Valentines Day 2018. Nymåne. Solformørkelse. Og noget med en brun hund.

Det handler om fremtid, nye ideer og forandringer her i Vandbærerens måned. De fleste planeter står i dette intellektuelle, skæve tegn. Om få dage bliver kærlighedsplaneten Venus synlig og går herefter i Fiskene, hvilket sammen med andre aspekter gør dette til en meget, meget kærlig og spirituel måned med flydende grænser. Specielt efter Valentines Day 2018.

Som jeg skrev i månedsindlægget for februar, så er der lagt op til en speciel Valentines day i år. Ikke kun på grund af al den kærlighed, der er i luften, men også fordi Valentines Day i år falder sammen med en solformørkelse og nymåne den 15. februar og så starter det kinesiske nytår faktisk dagen efter, nemlig den 16. februar 2018.

I år er det Hundens år. Og 2018 er kvindeår, så vi taler altså HUNDkøn.

Ok, den var dårlig.

2018 er i den kinesiske Zodiak året for Den Brune Jordhund. Jord og vand er som nævnt flere gange gennemgående elementer for 2018, specielt efter maj måned når Uranus går i Tyren. Venskaber, gode manerer, hårdt arbejde og loyalitet er emner for Den Brune Jordhund, hvilket går perfekt i tråd med Saturn i Stenbukken.

I marts falder det persiske nytår, og det falder stort set samtidig med jævndøgn omkring den 20. marts. Det defineres jævnligt som ”det astrologiske nytår”, da det også er her Zodiakken begynder (vi går ind i Vædderen på det tidspunkt, som er første tegn i Zodiakken).

Der er lidt omkring det, synes jeg. Jeg føler også, at vi er i efterdønninger fra en mærkværdig december måned og januar var stærk ligeså. Det er lidt som om vi stadig er imellem det gamle og det nye, at vi har gode ideer, er innovative og der sker store livsændringer for mange mennesker, men vi er ikke rigtigt gået i gang med at manifestere endnu. Der planlægges og brainstormes stadig. Ca 60% af verdensbefolkningen står i denne her stressende vil-en-masse-men-er-lidt-flad-vibration 11/2 over for 9 et par uger endnu. Der er også mange uheld nu og ting, der går i stykker (11/2). Især hvis det har med vand og/eller elektricitet at gøre (Uranus). Den 22. februar går dem, der endnu ikke har skiftet periode i årstalsrækkerne, ind i deres eget tal og så er der meget mere balance.

Det, vi dog har i februar, er FRIHED. Det er Vandbærerens og 4-tallets nøgleord. 4 er også månedsvibrationen. Der er en måned til den første retrograd begynder at gøre sig gældende (Merkur) den 8. marts, så – som nævnt før – jeg ville trods alt prøve at få noget registreret eller sendt i luften inden, specielt i business sammenhæng. 2018 byder på en sand buffet af retrogrades, den næste frie periode er i...december 2018 (!). Som nævnt før er det ikke umuligt at få noget gjort i en retrograd, men det kan være langt mere besværligt, man kan være flad, der kan opstå misforståelser, man kan skifte mening når alt går direkte igen etc. Det afhænger af hvilke(n) planet(er), der er retrograd. Med andre ord er der FRI BANE i februar, især for kontrakter, registreringer af alle slags, dokumenthåndtering og kommunikation i det hele taget. Det bliver mere besværligt fra 8. marts hvor skyggeperioden for Merkur Retrograd begynder.

Nå, nu fik Den Brune Jordhund her mig lige lidt af sporet. Det var ValenMånes Day vi kom fra.

Nymånen den 15. februar er også en solformørkelse. Denne solformørkelse ligger på Den Sydlige Måneknude og handler derfor om at give slip og sige farvel. Det kan være noget, vi engang troede var for livet – et ideal, et mål, et forhold – men som i dette lys vil vise, at realiteterne er anderledes nu. For at vide hvilket livsområde, det handler om for dig (hvis du ikke allerede ved det), må du kende dit horoskop. Et hurtigt og radikalt retningsskifte vil ikke være ualmindeligt i denne tid, det er trods alt lyn-fra-en-klar-himmel-Uranus, vi har med at gøre.

Resten af februar har jeg beskrevet i månedsindlægget og i januars nymåne-indlæg, som gælder til den 16. februar 2018. Jeg vender tilbage med månedsindlægget for marts i slutningen af februar. Tror jeg.

For hvem ved om jeg også har et radikalt retningsskifte foran mig, haha :)

I højspænding,

LouisePernille Pantozais har kreeret dette smukke kærlighedsmaleri for vores Venusianske grundvibration 6´eren. Læs mere om maleriet og de andre grundvibrationer HER.

Kategorier