Marts måned 2018. Sensitive forårsfornemmelser :)

Der har været knald på energierne siden kalenderårets start, både januar og februar var kraftfulde måneder præget af Uranus´ evne til at overraske og sende os i nye, uventede retninger. I marts 2018 kommer vi også til at opleve to fuldmåner, men det er en langt mere sensitiv og introspektiv måned hvor ens nye fremtid så småt begynder at tage form, især efter det astrologiske nytår som falder sammen med jævndøgn den 21. marts 2018.

Den numerologiske månedsvibration er 5 skygget af 12/3 og den lægger sig klos op ad nogle signifikante astrologiske begivenheder i løbet af måneden. 5-tallet er Merkurs tal, det står bl.a for relationer, penge, bevægelse og kommunikation. 12/3 er ”offertallet”, så her kan man blive offer for omstændigheder der har med disse områder at gøre, hvilket kan skabe tab og drama. Har man rent og rimeligt integreret numeroskop, skal det læses som en penge-triade, dvs økonomisk fremgang. Det kan også starte sådan selv om man ikke har rent numeroskop, men man kan også snuble på målstregen, så jeg ville være påpasselig med mine penge – ikke mindst fordi vi har adskillige retrograder på vej og Uranus går i Tyren i maj måned, hvilket indikerer store forandringer i økonomisystemer eller transformation/healing af samme (Jupiter i Skorpionen-transitten). Det kunne meget vel tænkes, at det kommer til at gå stærkt med f. eks at tage noget af magten fra bankerne.

Den 5. marts er sidste anbefalelsesværdige dato at stifte virksomhed inden de retrograder kommer. Jeg sad dog og kiggede på maj måned igår, og så her at der er et par dage i starten af maj, hvor vi også er fri af skyggeperioder og hvad ved jeg. En af de datoer er den 3. maj, og den er faktisk en tand bedre en 5. marts så er du ikke helt klar endnu, er 3. maj måske en mulighed.

Merkur går i retrograd den 22. marts, så vær lidt mere omhyggelig med kommunikation. Med hvad du siger, skriver og ikke mindst underskriver. Vær også mere opmærksom i trafikken. Skyggeperioden hvor vi allerede vil kunne mærke noget til det, begynder 8. marts som tilfældigvis er samme dag lykkeplaneten Jupiter går i retrograd helt frem til juli måned! Det behøver ikke at være negativt og igen med Jupiter i Skorpionen så vil det handle om dyb healing. Det er et af nøglebegreberne i 2018. Jeg laver et separat indlæg om Jupiter retrograd for alle Guldmedlemmer hvor jeg beskriver, hvad det betyder individuelt for hvert stjernetegn.

5-tallet er som nævnt også relationer og skygget af 12/3 kan det betyde drama, intriger og tab. Chiron, ”The Wounded Healer” er en væsentlig spiller i marts 2018 – specielt omkring nymånen den 17. marts, der kommer et separat indlæg - og vi er i Fiskenes sæson frem til 21. marts, så det er et oplagt tidspunkt at få renset luften hvis du skal have gjort det med nogen. Få talt ud og healet de gamle traumer eller sår. Og det skal være med stor respekt og sensitivitet, også selv om det er tid til at sige farvel. Bemærk, at det kan være nogle meget hengemte og/eller ubevidste gamle traumer, der kommer op, så det gælder virkeligt om at træde varsomt. Det er dyb healing, vi taler om. Og det gælder om at stå igennem det og virkeligt få lagt det hvor det hører til, nemlig i fortiden.

Merkur og Venus danner nogle skønne aspekter fra den 6. marts, så måneden er også god til at fortælle ham eller hende, du er lun på, hvad du egentlig føler. 12/3 kan som nævnt gå begge veje, men hvo intet vover, intet vinder, vel :).

 

Den 2. marts har vi fuldmåne i Jomfruens tegn, se indlægget HER. Det er lidt specielt, at en fuldmåne i forvejen befinder sig midt imellem Solen og Månen og denne fuldmåne befinder sig mellem de to polariteter, Jomfruen og dens modpol Fiskene. En akse, der er meget at sige om, men som handler om spiritualitet, healing, alkymi, mystik, sundhed, service o.a. Det er en meget god fuldmåne til lige at få os til at komme ned på Jorden et øjeblik inden vi igen svæver i drømmeland. Måske du kan nå at konkretisere nogle af dine smukke drømme og visioner.

Tiden har endnu ikke været til helt at konkretisere mål og drømme. Det er det, Saturn i Stenbukken handler om – bevares – men det er kun et par måneder siden, at den store, mangeårige skude begyndte at vende sig, så når vi går ind i det astrologiske nytår – når Vædderen (det 1. tegn i Zodiakken) træder ind på scenen den 21. marts – er vi ude af en årsopstart med pludselig tilretning og store drømme. Nu kan vi så småt begynde at manifestere det, vi skal frem til 2020.

Månedens 2. fuldmåne i slutningen af marts kommer der et separat indlæg om. Den handler mest om virkeligt at få lukket ned for det, der ikke skal med videre. Den er ikke præget af pludselige forandringer, det vil være noget der har været længe undervejs.

Det er en lidt speciel måned, marts 2018. Den vil være præget af en start-og-stop energi. De nye horisonter begynder for alvor at kunne ses, men så bliver vi lige afbrudt af noget ”gammelt”, der skal tages hånd om inden vi kan komme videre.

Jeg vender snarest tilbage med nye blog-indlæg, husk at du altid er velkommen til at skrive til mig, hvis der er noget bestemt, du ønsker at høre om.

Mod lysere tider,

Louise

 

Kategorier