Dit astrologiske verdenskort. Hvilke lande er bedst for dig?

Et af de mest spændende områder inden for astrologi er ”Astrocartography” eller ”Astrogeografi”, om man vil. Et verdenskort, der viser de områder du vil have stor fordel af at arbejde eller bo i, hvor du ville elske at være på ferie og hvad du anbefales at holde dig langt væk fra.

Det astrogeografiske verdenskort (som jeg kalder det) dateres flere tusind år tilbage. Man ved, at det har været alment brugt i Egypten, Persien og af nogle af de tidlige islamiske astrologer. Det er foreslået, at de 3 rimeligt vise mænd fandt Messias på den måde.

En af pionererne inden for dette i nyere tid og manden, der opfandt ”AstroCartoGeography” var Jim Lewis, som viede sit liv til at studere dette område og det med stor succes på grund af hans præcise teorier. Han vandt da også Regulus-prisen (Astrologernes ”Oscar”).

Helt grundlæggende kan man se hvordan man bliver personligt påvirket i lande verden over. Positivt såvel som negativt. Hvor føler du dig ”hjemme”, godt tilpas, møder nye venner. Hvor kan du gifte dig, hvor kan du få succes med dit arbejde, hvor kan du nemt ryge i konflikter eller det, det er værre. Det kan alt sammen ses i dit astrologiske verdenskort.

Vores venner på astro.com har været så venlige at lave en funktion der gør, at man kan se sit astrologiske verdenskort. Det kræver basal forståelse for astrologi og symboler, men der er noget tekst der hjælper. En vigtig disclaimer: planeter er ikke bare planeter, de er ikke bare gode eller dårlige. Det kommer helt an på hvordan de er aspekteret i dit personlige horoskop. Venus er ikke bare god hvis andre planeter danner udfordrende aspekter. Så kan man få sex på ferien, men komme hjem med herpes, ik. Få god mad, men vågne om natten med madforgiftning. You get the picture.

Du kan få en personlig Astrogeografisk rapport (PDF på 10-11 sider, sendes på mail) og dit verdenskort af mig, se under "Produkter og priser" eller gå direkte til produktet HER.

Lad mig bruge mig selv som eksempel her. På billedet øverst på siden ser du ”mine” astrologiske meridianer, om man vil. De forklarer og belyser en hel masse for mig. Hvorfor jeg elsker Mellemøsten, men ikke er voldsomt forelsket i Nordeuropa. Hvorfor jeg kan få stor succes i Brasilien og mit drømmebryllup på Madagascar.

Som nævnt skal man kende lidt til astrologi og det er vigtigt, at det altid bliver holdt op mod dit eget horoskop for en præcis tolkning for aspekter, placeringer, planeter o.a er særdeles relevante, men er du interesseret i astrogeografi, kan du prøve at få et indblik ved at forsøge at studere dit eget astrologiske verdenskort.

Du elsker Mellemøsten, siger du? En lyshåret, dansk kvinde der det meste af livet har kæmpet for balance mellem kønnene i mandsdominerede verdener?

Yes. Mellemøsten, herunder især Emiraterne, Kuwait, Saudi-Arabien og Iran. At jeg flere gange har takket nej til sidstnævnte har snarere med egne kolliderende ideologier at gøre. Når jeg skriver ”takket nej til” taler jeg om min professionelle hobby som international sportsdommer i Taekwondo og om at takke nej til stævner i udlandet. Men jeg har kun haft fantastiske ophold i Dubai, Abu Dhabi, Kuwait, Qatar og Fujairah. Hvad kan jeg sige, I just love it. Og så går mine positive Måne- og Neptun aspekter også tværs igennem her, så jeg føler mig både hjemme (og det gør jeg virkelig – engang troede jeg, at jeg havde været kamel i et tidligere liv), det er Månen, samt føler mig i ”eet” med omgivelserne (Neptun).

