Astrologi for januar 2018. En action-packed og følelsesfuld opstart på året.

Januar 2018 byder på nogle særdeles interessante astrologiske begivenheder, herunder to fuldmåner, en masse power-Stenbukke-energi og en understregning af, at skal du starte virksomhed eller et projekt af en art, vil jeg kraftigt anbefale at du gør det i januar eller senest 9. marts, hvis det skal være i 2018.

Det er ikke ualmindeligt at gå ind i et nyt år fyldt med håb for fremtiden og nu skal tingene virkeligt blive anderledes og man vil gå efter sine inderste drømme. Det er vel derfor nytårsforsætter er opfundet. Og numerologisk står hele verden også kollektivt i de samme vibrationer de første 25 dage af januar hvert år, så intentionerne og drømmene er gode nok her hvor vi er i et smukt, holistisk energifelt. Herefter er der så altid en eller anden skæbnerække, der stikker helt af og så har vi balladen.

I år ser det dog rent faktisk ud til, at der er noget om snakken. Vi har nogle særdeles ambitiøse og kompetente aspekter da både Solen og Venus er i Stenbukken første halvdel af januar. Kommunikationsplaneten Merkur er i Stenbukken fra 11.-31. januar. Stenbukken er også hvor Black Moon Lillith og Saturn befinder sig.

Fri for retrograder

Samtidigt er vi for en gangs skyld fri for nogle personlige planeter i retrograd omend Merkur er i skyggeperiode frem til 12. januar (man kan dog godt så småt starte noget op). Når personlige planeter er i retrograd går vi tilbage i tiden, har minder om eller møder mennesker fra fortiden, der er måske skrivebordsprojekter der skal kigges efter påny og den slags. Det er aldrig en anbefalelsesværdig tid at starte noget nyt op, hvis det kan undgås (fordi energien er bagudrettet) og der kan være knas på linjen, så der sker fejl i kontrakter (Merkur), man kan skifte smag efterfølgende (Venus) o. a. Det kan godt lade sig gøre at starte noget op og rette det senere, men kan man selv bestemme, er en periode som januar 2018 langt bedre at planlægge opstart i. Vi er faktisk fri af personlige planeter i retrograd helt frem til 9. marts 2018 og januar er som sagt en power-packed måned rent energimæssigt.

Numerologiske opstartsdatoer for virksomheder og projekter

Gode numerologiske opstartsdatoer følger i et separat indlæg, så dette ikke bliver for langt. Her følger også den numerologiske vibration for januar 2018, som er mindst lige så interessant og omfangsrig som astrologien. Jo, det er en spændende og action packed måned!

Fuldmåne i Krebsen 1. januar

Vi lægger hårdt ud med en fuldmåne i Krebsen den 1. januar 2018. Fuldmåner handler altid om kulminationer, at en cyklus afsluttes. Krebsen handler om hjem, familie, moderen, moderlige vibes og følelser på den store skala. Indsæt din egen storyline her ____________________.

Det er også årets første supermåne (det vil sige, at den ser ud som om den er tættere på Jorden) og den har derfor større indvirkning på os. Månens effekt kan især ses på vand og havene, ved vi (læs: tidevand), og mennesker består jo også af ret meget vand, så selv den største skeptiker kan ikke undsige sig for at være påvirket af en fuldmåne. Nogle tegn og tal er mere følsomme end andre og jeg vil endnu engang komme med min mors gode råd: stil en skål vand i vindueskarmen under en fuldmåne, så bliver du og din nattesøvn eller dit parforhold ikke nær så påvirket.

Superfuldmåne og total måneformørkelse i Løven 31. januar

Årets anden superfuldmåne ligger også i januar og det er en såkaldt ”Blue Moon” den 31. januar, som er en fuldmåne i Løvens tegn. Det er også lige en total måneformørkelse, der vil kunne ses mange steder i verden. En "Blue Moon" er et ret sjældent fænomen. Ifølge traditionel astrologi vil en sådan begivenhed fjerne noget fra vores liv på godt og ondt, for mange vil det være slutningen på en æra, på noget stort og langvarigt.

Stenbukke-energien er som sagt i vælten hele måneden, så vi er ambitiøse, praktiske, effektive etc. Det er lidt sjovt fordi Stenbukken ikke er det mest følsomme tegn, ihvertfald ikke udadtil, så de to måner vil udgøre nogle meget emotionelle brød i en lidt bizar og halvtør sandwich hvis du spørger mig.

Uranus går direkte

Den 2. januar går Uranus - planeten for forandring - iøvrigt direkte. Det understøtter det her med, at man er i gang med sin Saturn-i-Stenbukken-plan og tror, at man er på vej i en retning og så sker der pludseligt noget så man skal i en helt anden retning (formørkelsen). Eftervirkningerne er nok mest relevante for februar, da formørkelsen er 31. januar, og her vender jeg selvfølgelig tilbage med et nyt månedsindlæg.

Dette indlæg er bare en heads up – jeg ved godt, at de første tre uger af december var lidt vilde, julen var mærkelig for mange, vi har alt det her Saturn i Stenbukken, Nordlige Måneknude i Løven og Jupiter i Skorpionen-noget hvilket vil dominere det meste af 2018 også...men januar er altså bare en vild måned i sig selv, det betyder ikke at resten af året er sådan.

Det bliver dog en rigtigt nyheds- og forandringsmåned, hvor der vil være mange overraskelser og radikale forandringer.

God vind,

Louise 

Kategorier