Din nustrologiske guide til sommerferie 2018

Altså, jul og nytår netop er overstået og så begynder hun allerede at tale om sommerferie? Ja, det gør jeg. For jeg har tænkt over nogle ting, der for mig hænger sammen numerologisk og astrologisk og hvis alt ligner det kontorliv, jeg selv forlod for snart mange år siden, så skal man som regel være rimeligt tidligt ude når det kommer til at få sommerferie i de gode uger – der som regel er skolernes sommerferie....så hvad siger tallene og planeterne om årets sommerferie? Hvornår er det mest produktivt at arbejde?

Det mest interessante i denne sammenhæng, synes jeg, er Mars. Mars er planeten for handlekraft. For de af jer, der fik forvildet jer ind på min impulsive live-udsendelse forleden (ellers kan du se videoen på min Facebookside) omkring årsvibrationen 2018 kommer det ikke som den store overraskelse, at vi er i et lidt specielt år rent numerologisk. Årsvibrationen er 11/2 skygget af et 9-tal, så det er egentlig en meget følsom Måne over for en stærk og til tider krigerisk Mars. Det er da et match made in hell, må man sige. Vi vil altså en hel masse, men har måske ikke helt energien til det eller synes, at det går for langsomt.

Når nu Mars i forvejen ikke går ind i ”sit” år rent numerologisk, så må vi se på om astrologien kan hjælpe, tænker jeg, så vi kan vende det til vores fordel.

2018 er et år, hvor jord- og vandtegnene kommer til at være særdeles dominerende – især er Saturn i Stenbukken, Jupiter i Skorpionen og Uranus´ skift til Tyren bemærkelsesværdige for ikke at sige de tre transitter, der fylder mestedelen af det her år. Med hvad så med Mars?

Der sker noget interessant. Mars går i 2018 retrograd i Vandmandens tegn. Mars er kun retrograd hvert andet år. Det vil altså sige, at energien på det kraftigste sløves ned i 2 måneder, ihvertfald i det her tilfælde. Og nu kommer så det interessante. Synes jeg. Det håber jeg også, at I synes.

Den 15. februar 2018 har vi en solformørkelse i Vandmandens tegn. En solformørkelse varer astronomisk kun een dag, men astrologiskslashstatistisk er virkningen holdbar op til 6 måneder efter. En solformørkelse handler astrologisk om nye begyndelser.

Hvad handler Vandmanden om? Det er fremtid. Innovation. Internet. Teknologi. Det kollektive. Tænken ud af boksen. Februars numerologiske månedsvibration er iøvrigt også 4-tallet, som står for det samme – det er altså forstærket hele måneden. Skygget af 11-2, så der kan komme nogle interessante Valentines-day dates ud af det, men mere om det i månedsindlægget for februar.

Min pointe er, at går du med gode ideer til projekter, meget gerne noget der har med teknologi og internet at gøre, så skal du måske lade dem marinere for alvor fra februar frem til Mars går retrograd den 26 juni 2018. Måske noget med fællesskaber. Uranus i Tyren bliver også at tænke ud af boksen og Tyren handler især om det jordnære. Måske vil du anlægge en have og sælge grøntsager lokalt ved hjælp af en app eller sådan noget. Tyren er også ejendomme og boliger, måske noget med hvordan vi bor. Tyren elsker også mad og nydelse, skal vi til oftere at spise og/eller lave mad sammen i nærsamfundet? Sådan noget med jord-til-bord. Måske online madlavningskurser. Den slags er ihvertfald lige til højrebenet. Bare sørg for, at det er lovligt og langtidsholdbart nu hvor Saturn er i Stenbukken.

Er du med på den spirituelle vogn, så husk at vand er følelser (altså vores årsvibration) og intuition og jord er selvfølgelig det jordnære, det praktiske og realistiske. Ideer omkring tree-hugging, have-arbejde som meditation, at male, sy, strikke, dyrke yoga og i det hele taget alt, hvor man får jordforbindelse og får brugt sine sanser vil være interessant i 2018. Især i maj måned er en masse planeter i Tyren. Tyren hersker over sanserne og ønsker balance mellem den spirituelle og den fysiske verden uden alt for store armbevægelser og det må gerne være smukt og pirre sanserne. Tænk Tyren Ferdinand :)

Altså: vinterferie til ideer, afprøve ny teknologi, lave visionboard, forretningsplan etc. Husk også, at du – alt afhængig af din situation - med fordel kan starte firma i årets første måneder. Du kan ihvertfald registrere det her.

Herefter er næste milepæl så sommerferien, når Mars går i retrograd til at gennemarbejde ideer. Mars er i retrograd fra 26.6 – 27.8 og selv om jeg godt ved, at det ikke er alle de lige tager 2 måneder ud af deres arbejdskalender, så vid som minimum at Mars i retrograd – især i det her år –kan være enormt frustrerende og man kan virkeligt føle, at tingene går langsomt. Der vil ikke være meget, der manifesteres i hele den periode og når du nu er ude med snøren og ved det her som en af de første, er det måske værd at tænke over hvordan du kan bruge din tid produktivt. Eller – hvem ved – tage fri i hele perioden og skabe noget, du brænder for og som kan hjælpe os alle. Eller bare holde fri :)

Husk, at du som Guldmedlem kan få adgang til listen over byer og lands stjernetegn HER.

Vil du have din egen astrogeografiske rapport og verdenskort, kan du købe den HER.

God sommer,

Louise 

Kategorier