Apropos tidligere liv, så kan jeg også se hvor min forkærlighed for Taekwondo kommer fra. Jeg har trænet Taekwondo siden 1988 og har min egen klub i Vanløse, KBH. Min Nordlige/Sydlige Måneknude-akse går nemlig tværs igennem Korea (hvor Taekwondo oprandt), så det er altså både en forbindelse til en tidligere inkarnation samt en del af mit nuværende livsformål. Det er da også mit livs ”kærlighed”, som jeg viede mig til for mange år siden. En tidligere liv-læsning med en, der var utroligt dygtig gik da også på, at jeg havde været asiatisk kvinde i Korea eller det nordlige Kina. Jeg havde valgt at vise læseren et meget lykkeligt liv, som med en utrolig præcision forklarede hvorfor jeg havde valgt en inkarnation som min nuværende, som er langt mere udfordrende. Det var min Saturn-slutrunde-gave sidste år og mit numeroskop, horoskop, sjælesniveau og hvad jeg ellers arbejder med gav med eet helt og aldeles mening. Et øjeblik med stor forståelse for mit nuværende liv. Der kan ellers være langt mellem snapsene på Det Spirituelle Kræmmermarked, men ham læseren her var helt utrolig.I januar var jeg på workaholiday i Marokko, hvilket jeg jævnligt gør – se evt videoen på min Facebookside . En livsstil, jeg har brugt 10 år på at udvikle. Hvordan jeg kan være på farten og stadig tjene penge, yde kvalitetsservice til mine kunder og i det hele taget opretholde den nødvendige work-life-balance. Det giver ikke voldsomt meget mening for mig at arbejde igennem det meste af året (eller mandag-fredag, for den sags skyld) og så holde ferie/weekend samtidigt med alle fucking andre. At arbejde et helt liv og for derefter at gå på pension og ikke lave en skid. Fra den ene yderlighed til den anden. Nah, så hellere holde mini-pensioneringer indimellem, det andet der giver jo ingen mening (og hvem siger, at man er frisk/i live til en tid?).

Nåh, men Marokko er et andet land, jeg har stor forkærlighed for og igen kan vi se på billedet, hvad det handler om.

Der hører en lille forhistorie til: i 1990´erne arbejdede jeg som Spiesguide i nogle år. Jeg boede og arbejdede i Spanien, Italien, Frankrig og Marokko. Jeg fik tilbudt en stilling som destinationschef i Marokko, hvor jeg så skulle bo og arbejde fra 1998-1999. Jeg husker meget tydeligt mit dilemma: selvfølgelig ville jeg gerne være destinationschef som 23-årig (!), men mig som rapkæftet blondine-chef i et arabisk land? I dont think so. Jeg endte med at sige ja tak og endte (selvfølgelig) med at have et af de bedste år i mit liv. Jeg elskede Marokko fra det øjeblik jeg steg ud af flyet og gør det stadig den dag i dag.

Mit astrologiske verdenskort fortæller, at jeg i den grad har ”noget med” Marokko. Merkur, Uranus og Pluto mødes her i et knudepunkt. Heldigvis er de generelt ok aspekterede hos mig, især Merkur som er virkeligt godt aspekteret (og derfor jeg skriver og skriver og taler og taler :p).

Pluto og Uranus er måske ikke førstevalg for f. eks ferieophold, igen handler det om hvad man ønsker og hvordan de er aspekterede. Pluto er mest for de modige, men supergodt hvis man keder sig i liv. Uranus står for pludselige overraskelser og det kan da også være enormt spændende, men ikke særligt afslappende haha. Skal der virkeligt krydderi på kan du jo tage et sted hen hvor din Pluto og Uranus krydser hinanden, haha.

Det er lidt det samme med Mars. Igen skal man se på, hvordan den er aspekteret, men skal du slappe af er det bare ikke Mars-linjen, du skal følge. Mars er 9-tallet, det kan være konflikter, vrede, krig og den slags. Min Plutolinje og min Mars-linje møder hinanden omkring Paris og Bruxelles. I november 2015 løb jeg gennem Paris under terror-angrebet for at komme hjem til hotellet og i marts 2016 var jeg på vej til Bruxelles lufthavn, da den blev bombet. Om mit rene numeroskop reddede mig eller det bare ikke var min tur skal jeg ikke kunne sige, men jeg er her da endnu.

