Februar måned 2018. Men størst af alt er kærligheden.

Vi er næsten halvvejs igennem Vandbærerens periode, men vil snart gå fra at bære vand til at hoppe ud i det dybe, altomfavnende ocean. Februar måned 2018 starter ”tørt”, men planeterne vil en efter en danse ind i Neptuns ventende arme.

Solen og adskilige andre planeter er til deres årlige fest hos den gale videnskabsmand, Vandbæreren (eller Vandmanden i daglig tale selv om det egentlig er astrologsjusk at sige. En forbrydelse, jeg også tager mig selv i at begå). Vandbæreren er i moderne astrologi repræsenteret af Uranus, planeten for revolution, rebelskhed, innovation og opfindelser. Uranus er repræsenteret af tallet 4 i numerologien og de globale årstalsrækker lader os da også stå i 4 over for 11/2 i februar måned. Mere om det senere.

Vandbæreren bor i Zodiakkens 11. hus, som er huset for en del, herunder det kollektive. Både Vandbæreren og 4-tallet er nogle lidt sjove og paradoksale træk at have i sig, for man vil gerne være en del af gruppen, af det store kollektive og så alligevel vil man være alene og anderledes. Vandbæreren er i astrologien klassificeret som den gale videnskabsmand i udkanten af byen. Han vil ikke være en del af dagligdagen, men flytter heller ikke ud over byens grænser, haha. Han hører til, men helt i udkanten. Det kan også være rebellen i den lokale skov eller lignende. Han vil gerne være med og så alligevel ikke.

Vandbæreren er et luft-tegn. Det vil sige, at det er et intellektuelt tegn, der elsker viden og kommunikation og at prøve at sætte det hele sammen i et større billede. I meget gamle dage herskede Saturn både over Stenbukken, hvis periode vi kommer fra  og Vandbæreren, men omkring 1850 (hæng mig ikke op på det præcise årstal) fik Vandbæreren planeten Uranus som hersker. Derfor har Vandbæreren noget Saturnsk i sig. Det handler stadig om love og regler, men når man kender love og regler, så kan man også bryde dem. Det er Vandbærerens lod.

Det er derfor en tid meget med info. Jupiter er stadig i Skorpionen, vi graver stadig hemmeligheder frem fra dybet og med den spændende måne-begivenhed , der venter os om et par dage (men som jeg ihvertfald allerede føler stærkt nu), skal der nok komme mere som et lyn fra en klar himmel. Og vi begynder at føle kollektivt ansvar.

Vi kommer dog ikke længere end til den 10. februar før den første planet går ind i det næste og sidste tegn i Zodiakken, nemlig når Venus går i Fiskenes tegn. Vi går fra hovedet ned i hjertet – eller i maven, om man vil. Fiskene opererer ikke med intellektualitet som Vandbæreren eller med Stenbukkens disciplin og grænser. Tværtimod. Fiskene handler per intuition, det er et vandtegn og det er et meget kærligt tegn, som bærer den byrde at forstå menneskeheden på godt og ondt. Det er også det sidste tegn i Zodiakken, det er nærmest out of this world.

Fiskene er repræsenteret af Neptun, som er den højere oktav af Venus. Det er kærlighed på et andet plan. Det er dualisme, Yin og Yang, det er den intuitive forståelse af, hvordan alt hænger sammen. Der er lagt op til en meget spirituel Valentines day den 14. februar. Eller en med meget spiritus. Begge kommer fra ordet ”spirit”, altså ånd. Take your pick.

Valentines Day kan gå hen og blive Valentines Weeks i år, hvis du spørger mig. Venus vil som nævnt allerede være i det kærlige og flydende tegn Fiskene og i dagene efter Valentines følger også kommunikationsplaneten Merkur og Solen, så her er dømt ren drømmetilstand, møs møs. Det hænger godt sammen med 4 over for 11/2, altså den numerologiske månedsvibration. 4 er forandringer, det handler ofte om kærlighed pga nogle dybereliggende Venus-tal i denne kombination og 11/2 kan være meget febrilsk, i denne sammenhæng at man er nervøs og fjollet fordi man er små-forelsket. Det understøtter det her element af behagesyge og at man overforpligter sig, som jeg skrev om i Nymåne-indlægget sidste gang og som er gældende hele februar.

Den 15. februar har vi ligeledes en vældigt interessant solformørkelse, men den vil jeg skrive et separat indlæg om.

Resten af februar handler altså om en lidt mere intuitiv og drømmende tilstand. Grænserne udviskes. Vi ser ikke helt klart, så det er ikke sikkert at de overraskende Skorpion-transit-afsløringer er sande (!). Vi har Mars i Skytten og det her stopper lidt Mars´ frembrusende adfærd og Skytten, der vil så langt ud på eventyr man overhovedet kan komme. Neptun har dog ikke nogen fastlagt vej, så det bliver lidt med hovedet under armen og tågen-rundt på må og få i ugen efter Valentines, især fra 21. februar og frem hvor der bare går totalt Neptun i den.

Dit flotte kontor bliver overskyllet med vand fyldt med hjerter som havde en teenager indrettet det. Dont fight it. Det der regnskab eller de der budgetter kan vente, du vil ikke få meget ud af intellektuelt arbejde i den periode. Hellere eksekvere drømmetydning, gå i biografen, skriv poesi eller et eller andet spirituelt. Opvågning, det ubevidste, det kærlige, smukke, romantiske og drømmende er i centrum.

For størst af alt er kærligheden.

Lovelovelove,

Loveise

 

Kategorier