Katrin Jakobsdottir - en nustrologisk analyse

Forleden faldt jeg over denne artikel om Islands nye statsminister, Katrin Jakobsdottir. Den fængede og fagidioten her måtte jo straks se et glimt af hendes tal og tegn i håbet om, at der rent faktisk kommer en leder, der kan gøre en forskel i forhold til det, vi er på vej ind i . Jeg tror, at vi vil se massive strukturelle ændringer de næste par år og alt, der sker i denne tid, er karmisk betinget og i mine øjne opvarmning til de kommende 3 år, hvor vi vil opleve et brag af et astrologisk festfyrværkeri.

En opvarmning, der gerne skulle føre os i retning med en tidsalder hvor mennesker er (mere) lige, ressourcer bedre fordelt, teknologien noget der hjælper og ikke forgifter os, planeten er i bedring og hvor business, politik etc er funderet på integritet, etik og moral - Stenbukkens kerneområder.

Katrin Jakobsdottir blev født den 1. februar 1976. Ok, en vandmand. God start. En 1´er født i en 2´er måned i et 23/5-år. Det har potentiale. Hyggelig er hun ihvertfald.

Ifølge dette link er hun beskrevet som ”karismatisk” og ”troværdig”. De sidste par år er hun ligeledes blevet døbt som ”most trusted political leader” i Island. Jamen, lad os da se på, om hun nu også er det eller om hun er en isbjørn i økoklæder. Eller - I ved hvad jeg mener.

Det, der altid interesserer, er hendes sjælskontrakt- og niveau samt hvorvidt hendes navne understøtter disse optimalt da de fleste tal har et spektrum fra rigtigt god til mindre god til ikke ligefrem vanvittigt god.

Hendes højeste selv – sjælsniveau – er forbavsende tæt på hendes numeroskop, hvilket i sig selv giver en vis wysiwyg-troværdighed. Altså transparens. Naturlig troværdighed. Karismatisk er hun helt sikkert med 15/6 til fornavn, også kendt som ”skuespillertallet” og som regel meget smukke og/eller karismatiske mennesker. Det er ikke så godt at have stående lige på navnelinjen da det er en ret uforudsigelig talværdi, der kan give alt fra depression til klæbeånder til sociopatiske træk til en med stor kunsterisk begavelse til en med healende evner - uanset hvad hjælper det hende helt sikkert i hendes virke. Og hun har ingen alarmerende tal stående omkring det, tværtimod, så jeg hælder mere til healeren end til de mere negative versioner.

I hjertecenteret har hun 10/1 – yes, det er Nik & Jay værdien -  så som mange andre før hende vil hun naturligt være en, der skiller vandene. Et kærligt Venusiansk 6-tal i solar plexus både i numeroskopet og højeste selv gør hende dog til et menneske, der har oprigtig kærlighed til og omsorg for andre levende væsener, så jeg er helt sikker på, at hun virkelig mener det godt.

Efternavnet – 38/2 – er til gengæld ikke godt, her kan hun godt tiltrække nogle røvhuller af den kaliber, hvor man får tæsk når man allerede ligger ned. En 1´er er ikke en fighter i sig selv, det er en humørstyret talværdi som ikke bryder sig meget om modstand. Se bare tarotkortet for 1´eren, som er en sød dame i fin kjole på en flot trone. Overflod en mas. 1´ere som grundvibration kan bare godt være lidt for porcelæn, sådan en lidt Maude-agtig type der uh vælter når den første forårsbrise nærmer sig.

I Katrins tilfælde tror jeg dog, at en ellers ret uheldig 16/7 i søjlen gør hende til lidt af en fighter, der kan rejse sig igen og igen. Iøvrigt har hun også et 9-tal i rygraden, det hjælper en hel del. Om 16/7 bliver hendes politiske tårn endeligt så det på sigt vil falde, kan vi kun gisne om og ikke håbe på. Den 23/5 årsvibration bliver den, der redder hende medmindre hun får rent numeroskop. Hvilket jeg vil anbefale når jeg ser på hendes årstalsrækker, som frem til 2020 lader en del tilbage at ønske med det nuværende numeroskop, men det er måske meget almindeligt når man er ny, matriarkatisk verdensleder i patriarkatet.

Astrologisk kommer jeg ikke dybt, da jeg ikke kender hendes fødselstidspunkt. Jeg kan dog se, at hun har Solen i Vandmandens tegn og såmænd også Månen. IKKE dårligt for en politiker, der rent faktisk ønsker at gøre verden til et bedre sted at være. Merkur og Venus i Stenbukken gør, at hun taler med autoritet og troværdighed, er glad for struktur og orden og er meget familie-orienteret. Hun er også gift med en 4´er, så jeg lige og har tre børn. Kombineret giver det hele en virkeligt god styrke til at gå imod strømmen og have en innovativ tilgang til sit virke samtidig med, at hun respekterer traditioner. Med Mars i Tvillingen kan hun være særdeles skarp i debatter. Jupiter i Vædderen understøtter hendes 1-tal, det handler helt grundlæggende om, at hun er nødt til at være lederen. Derudover tør jeg godt vove at påstå, at Katrin er en type, der lægger mærke til ALT. Der er ikke meget, der undgår det skarpe øje.

Det bliver spændende at se, hvordan det går for hende og Island. Ikke at jeg normalt interesserer mig voldsomt for islandsk politik, men det her rammer alligevel noget meget interessant i denne tid.

HEY, inden jeg slutter skal jeg da også lige vigtiggøre mig selv. Jeg kom da lige i tanke om, at jeg mødte den første (og før Katrin Jakobsdottir eneste) kvindelige statsminister for Island, den skønne Vigdis Finbogadottir, i 2008, hvor vi var inviteret til the i hendes hjem i Reykjavik. Forklaringen er, at jeg på det var tidspunkt salgschef for Nordatlantens Brygge på Christianshavn, hvis erhvervsafdeling jeg i sin tid startede og drev. At jeg på det tidspunkt havde farvet mit hår sort har jeg til gengæld ikke nogen forklaring på.

 

Kære Katrin, hvis du nogensinde læser dette, ønsker jeg det helt oprigtigt held og lykke – jeg håber virkelig, at du kommer til at gøre en forskel. Skulle du være interesseret i en fair kamp, det vil sige et numeroskop, der kun arbejder for og ikke imod dig, så skal du vide at jeg altid giver rabat til store verdensledere. Vi kommer nok til at ændre lidt på Katrin og Jakobsdottir er som sagt også op til kraftig revidering, men det skal nok blive godt. Rigtigt godt.

Huttelihut, Louise

Kategorier