I november 2008 var det også tæt på. Mumbai led et større terrorangreb nogle dage efter, at jeg var landet der. Min Pluto-linje løber da også igennem her. Nu er Pluto ikke bare bomber og ballade, det er også nedbrydning og genopbygning af egoet gennem personlig krise – og det skal jeg lige love for, at det også blev for mig. Tidligere på året havde jeg sagt min gode stilling som salgschef op, solgt min lejlighed og alle mine møbler og sagt farvel til kæresten. Derefter købte jeg en enkeltbillet til Indien. Jeg var ikke heeelt sikker på hvorfor, bare at jeg sad i den der lykkelig-facade-rutine og udadtil var der styr på karriere, økonomi, bolig, mand osv, men jeg var ikke lykkelig. Det er der nok mange, der kan nikke genkendende til. Finanskrisen ramte iøvrigt en uge efter, at jeg havde fået solgt min Nørrebro-lejlighed til astronomisk pris, men der var jeg allerede fortabt i Indiens guruer og spirituelle tivolier. På min fødselsdag i 2010 tog vi fra Indien til Thailand og en måned senere bombede de vores stamcafe i Pune, Indien. Jeg ved ikke, hvad det er med mig og terror/bomber, men det har alt sammen været der i denne Pluto-cyklus.For set i bakspejlet kan jeg jo godt se, hvad det handlede om. Megadestroyer Pluto gik nemlig i Stenbukken i 2008, som iøvrigt også var et 1´er år. Jeg vidste det godt dengang (jeg har 5 planeter i Stenbukken inkl Solen), men har først for alvor forstået omfanget af det her 10 år senere. 10 voldsomt transformerende og spændende år, men nu glæder jeg mig også til, at Pluto så småt defilerer ud fra mit dekanat senere på året, for nu har Louise vist haft spænding nok for eet liv.

Anyway, jeg tilbragte de næste 3 år on and off i Indien. Og blev da også ”brudt ned” og bygget op igen, mest takket være mine ophold i Osho´s meditation resort og en periode i underverdenen - The Last Satsang med Zenmaster Dolano. Jeg skriver måske om det en anden gang, det her indlæg er allerede voldsomt langt.

Nåh, tilbage til det astrologiske verdenskort. Jeg har ikke rigtigt nogle linjer i København, som heller ikke siger mig det store til trods for, at jeg er indfødt københavner. Jeg synes egentlig, at København er en lidt kikset by. Østeuropa er heller ikke noget, der ligefrem trækker. Til gengæld har jeg Sol-Jupiter krydsning ved Sortehavet, hvor Sochi ligger – og her var jeg da også til et af de største sportsoplevelser i mit liv, da jeg var til World Games i Sochi i 2015. EM i Tjetjenien 2016 ligeså.

Jeg ved, at Madagascar ville være et eventyrligt sted for mig at holde bryllup. Neptun, Venus og min Nordlige Måneknude mødes her. Jeg skal bare lade være med at mellemlande i Mogadishu, det ville ikke være så godt. Caribien er også generelt godt, og her har jeg også kun haft positive oplevelser. Brasilien på grænsen til Paraguay ligeså, her har jeg endnu ikke været.

Mit personlige gennembrud ligger et sted i Nordatlanten og/eller har med de Nordatlantiske kræfter at gøre. Jeg ved det godt. Det er også derfor runerne kalder. Alle mine skæbneplaneter mødes her. Det kommer når tid er. Indtil da prøver jeg at finde mig til rette i Nordeuropa.

Til gengæld er min Mars i kvadrat til Jupiter i Papua Ny Guinea, så der skal jeg ikke til. De spiser vist også mennesker. Kristiansand kan være direkte farligt for mig.

Som sagt kan du få en rapport og dit eget verdenskort, der viser alt det her selv. Det kan være sjov underholdning, men også give stor selvforståelse. Nogle gange er man bare ikke hjemme i sit eget land eller kan på forunderlig vis være tiltrukket af noget uortodokst, hvilket giver mening når man lægger sit astrologiske verdenskort. Måske skal du bo i et andet land, måske ligger din store kærlighed her, måske kan du tjene flest penge i et andet land osv osv. Det kan man også se i dit horoskop (9. og 10. hus-aktiviteter o.a), men ikke nøjagtigt hvor det vil være godt.

Alle lande har jo også horoskoper og numeroskoper. Jeg har lagt nogle af dem (og troede oprindeligt, at det var derfor jeg var så glad for Marokko, som er et 20/2-land. Hvem elsker ikke 20/2 :D), men det astrologiske verdenskort giver langt mere mening.

Hvis du er nået hertil, så siger jeg tak for opmærksomheden - og tak for tålmodigheden, det blev et meeeget langt indlæg  :)

Louise 

 

 Spies i Marokko 1998, mig til venstre

 Med min ven Eid til åbningen af World Games i Sochi, 2015Summer Universiade (universiteternes OL) 2017 i TaipeiIndien 2010, stamcafeen var ovre til højre (hvor der er dækket over)Morgen på landevejen i Tjetjenien, 2016Valgt som stævnets bedste dommer, Marokko 2015På ski i Marokko 1999Marokko 1999

 Mega jetlagged klar til stævne i Seoul, Korea (2017)

 Da Spies sparkede røv (mig i midten), Calella 1997Chef for den Franske Riviera, 1997-1998

Kategorier