Fuldmåne 3. december og tiden frem til 20. december 2017. En gal mands værk.

På søndag den 3. december 2017 har vi fuldmåne i Tvillingernes tegn. Samme dag går Tvillingernes herskende planet Merkur retrograd i Skytten i konjunktion til Saturn. Det er en super-fuldmåne fordi den er tæt på jorden (det vil sige, at den påvirker os meget). Og fuldmånen er i kvadrat til Neptun i Fiskene. Øhm. Undskyld mig lige, mens jeg siger:

AHH HAHAHAHA HA HA HA HAHA

HA.

Hvis der nogensinde var en kosmisk joke, må det være denne. Ikke mindst i slutningen af Saturns 3-årige transit inden den går fra Skytten til Stenbukken 20. december. Den Store Læremester forlader da ikke bare det livsområde, hvor du har været nede under gulvbrædderne og tilbage igen uden lige at sende en sidste prøve. Det ville da være for kedeligt, ik. Man kan jo ikke blive kandidat og tage sin nye lærdom med videre uden at tage den endelige eksamen.

Nogle er hårdere ramt end andre. De bevægelige tegn (Jomfruen, Skytte, Fiskene og Tvillingerne) er nok pænt meget oppe i lysekronerne for derefter at være nede og slikke gulvbrædderne pt. Måske lige lovligt meget bevægelse og transformation der. Jordtegnene (Tyren, Stenbukken og også Jomfruen) står som fyrige hingste i deres startbokse og glæder sig til, at det bliver deres tur de næste 3 år stærkt bakket op af vandtegnene (Krebsen, Skorpionen og også Fiskene). Men alle er påvirkede af en superfuldmåne og alle skal have belønning fra Saturn efter disse 3 heftige år.

Nåh, skal vi lige tage det i opsummering: 2015 var det store, voldsomme skæbneår, 2016 afslutningerne og 2017 spæde begyndelser under forudsætning af, at illusionerne faldt en efter en. Det har jeg skrevet om det meste af året. Tid til at være ærlig og autentisk – rigtigt ærlig og autentisk. En voldsom transformation for mange, ikke mindst mig selv. Jeg har været igennem en afsindig 3-årig transit (Saturn i 12. hus for de interesserede – kan man få en medalje eller hvad) og er så småt begyndt at vise mig selv igen. Derfor skal ovenstående læses som en gal kvindes latter med en knivspids af ængsteligt håb for fremtiden.

For det har vi jo. Håb. Vi er i Skytte-tid – jubelidioten over alle, når det kommer til optimisme og positivitet. Hurra for Skytter. Og Tvillingerne har jo også en særdeles lys og glad side, så den vil også komme frem i denne mærkværdige periode. Hurra for Tvillinger. Hold da endelig en fuck-it-all crazy farveglad farvelade-fest under denne fuldmåne i weekenden!

For – som skrevet før – Saturn starter en ny 30årig cyklus den 20. december og det handler om at blive voksen i en h... fart, så hvis du hører til de stædige, bange, uforanderlige typer, så ville jeg sætte mig på en raket og skyde mig selv ind i fremtiden med supersonisk fart. Hvem der sagde hvad, gjorde hvad, hvad jeg stadig er sur over, ikke har fået sagt og alt det der – glem det. Efterlad det i 2017 når fuldmånen for sidste gang skinner på det den 3.12. Du vil ikke tage det med i en ny Saturnsk megacyklus, det lover jeg.

Men vent med at tage et stort, konkret spring ud i det ukendte. Vent til efter jul med den raket. For de første tre uger bliver som sagt fyret i gang med en fuldmåne i Tvillingerne med Merkur retrograd og et hårdt aspekt til Neptun i Fiskene. Det betyder en masse og især det her: du kan ikke se klart. Du ved ikke det, du tror du ved. Neptun i Fiskene kvadrat til fuldmånen er som at se virkeligheden gennem et kalejdoskop på LSD. Neptun opløser og lader ting flyde ud i afløbet – det er ok. Alt er, som det skal være. Selv om du pga retrograd måske hverken kan se eller udtrykke dig klart de første tre uger af december. Og i øvrigt skal passe godt på i juletrafikken.

Tingene er bedre end du tror, de er. Men sløret løftes først når Saturn går i Stenbukken den 20.12 (indlæg kommer snart) og Merkur går direkte 22.12 - herefter får du din kandidat-gave efter 3 år med kompromisløse og hårdtarbejdende Saturn i et givent område af dit liv, være det sig relationer, karriere, spiritualitet, kærlighed, sex, penge, uddannelse, kommunikation etc etc. (skal du blive klog på, hvilket område det har været for dig, er du nødt til at kende dit horoskop). Saturn skal nu lige ryste buret en sidste gang for at se, om dit nylagte fundament nu også er stærkt nok.

Gaven kommer hvis du altså nu er ærlig omkring, hvad du vil. Virkeligt ærlig. Kun det ægte kan bestå. DIT ægte, ikke andres meninger, ønsker og omstændigheder. Så – igen – få bundet sløjfe om, lagt låg på, renset ud og alt det der. Og vid, at du ikke helt ved. Ikke endnu, ihvertfald.

Vi gales ved (hehe, fik I den),

Louise

Kategorier