April 2018. Prik prik prik.

April 2018 er en speciel måned, der starter med et brag (!) af en fuldmåne imorgen lørdag 31. marts og derfra kun tager til i intensitet de kommende dage. Samtidig er flere planeter i retrograd, hvilket betyder introspektion, så april 2018 starter mest af alt som lidt af en trykkoger for de fleste da der er nogle intense energier på spil og de for mestedelen bliver vendt indad.

Fuldmånen lørdag den 31. marts er i Vægtens tegn og derfor i opposition til modpolen Vædderen, hvor Solen og Merkur befinder sig (Venus når heldigvis lige at hoppe i Tyren, hvilket tager lidt af brodden). Det hele er i kvadrat til Stenbukken, hvor Saturn, Black Moon Lillith, Mars og Pluto befinder sig. Det er voldsomt meget kraft. Du behøver ikke at huske alt det her i hovedet eller vide, hvad det betyder. Bare at selv om transitters indvirkning på mennesker altid er individuelle, så er det helt sikkert at alle er påvirkede af disse voldsomme energier. Især kardinaltegnene (Vædder, Vægt, Stenbuk og Krebs) står i lidt af en trykkoger.

Der er overraskelser i luften. Pludselige hændelser eller et radikalt skift i en ny retning. En fuldmåne er altid symbolsk for afslutninger (Månen er ”fuld”), så har du stadig hængt fast i noget fra Fiske-sæsonen, især i relationer, så vil det nu nå en afslutning som kan være mere eller mindre dramatisk. Med Jupiter i retrograd i Skorpionens tegn, er der lagt op til transformation og healing, så man kan udvikle sig til et højere plan, men det kan godt starte gennem en krise. Og man får det ikke rigtigt manifesteret det med det samme. April 2018 er som at klatre op ad en våd stolpe når det kommer til for alvor at sætte noget i gang.

Numerologisk er april 2018 6 skygget af 13/4, som kan tolkes på flere måder. Sikkert er det, at det handler om kærlighed (6-tallet) og at noget vil ”dø” (13/4). ”Dø” i gåseøjne fordi der også kan være tale om en fase, der er slut. Bliver man f. eks forælder, så går man ind i en ny fase, ikke mindst af sit eget parforhold. Det kan selvfølgelig også være slutningen på et parforhold. Man kan også føle kærlighed anderledes, 13/4 handler om død som en del af en transformationsfase. Det er fugl Phønix, hvor noget nyt opstår fra asken. Det er lidt som søde, små børn og deres umiddelbarhed når det kommer til kærlighed. At holde i hånd, smækkys. En mere ren og uskyldig kærlighed. Det er den fase, der ligger lige på den anden side af denne fuldmåne og som vil præge april 2018 og måske forvirre os lidt.

Det er derfor den fuldmåne i Vægten er så signifikant at starte april 2018 med. Vægten handler om relationer. Alle slags. Vægten er kardinaltegn for relationer og søger altid balance her. På helt lavpraktisk plan handler det ofte om me-we, altså hvordan får jeg mine behov og ønsker opfyldt samtidig med, at jeg sørger for at tage ansvar for de mennesker, jeg har en forpligtelse over for. Det er klassisk for vor tid.

Med de omkringliggende energier, en ”transformeret kærlighed” med 6 – 13/4 og ikke mindst en højnet vibration af Jorden det sidste stykke tid, kan man dog argumentere for at det handler om forpligtelse på et højere plan. At vi lige tager et nøk op i vores udvikling. Til universet, sjælen, source, creation, Gud – whatever du vil kalde det, jeg er ligeglad. ”Source” er det mest rammende, synes jeg. At vi alle er samme kilde som bare findes i forskellige former. Og at alt, du tænker om andre, gør mod andre også er dig selv. Alle er også dig og du er også alle. Vi er alle forbundne og har et grundlæggende ansvar for hinanden, uanset om vi hører til samme familie, arbejdsplads, forening eller hvad mennesker nu kan finde på af psykologiske grænser. Der er ingen fremmede.  Og det er jo det, de her børn ved. Fordi de stadig er den rene kilde og ikke er så formet af 3d-verdenen endnu.

Nej, jeg har ikke røget svampe fra morgenstunden. Det presser meget på at udtrykke det her, men det bliver nok ikke sidste gang eller kun på skrift.

