Turen går til...ITALIEN

I det følgende kan du læse om Italiens horoskop og numerologisk betydning samt lære om, hvorvidt Italien kunne være noget for dig og hvornår det er godt at rejse til Italien i 2018 :).

Den 2. juni 1946 blev Italien den republik, vi kender den som idag. De astrologiske og numerologiske data er altså tolket ud fra den dato.Italiens horoskop:

At være ”født” den 2. juni gør, at Italien er repræsenteret af stjernetegnet Tvillingerne. Det kunne næsten ikke være andet, hvis man kender lidt til astrologi og lidt til Italien.

Tvillingerne er tegnet for kommunikation. Og ofte kommunikation gennem hænderne. At det er vigtigt at udtrykke sig den vej. Italienerne gestikulerer voldsomt med hænderne, når de taler. Meget ”hånd”-kunst er da også skabt i Italien inden for arkitektur, maleri, bygningskunst og håndværk i det hele taget.

Tvillingerne er også hurtige. Hurtigt snakkende, hurtigt gående, hurtigt tænkende – bare hurtige. Solen er konjunkt Uranus, som bl.a står for fart. De hurtigste biler kommer da også fra Italien. Ferrari, Alfa Romeo, Lamborghini, Maserati.

Herudover vil der altid være en "dobbeltsidethed" ved landet. Tingene er ikke altid hvad de ser ud til.

 

Italiens numeroskop:

Hvis vi så ser på numeroskopet kan vi se Italiens potentiale, udfordringer og egenskaber og hvorvidt landets navn får det bedste frem i de talværdier, Italien er født med. Ligesom hos et menneske.

Italiens ”livskontrakt” består altså af tallene 2 (2.), 6 (juni), 20/2 (1946, altså 1+9+4+6). 2-tallet er det kreative tal, der elsker livet, det æstetiske og er meget passioneret. Samt kærlighed. 6-tallet. Kærlighed, familie, sammenhold og loyalitet. Vi er alle een stor familie, ingen tvivl om at ”la famiglia” er livets salt i Italien.

20/2 som årsvibration forstærker 2-tallet til et plan, så det næsten er som at have direkte forbindelse til kosmos. Havde Michelangelo, DaVinci og Machiavelli mon det?

Numeroskopet for Italien er egentlig ret ”harmløst”. Det kunne være bedre, det kunne de fleste numeroskoper, der ikke er blevet balancerede. Vi har et 9-tal i hjertecenteret og et 6-tal i solar plexus. Jeg er en (rigtig) MAND derude og KVINDEN er derhjemme. De traditionelle kønsroller understøttes af andre tal i numeroskopet. 13/4 i inderste aura giver os en vis trang til lige at kigge lidt ekstra på naboens ægtefælle for at se, om græsset er grønnere, men jeg bliver også opdaget – med en masse drama til følge – af de omkringliggende tal, herunder 17/8 som er tallet for spotlight.

Snakker meget, siger du? 14/5 som livstema. Det er ”drivremmen”. Snakke snakke snakke. 22/4 i søjlen tendens til at være for godtroende, naiv og stole på de forkerte mennesker. Det har et andet ”Tvillinge”-land også i deres årsvibration, nemlig Danmark.

 

Er Italien noget for mig?

Jeg tror, at Italien er noget for de fleste mennesker. Ihvertfald hvis man er til kærlighed, passion og at nyde livet. Blandt nogle, der snakker meget og snakker hurtigt.

2´ere, 6´ere og 7´ere vil i særdeleshed være glade for Italien. Altså folk, der er født den 2., 6., 7., 11., 15., 16., 20., 24., 25. eller 29. i en måned. Eller er født i februar, juni, juli og november. Læs mere om de enkelte grundvibrationer ved at klikke på linket.

Det er måske lidt for ”svagt” til 8´ere og 9´ere ligesom 4-tallet heller ikke er voldsomt glad for alt for mange 2-taller.

Det giver vist sig selv, at Tvillinger (Sol, Ascendant, Måne, Venus, Jupiter) vil føle sig mægtigt godt hjemme i Italien. Løvens tørst efter kunst, kreativitet, passion og spotlight ville også blive stillet her. Tyrens magelighed og ønske om ægte kærlighed samt god mad giver et godt udgangspunkt for at rejse til Italien omend det måske går lidt for stærkt til den rolige Tyr.

I 2018 står Italien i sine årstalsrækker en 7-årig periode, der handler om intuition, drømme og fantasi. Italien har rigtigt gode perioder fra 22. februar til 28. juli 2018. Resten af året er nogle ret voldsomme vibes for Italien og årstemaet handler da også om at undergå store forandringer, så skulle jeg rejse dertil, ville jeg klart gøre det inden den 28. juli 2018.

Husk, at du også altid kan se om Italien er noget for dig ved at tjekke dine helt personlige AstroGeografiske verdenslinjer.

Dansk tutorial er på vej i den kommende medlemsdatabase, hvor du også kan læse meget mere om de enkelte lande, grundvibrationer, dagsvibrationer og meget, meget andet.

Buen viaggio!

Louise

 

Kategorier