Nymåne 17 marts 2018. Alle dem med blå bånd skal op nu.

Det er en voldsomt interessant periode, vi går ind i nu. Den kommende nymåne byder på et stort skift fra hvad der har føltes som en uendelighed – et vakuum uden tid og sted – i Fiskenes tegn, men nu er vi ved at være tæt på at starte en helt ny cyklus, når Solen går i Vædderen den 21. marts. Vi har da sluttet endnu en årscyklus, men i flere tilfælde også mangeårige processer, der nu synger på sidste vers. Der bliver opløst og sagt farvel til uddaterede adfærdsmønstre, tankegange, værdifundamenter og relationer i denne tid. Ikke på en barsk måde, bevares – Fiskene er et vandtegn. Det er blødt, mildt og måske med en masse tårer – men det er helt sikkert slut, det er farvel og tak. Det gamle liv opløses bare og er ikke mere.

Nymånen den 17. marts er i Fiskene og er i konjunktion til Chiron (”the wounded healer”). Det er healing på kollektivt plan og ikke kun individuelt. Derfor er det en afgørende nymåne med dybe, langvarige effekter på os alle. Det er naturligt at være små-depressiv nu- faktisk hvert år i denne periode – Fiskene er et meget, meget sensitivt og følelsesladet tegn. Allergier, intolerance, depression eller mentale lidelser og drama er almindeligt nu (det er ikke kun "vinterdepression" eller "forårsallergier") og efter den fuldmåne vi havde for nogle uger siden, er det som jeg skrev stadig værd at se på HVAD DIN KROP PRØVER AT FORTÆLLE DIG. Megen smerte og ikke mindst kilde til healing kan være gemt her.

Med Jupiter i Skorpionen kan det være healing og transformation, som jeg skrev om, men husk også at Jupiter hersker over filosofi og religion. Når vi taler mentalitet på kollektivt plan (Fiskene), er meget nedarvet gennem hundredevis af år og det er her, jeg tror at den største transformation sker på kollektivt plan. Det er en dybere rekalibrering af dybtliggende kulturelle mønstre, om den tabte uskyld. Biblens narrativ om arvesynden, om straf for at bryde reglerne, om at sex er urent og at kvinderne er skyld i dette. Der er så meget nedarvet i vores normer, uskrevne regler og sproglige udtryk. Kvinder har været syndebukke for mange og meget, derfor det store tilbagetog fra kvindernes side nu. Jeg taler ikke kun om metoo, det er på et større plan og bliver kun stærkere. Det er en heksejagt – og nu er det heksene, der jager. Black Moon Lillith transitten understøtter kraftigt dette og kommende begivenheder. Kvinders stærke kræfter forbundet til naturen og især til månen kan ikke undertrykkes længere. En heks var engang et positivt ord og det vil det blive igen. Mange af de tidlige gudinder er idag forbundet med noget negativt i vores sprog til trods for deres tidligere ophøjede status.

Før vor tidsregning havde året 13 måner – ikke måneder – så tallet 13 er oprindeligt et symbol på fuldbyrdelse. Det er det også i tarotkortet, hvor det er Dødens Kort. ”Død” som i at ”intet dør, det indtager alene en ny form”. I meget gamle dage mente man, at Månen fulgte kvindernes menstruationscyklus.

Så kom Kristendommen. Der var 12 apostle, den 13. døde. Det var Kristus. At være 13 til bords som ved Nadveren – det sidste måltid Jesus spiste med de 12 apostle – er derfor forbundet med uheld. Et varsel om død. Og glemt var troen på genfødsel.

Der kan skrives mangt og meget om dette, det gør jeg en anden gang for lige nu skal det handle om dette store skift.

For nu går vi i Vædderen. Zodiakkens første tegn, helt nye begyndelser for alle. ME ME ME. Mars går fra den sandhedssøgende Skytte til Stenbukken, hvor Mars bare elsker at være. Det er total direktør-i-eget-liv. Nu kan vi for alvor begynde at manifestere, at konkretisere vores planer. Indtil midten af april 2018 er vi dog i denne sjove mellemperiode, hvor vi ikke længere bare drømmer og visualiserer, men også kan lægge planer. En Merkur i retrograd fra 22.3 -15.4 gør, at dette bliver en meget introspektiv periode. Der lægges planer, men det er med løse strukturer. Visualiseringen er så småt i hus, vi kender målet og lægger synlige delmål på vejen dertil – men det kan stadig ændres og tilpasses. Det er Merkur retrograd perfekt til.

Når vi så går kommer lidt ind i april, så bliver der for alvor fyret op under Vædderen og når jeg skriver ME ME ME, så er det ikke bare, at Vædderen kan være frygteligt selvoptaget. Det er også, at vi ikke længere flyder rundt i Universet og Kosmos smukke understrømme, uden mål og grænser eller at vide, hvor vi skal hen. Inkubationstiden er forbi, du vil se hvor meget du har fået healet. Næh, Vædderen er et ildtegn som kan, vil og skal SELV. Skal du starte den virksomhed, få skrevet den bog, startet den blog, så sparker du det selv i gang.

Til slut i marts handler det også i høj grad om relationer, når vi har fuldmåne i Vægtens tegn. Det handler om balance. Balance mellem dine inderste ønsker og dine forpligtelser. Et skel mellem de relationer, der ikke skal med videre og dem, du har fundet langtidsholdbare og som du tager med videre og investerer i. En gensidig investering, vel at mærke. Vi skal ud af vandet, op og i gang. Alle dem med blå bånd skal op nu.

Jeg vil understrege, hvad jeg skrev i indlægget for marts måned . Fiskene er et tegn uden grænser, det er et selvopofrende tegn. Der kan let komme temaer omkring kontrol, co—depedency i forhold og det kan ligge i skiftet mellem manipulation (vandtegn) og aggressivitet (ildtegn) de kommende uger. Saturn tester , om du er klar, så jo mere truet, udsat eller angrebet du er, desto større chance for at du er på rette spor (!). Og det er ikke tiden at tage et ”offer-gerningsmand” usund relation med sig ind i en ny cyklus, lad da være med at spilde den chance. Om du forlod eller blev forladt er ikke relevant længere, lad være med at ændre dine narrativer for at undskylde egne egoistiske eller dårlige handlinger. Du havde brug for det, der skete og det vil give mening på et tidspunkt. Du kan altid komme til en session hos mig, så skal jeg nok kaste lys over dette.

Fremtiden hører til dem der står stærkt i sig selv, ikke dem der har brug for bekræftelse udefra. Vi har nogle heftige transitter med Saturn i Stenbukkenden Nordlige Måneknude i Løven, Jupiter i Skorpionen. Stenbukken, Løven og Skorpionen er ikke ligefrem tre tegn man fucker med.

Det er det jeg mener med, at fundamentet nu skal bygges på ens autentiske, inderste ønske. Det er på den måde, at du bidrager til den kollektive healing som er så fundamental i det menneskelige liv. Ved at være "dig selv", ved at gøre det netop du er kommet for at gøre. Det har ikke noget med nogen andre at gøre. På den måde transcenderer du naturligt nedarvede begrænsende overbevisninger, andre folks meninger og især kulturelle normer. Ingen bryder sig om den, der bryder reglerne, men de fleste er bare misundelige. Husk det.

For alle dem med blåt bånd skal op nu.

Louise



 

 

 

 

Kategorier