

Med rene numeroskoper, gensidig forståelse, kommunikation og modenhed ville de kunne nå langt sammen, men chancen for at de finder vej til sessionslokalerne i Vanløse er nok til at overse. Derfor sender jeg indtil videre det lykkelige par a truckload of good vibes :).

Louise

Kategorier