Jupiter retrograd marts - juli 2018. Tid til dyb healing.

På torsdag den 8. marts 2018 er det tid til årets første retrograd, når Lykkeplaneten Jupiter – der pt befinder sig i Skorpionens tegn – ”vender” energien og sørger for grundig introspektion og dyb, dyb healing. Jupiters retrograd i Skorpionen varer frem til 10. juli 2018.

Som jeg har skrevet før, er 2018 et år med særdeles mange ”retrogrades”. Retrograd betyder, at en planet går baglæns – det vil sige, det gør den ikke i praksis, men det ser ud som om den bevæger sig baglæns fra Jorden – og er man god til at fortolke cyklusser og mønstre i astronomien (som dybest set er det, astrologi handler om), kan man også se hvilken virkning det vil have på den generelle befolkning og vores hverdag. Alle vil være påvirket af en retrograd, men i hvor høj grad og på hvilket livsområde kommer an på ens horoskop, numeroskop og hvor balanceret, det er.

En retrograd-periode handler om introspektion, at gå i dybden, måske lære noget bedre, virkelig få gjort noget ved det projekt, den drøm eller den relation osv. Slutresultatet bør og vil i de fleste tilfælde være, at man kommer mere i tråd med sit sjælsformål – med det, man har inkarneret for at opnå gennem en livsoplevelse i en menneskekrop. Det er blandt andet det, man i en numerologisk analyse-session kan blive knivskarp på. Analysen er pt en del af en fuld session, men bliver et bi-produkt i en snarlig fremtid da ikke alle er klar til et rent numeroskop (og det skal man helst være, man skal have arbejdet med sig selv og turde kigge indad) eller måske ikke ved, hvad et rent numeroskop kan gøre for en personligt.

Jupiter anses traditionelt for at være en lykkebringende planet. Jupiter er i Skorpionen frem til november 2018, så selv om det gerne skulle ende med et ”lykkeligt” resultat – eller som minimum noget, man kan bruge til noget – så er Skorpionen nu ikke specielt letbenet. Det er det dybeste og mest intense tegn i Zodiakken. Skorpionen hersker også over 8. hus, som er huset for fødsel, død, transformation og healing. Og – yes – sex, som selvfølgelig hænger uløseligt sammen med førnævnte. Om det så er den høje eller lave oktav af sex, kommer an på det individuelle udviklingstrin. Healing gennem sex og at forstå sig selv gennem seksualitet er i den grad effektivt, men ikke der alle kan eller skal starte. Nogle starter ved tantra (som dybest set heller ikke har med sex i menneskeform at gøre, men er een af metoderne til at transcendere seksualitet), andre ved en psykolog. Balancering af chakraerne er også en mulighed, det gør et rent numeroskop helt automatisk og derved får man den dybe forståelse af seksualitet uden ubalancer eller blokeringer. Skorpionen handler da også om seksualitet på det favnende, universelle og spiriuelle plan (i mangel af bedre ord). Det går langt dybere og er meget bredere end kønsdele og begær.

Nåh, det var ikke min plan at skrive indgående om sex mandag morgen, men man kan ikke skrive om Skorpionen uden også at have den del med.

Det gode ved denne retrograd er, at man virkeligt kan få healet på dybt plan, få healet noget der har ligget i mange år eller måske mange liv. Det behøver ikke at være deciderede traumer, men en løsning på noget, man i fortiden ikke har kunnet løse. Skorpionen fortæller, at man måske skal grave dybere og researche lidt mere for at komme frem til guldet.

Som nævnt skal man i min optik være klar til at få rent numeroskop, det letter ihvertfald transformationsprocessen væsentligt, hvis man er vant til at arbejde med sig selv. For eksempel har jeg en del kunder, der har 11/2 i deres numeroskop – den er klassisk. Den handler om, at man tænker for meget på andre, på hvad de synes om en, hvordan man kan behage dem etc – oftest på bekostning af egne behov og ønsker. De kunder, der har ”trodset” deres 11/2 (ofte uden at vide, at de havde den inden sessionen og derfor bliver enormt lettede når de finder ud af, at det er deres ”vibes” der hæmmer bestemte områder af tilværelsen for dem) har oftest brugt en lang periode på at blive bedre til at sige fra, sætte grænser, mindre flinkeskole og mere klar tale – også selv om man bliver upopulær. Sådan er det jo engang imellem og andres processer må og skal ikke være ens eget problem. Hele begrebet med at sige ”pyt” må være kreeret af og tiltrække 11/2-vibrerende folk, tænker jeg. Nok også 16/7 (o.a). Et udemærket sted at starte, denne transit er perfekt til at arbejde med sig selv på et dybere plan. Jeg tror ihvertfald godt, at man kan regne med at låget hopper af på de områder,  hvor man har undertrykt sin natur.

Har man Jupiter i retrograd i sit fødselshoroskop, er den årlige Jupiter retrograd altid en ekstra lykkebringende periode. Så virker den jo omvendt omvendt, haha (indsæt selv korrekt sprogbrug). Har du haft en session hos mig, kan du se det i det materiale du har fået med hjem (i dit horoskop).

Mens vi er ved sessioner: har man rent numeroskop, er det let og fristende at holde sig ”oppe” i de høje vibrationer, hvor idyllen er stor. Jeg anbefaler dog, at man tager turen igennem denne transit istedet for at hen over. Den er transformerende for alle mennesker. Du er altid beskyttet og vil transformere på et dybt og meget sundt plan.

Det kan blive ekstremt i denne transit. Vi så #metoo-konceptet og Harvey Weinstein eskalere kort tid efter Jupiters indtog i Skorpionen (10. oktober 2017) og det steg til pædofili og seksuel misbrug af drenge/mænd, som er endnu mere tabu (Skorpionen hersker over alt, der er tabu-belagt). Når Jupiters beskyttende skygge er væk de kommende måneder, tør jeg slet ikke tænke på hvad der befinder sig endnu længere nede og som nu kommer til overfladen. Måske er det noget ”deep-web”- noget. Vi får se. Kønt er det sgu nok ikke.

Skorpionen er et vand-tegn (”vand” står her for følelser, psyke og spiritualitet) og som sagt bor Skorpionen i dybet. Vi skal altså for alvor ned i understrømmene og ikke i den almindelige strøm. "Main-stream", you know ;).

På det mere personlige plan skal man passe på med ekstremer. Skorpionen handler om at køre til grænsen og så liiige se, hvor meget længere, man kan komme forbi grænsen. Deri ligger transformationen som regel.

Jupiter handler om øjeblikket og Skorpionen om det langvarige, så når ”øjebliks-planeten” er i hi, synes jeg helt sikkert at det, man vil heale/ændre/transformere skal være en del af en langtidsholdbar plan. Altså ikke den der med, at ”på mandag går jeg på proteinkur” og så befinder man sig allerede onsdag i et bjerg af kage. Jeg håber iøvrigt, at det med proteinkure snart går i sig selv igen, det er en af de dummeste og mest skadelige slankebegreber, jeg har oplevet i min tid. Og jeg har været i live mens Vaniljeis-kuren var populær.

Jupiter retrograd bliver snart fulgt op af Merkur retrograd (kommunikation, trafik m.m) fra 22. marts (men den går også i skyggeperiode, dvs går så småt i gang 8. marts) samt Saturn og Pluto som går retrograd i april 2018. Mars og Neptun går retrograd i juni. April 2018 bliver en af de mest introspektive måneder i 2018, mere om det senere.

Have a nice ride, my friend :)

Louise

Kategorier