Fuldmåne den 2. marts 2018. Et sted mellem fantasi og virkelighed.

Den 2. marts 2018 har vi fuldmåne i Jomfruens tegn og den er specielt virkningsfuld for alle, der er i gang med en eller anden form for detox i deres liv – være det sig healing af kroppen, ændring af spisevaner eller at sige farvel til destruktive relationer til andre mennesker.

Lad os tale lidt om Jomfruen som stjernetegn. Jomfruen er et jordtegn, som nok mest er kendt for sin analytiske og kritiske sans. Det hører med at fortælle, at Jomfruen også er tegnet for sundhed, healing og wellness, om man vil. De fleste med fremtrædende placeringer i Jomfruen/6. hus er vegetarer/veganere eller bliver det på et tidspunkt i deres liv. Jeg har selv Månen i Jomfruen samt 6. hus-stellium og har i al den tid jeg kan huske haft en modstand mod at spise visse ting. Jeg påklistrer mig ikke med nogen identitet eller holdning, jeg indtager bare sjældent kød, æg og kylling – det falder mig helt naturligt. Jeg skal ikke kunne sige om det virker for alle at spise sådan, det gør det bare for mig.

Som jeg har skrevet flere gange, er jord og vand de dominerende elementer i 2018. Taler vi sundhed med Jomfruen, er det typisk rødder og den slags. Fra jord til bord-princippet. Det er super at begynde at spise i den retning, tage kødfri dag om ugen eller hvad man nu vil, men jeg synes også at man skal passe på, at det ikke bliver overgjort (!). Som nævnt – Jomfruen er perfektionist, Jomfruen vil være helt ren, find og uskyldig. Jomfruen er 100% - derfor den stærke kritiske sans som enhver, der kender en Jomfru, må have mærket.

Det med at overgøre tingene har været gennemgående hele februar 2018. Det er 11/2-vibrationen. Og denne fuldmåne har især to interessante aspekter, der næsten ophæver hinanden. Men også kun næsten.

Fuldmånen er i opposition til Neptun i Fiskenes tegn. Det kan man sige meget om, det væsentligste her er at fantasien og illusionerne hurtigt kan overtage og de kan nemt være forskruede. Lidt ligesom fuldmånen den 31. januar 2018 er det ikke nu man skal kaste sig over vildt okkulte seancer eller sågar hypnose og cirkel-arbejde. Alkohol og stoffer er i forvejen de store eskapist-muligheder hele den kommende måned, så prøv at holde det på et minimum. Er man meget sensitiv og/eller Måne-menneske kan der nemt opstå misforståelser, paranoia og depri perioder. Jeg vil i det hele taget anbefale, at man holder brugen af bevidsthedsudvidende stoffer på et minimum under en fuldmåne.

Den balancerende effekt ved denne fuldmåne er så, at den danner et positivt aspekt til gode, gamle Saturn, som vi jo ved er i Stenbukken frem til 2020. Det hjælper os til trods alt lige at holde benene på jorden. Saturns sunde fornuft og realitetssans kan hjælpe til at holde misforståelserne nede og se igennem illusionerne. Dette aspekt er dog ikke lige så stærkt som Neptun-oppositionen og da vi er stadig er i hovedet-under-armen-perioden i Fiskenes måned er det måske ikke nu man skal stole 100% på sine tanker og følelser. Fuldmånen forlænger iøvrigt den periode ind til de første to uger i marts, så er du stadig bag-forelsket efter Valentines Day, så ser det ud til at vi kan lalle rundt lidt endnu :).

Så – in so many words- ud i naturen, pluk blomster, lav rodfrugtsuppe, dyrk yoga, slap af med at være overdreven serviceminded over for andre og husk: Jomfruen er et jordtegn og det er i den grad et tegn, der kan manifestere. Går du rundt med hovedet i skyerne som mange andre, jamen så vid at det er muligt at konkretisere visionerne. At gøre fantasierne til noget virkeligt i 3D-virkeligheden her på Jorden (som Saturn hersker over). Det kunne ikke være mere perfekt hvis du er ved at skrive en fantasy-novelle eller andet kreativt.

Med 4 planeter i Fiskenes tegn så er vi mega spaced out – ingen tvivl om det. Chiron er også i Fiskenes tegn, det er The Wounded Healer jeg skrev om sidste år. Som jordtegn er Jomfruen i stor kontakt med sin krop, så her er ligeledes en enestående chance for at mærke efter hvor i din krop, smerten befinder sig. Og få den healet. Healing af sjælen kan også gå gennem kroppen, det er psykosomatisk. Og denne periode er som altid en enestående tid som handler om afslutninger og at efterlade det, der ikke skal med ind i det nye astrologiske år som starter senere i marts – men mere om det senere.

Sund fuldmåne til alle :)

Louise

Kategorier