Superdupermegamåneformørkelse 31. januar 2018. Kreativiteten eksploderer.

Den 31. januar 2018 har vi årets største måne-begivenhed, hvor vi kan opleve en super-blå-rød-fuldmåne-formørkelse. Stille og roligt navn der, jeg skal nok forklare hvad det går ud på. Der er over en uge til, omend jeg følte mig meget draget af at skrive om den allerede nu da jeg så småt kan mærke dens styrke komme tættere og tættere på.

Nogle gange er det lidt som om der er en speciel hændelse nærmest hver uge, ihvertfald inden for New Age-branchen...en eller anden vildt speciel superdupermegamåneformørkelse, energiportal der åbner eller hvad ved jeg. Jeg ved ikke helt hvor meget der er Social Media-opfindelser, men fred være med det hvis det hjælper til at højne spiritualiteten. Det, der bekymrer mig lidt er brugen af superlativer, der går lidt Peter og Ulven i den.

Når det altid skal være mere og mere og vildere og større, er der til sidst ikke noget mere eller vildere eller større. Ligesom børnefødselsdage, ik. Man skal sgu starte stille og roligt, så man ikke ender med en tur til Las Vegas når de fylder 8.

Nåh, men astronomien fortæller os, at denne super-blå-rød-fuldmåne egentlig består af 4 sammenstrikkede hændelser. Det er en Blå Måne, Rød Måne (Blodmåne), Supermåne og total måneformørkelse. Hverken blod- eller blå måne er voldsomt ualmindelige, men kombinationen af disse er sjælden – sidste gang, det skete var 1866. Så lidt meget speciel er den. Og ekstremt kraftfuld, den fik sguda mig op fra  sofaen en højhellig søndag hele 10 dage før for at skrive et blog-indlæg. Derfor fortjener den også et over-the-top-navn. Supercalifragilisticexpialidocious-måne? Gedebukkebens-overogundergeneralkrigskommandersergent-måne? Nogle forslag?

Spøg til side. Det er en meget, meget stærk måne vi kommer til at opleve her. Sådan et kæmpemonster der er helt tæt på Jorden og man får et chok, når man uh vender sig om og ser den lige bag sig. Og jo tættere på, desto større indvirkning har den på os og Gaia.

Hele 2018 er ”månepræget” i energi, det er det her med at være intuitiv og at vi lader tingene komme til os. 2018 er et 2´er år, 2 er Månens tal. Det handler ikke nær så meget om rå handlekraft som i 2017, snarere at man tiltrækker det, man ønsker og intuitivt handler på det rette tidspunkt. Med alt den jord og vand-energi, vi kommer til at opleve, bliver det også et meget feminint år. Ikke kun i forhold til et faldende patriarkat, jeg taler om femininitet som den universelle arketype.

Den moderlige, ernærende, feminine energi der ofte anses som svag eller ligegyldig, men som flere og flere lader skinne igennem og forstår at beskytte. Sensualitet, skrøbelighed, sensitivitet, dans, bevægelse, nydelse, kontakt med jorden. Den feminine og maskuline energi findes i os alle.

Fuldmånen den 31. januar 2018 er dog ikke helt ”ren” i sin femininitet og det er derfor, jeg vil advare lidt på forhånd. Der er skarphed og okkultisme omkring den.

Skarpheden kommer af alt det luft og ild, vi stadig har. Uranus i vædderen frem til maj 2018, Jupiter i Skorpionen ”stikker” også og krigsplaneten Mars går i ildtegnet Skytten på fredag den 26. januar 2018. De er på hver deres måde nogle ”skarpe” energier, de kan være spidse og de kan stikke. Med så voldsom en energi som denne ville jeg være mere opmærksom end ellers, hold fokus når man bruger en kniv, vær opmærksom på istapper der kan falde ned og den slags. Ikke for at skræmme nogle, bare et råd til at være opmærksom. For nogle kan det også være den skarpe tunge, der kan udløse hurtigere instant karma end ellers.

Skarpheden kan også være mere positiv i form af indsigter, der kommer som et lyn fra en klar himmel – ofte eftervirkninger fra Saturns skift til Stenbukken, vi er stadig i en mellemperiode.

Der er også noget magisk over den måne. Bevares, det er der over de fleste fuldmåner, denne her er bare mere okkult, synes jeg. Er man til heksekunster og den slags, skal man vide hvad man gør. Det er ikke nu, man skal eksperimentere. Sort magi ville jeg holde mig helt fra. Især hvis man har 15/6, 16/7, 17/8 og 18/9 i sit numeroskop. Med rent numeroskop er man naturligt beskyttet. Ikke for at være sådan en product-placement-type, haha, men det er man altså.

Vær også obs på mørke nætter, mørke steder. Vibes fra den fuldmåne er alt andet end balancerede, der er både lavt vibrerende astrale entiteter der bevæger sig rundt ligesom det vil tiltrække lavt vibrerende mennesker. Og selv om jeg elsker at hylde årets astrologiske storspillere Stenbukken og Skorpionen, så er de i deres lavere former også nogle værre gangstere. Det er mafiaen og det er mordere. Igen er det ikke for at skræmme nogle, bare vær opmærksom og lad være med at tage dumme beslutninger om at gå alene gennem skoven om natten og den slags. Folk kan være endnu mere skøre end ellers ved en måne som denne. Det er sådan lidt Stranger Things møder Twin Peaks, synes jeg. Potentielt skøre mennesker og mærkelige hændelser.

Det gode ved denne måne er til gengæld, at det er en once in a lifetime oplevelse, det er som nævnt 150 år siden sidst. Kunstnere og kreative typer vil blive inspireret på et helt vildt plan, så udnyt endelig energien der også understøtter ens excentriske side, især da Solen er i outer-space-tegnet Vandmanden denne måned. Og så er sådan et fænomen bare megaflot at kigge på.

Denne måne er så kraftig, at den også vil have mærkbar indvirkning helt ind i de første 10 dage af februar 2018.

Frem til da og især omkring den 31. januar er det værd at lægge mærke til cyklusser der starter i dit liv, slutter, nye begyndelser, ideer og som sagt nye indsigter. De kan virkeligt have hold i sig og manifesteres over de næste 6 måneder. Pas på med at overforpligte dig, det er også sådan en energi. Husk nu – som vi ved fra Nymånen i stenbukken-indlægget – planlæg fremtiden, men bliv i nuet med fødderne på jorden.

Og nu tilbage til sofaen,

Louise

Kategorier