Det, jeg mener med forpligtelse på højere plan er også at forpligte sig til livet. At deltage i inkarnationen, det er derfor man har valgt den hernede i 3D-verdenen. Jeg fornemmer, at mange spirituelles mission er at undgå den virkelige verden og flagre rundt i de høje energier, men så kan man måske spilde sin inkarnation.

Især Saturn i Stenbukken og Jupiter i Skorpionen handler om realisme. Det er praktiske og pragmatiske tegn og det er årets storspillere. Jupiter lyser på det, der ikke er ægte og under denne fuldmåne handler det om relationer. Sådan er det bare. Og Skorpionen er altså skruppelløs når det kommer til at vise tingene som de er, det er uden sukker på. Stenbukken hersker over 3D-virkeligheden.

Så er du placeret i et gyldent bur eller i en situation, du indtil nu ikke har villet indse at du faktisk ikke er særligt glad for at være i, eller følger du nogle normer og trends du egentlig ikke føler det store for, så kan de strukturer nu falde. Og der vil være et element af skæbne, af en hjælpende hånd, hvis du ikke taber momentum. Alle får lov til at røre bolden, men kun den der løber med den, kan score.

Den 1. april 2018 (nej, det er ikke en aprilsnar) er der nogle intense konstellationer, som jeg skrev om i merkur retrograd-indlægget. Her er Solen i Vædderen i konjunktion til Merkur i Vædderen i retrograd. Pas nu for høvlen på i trafikken, på hovedet og på nervesystemet. Se to gange før du gå over vejen (!). Tænk (mindst) to gange før du taler. Måske skulle man bare lade sit navn stå med prikker og så ikke noget som helst andet.

Den 2. april 2018 er Mars og Saturn i konjunktion i Stenbukken. Som om alt det andet ikke var nok. Jeg kan helt ærligt kun underspille intensiteten af det her og er normalt ikke den fatalistiske type. Det er første gang siden 1990 vi har den combo og det kan være hele regeringer eller lande, der vælter. Især lande, der er regeret af Saturn (f.eks Grækenland, Bulgarien, Mexico, flere lande i det baltiske område og Indien. Især Kashmir-provinsen kan koge op igen. Der var noget med en masse hinduer, der blev forfulgt dengang og måtte forlade området). Mars er jo eksalteret i Stenbukken, den er totalt palermo her, så det er mildest talt en psykotisk løve i bur. Så må vi jo se om løven eller buret vinder uanset om det er hjemme hos dig eller ude i verden. Det skal nævnes, at der ikke nødvendigvis sker en masse på selve dagen, det kan initieres før og efter, trække tråde til tidligere væsentlige transitter o.a.

Resten af april byder også på signifikante skift. Chiron skifter for første gang i 9 år til Vædderen hvor den vil være de næste mange år. Det vil have stor indflydelse for alle født mellem 1968-1975, som jeg har skrevet om før. Det bliver en væsentlig periode, der fortjener sit eget indlæg.

Saturn går retrograd og giver os lidt luft frem til september 2018 og i midten af april 2018 har vi nymåne i Vædderen, samme dag som Merkur igen går direkte. Det skal såmænd også nok trække tråde til denne og denne måneds tidligere fuldmåne.

Alt det her må jeg vende tilbage med, for der kan ikke klemmes mere ind i dette trykkoger-indlæg, haha. Der vil være lidt freebie-artikler om de overordnede energier for væsentlige transitter (som f. eks Chiron i vædderen og Saturn der går retrograd), men for at vide noget om hvad de lange transitter specifikt betyder for dig, skal du blive Guld-medlem. Der er også mere spændende numerologisk og astrologisk materiale på vej til databasen for dig, der vil kende det i dybden. Jeg arbejder ligeledes på at lave små sommerkurser i juli-august 2018, mere om det senere.

Vi skal altså ned i gear her i marts-april. Og hvis man ikke selv sørger for det, så får man et vink med den store, kosmiske stegepande og bliver "ramt" på sin bevægelighed. Man kan blive sengeliggende, hospitalsindlagt, isoleret eller lignende, så man kommer ned. I. Fucking. Gear.

Slå sidst, Frede.

Tålmodighed er ikke kun en dyd i denne tid, det er en nødvendighed.

Louise 

Kategorier