Uranus i Tyren 2018-2026. Magiske klædeskabe og hurtig pizza.

På vej i Vandmandens tidsalder er det klart, at der sker flere og flere forandringer der vil passe til en ny tid. Uranus skifter for første gang tegn siden 2011 og går medio maj 2018 i Tyren, hvilket i sig selv vil være en mærkbar forandring. Saturn og Pluto er i Tyrens søstertegn Stenbukken og de er ligeledes storspillere når det kommer til at nedbryde og genopbygge samfund og strukturer i samfund, så de passer til et mere jævnbyrdigt samfund, som er Vandmandens kæphest. At vi alle er lige. Emner som jævnbyrdighed, understøttende teknologi og healing hører under Vandmanden, som er Uranus´ planet. Uranus står for pludselige og ofte uforudsigelige forandringer, det ved enhver der har prøvet en Uranus-transit eller har mange 4-taller (som er den numerologiske ækvivalent) i numeroskop og/eller årstalsrækker.

Kardinaltegnet Stenbukken har besøg af den disciplinerede inspektør Saturn indtil 2020 samt megadestroyer Pluto, som nedbryder for at bygge noget bedre op. Jeg har skrevet meget om dette, dybest set handler det om en transformation af samfundenes strukturer. Især den økonomiske struktur vil Uranus i Tyren være grunden til, som jeg har skrevet om før

Tyren handler dog også om mad og om kroppen, hvilket også vil betyde grundlæggende forandringer for menneskene.  Venus hersker over Tyren, som faktisk også  er tøj og mode, så med fare for at tage alt muligt på forskud, så tror jeg også vil være forandringer og mere innovation i vores tøj.

Hver gang jeg tænker Uranus i Tyren-transitten, tænker jeg på de scener i den fantastiske 80´er trilogi "Tilbage til Fremtiden", hvor de har forestillet sig fremtiden. Den lille, dehydrerede pizza der på få sekunder bliver klar i mikrobølgeoven, hvilket iøvrigt skulle være aldeles sundt og muligt at kunne få i fremtiden, læste jeg et sted. Michael J. Fox´s hurtigttørende jakke som jeg overhovedet ikke kan forstå ikke er opfundet endnu (eller også har jeg bare ikke opdaget den) og selvfølgelig hoverboard, som vist nok er opfundet, men vist endnu ikke kan klare en simpel tur over Damhussøen.

Uranus hersker også over teknologi og især internet og IT. Jeg er selv vokset op i en meget fremmelig teknologi-familie, hvor vi både havde Betamax og tv-spil med scrolling screen (det var stort dengang!) og har selv været forelsket i internettet de sidste 20 år. Jeg var da også en af dem, der var med på smart i en fart-IT-boblen omkring årtusindeskiftet og adskillige år frem, hvor jeg tog Multimediedesigneruddannelsen (mega state of the art på det tidspunkt) og senere en BSc (Bachelor of Science) i Medialogy på Aalborg Universitet hvorefter turen gik til Playstation som spilanmelder o.a. Computer games development var og er mit foretrukne element, jeg synes at gaming som naturlig del af en samfundsstruktur udvikler sig meeeget langsomt når man tænker på de muligheder, det non-lineære univers giver - for ikke at tale om internettet :o.

Anyway, jeg tror og håber på, at Vandmandens tidsalder især vil handle om, at teknologien understøtter, men ikke overtager vores liv (for HVEM husker ikke filmen Maximum Overdrive, hvor maskinerne overtager!! Grin du bare, men jo mere intelligent teknologi bliver, desto mere selvudviklende må det vel også blive :o).

 

Nåh, men indtil videre er vi her da endnu. Og lur mig, om der ikke skal mere teknologi ind i tøjet, det skal kunne skifte farve, det skal kunne sætte sig selv sammen eller hvad ved jeg. Et af mine første af mange fejlslagne IT-projekter var da at lave et intelligent klædeskab a la det, Alicia Silverstone har i Clueless (hvor al hendes tøj er i computeren, så hun med lethed kan sætte det sammen der istedet for at skulle prøve tøjet og tage det af og på osv). At den film iøvrigt ikke har fået en Oscar mener jeg stadig er korruption, der ikke har set dagens lys. Mon det er noget Jupiter i Skorpionen-transitten kan hælpe med?

Nå, tilbage til teknologi. Selvfølgelig skal tøj da kunne alt muligt. Det er da old school at skulle tage trøjen af og på osv. Hvorfor kan den ikke selv skifte farve istedet for at jeg skal have den i flere farver? Blive mindre eller større alt afhængig af, hvad man har brug for (og har spist/ikke spist)? Hælene på skoen skal da kunne kunne ændre sig fra høj til lav til høj? osv osv osv. Tøjfarvningsindustrien er en af de mest forurenende industrier i verden.

Er jeg helt bindegal? For adskillige år siden læste jeg om et japansk (selvfølgelig) toilet, der om morgenen automatisk testede urin og hvad der ellers måtte komme ud og med det samme kunne fortælle dig, hvad dine salt- magnesium eller hvad ved jeg-niveauer er. Om du skal drikke mere eller mindre vand. Om du ligefrem fejler noget der kræver lægebesøg og den slags. Hvor er mit japanske toilet? Hallo, Haggløff - du står bare der og er svensk og ligner det toilet, jeg voksede op med. Hvor er min fremtid?

For jeg hørte aldrig om det toilet igen. Det var da ellers MEGAsmart.                                                

Uranus er iøvrigt også healing, det er også Vandmandens område. Healing via teknologi. Og selvfølgelig andre ”mystiske” måder, som f. eks numerologi som vi allerede er i gang med. Numerologi og astrologi hører iøvrigt også under Vandmandens hus. 

Der er så mange mulige scenarier i denne transit, som heldigvis varer i 8 år. 8 år, hvor jeg tror at verden vil ændre sig radikalt. Udover det, der er nævnt i denne artikel er sådan noget som fremmelige bondemænd, der i højere grad bruger teknologien, nok oplagt at gætte på. Robotter som kærester er her allerede. Vil jeg kunne spise min telefon efter endt brug? Eller måske få tilfredsstillet min søde tand med teknologisk smags-nyde-oplevelse uden at få kalorierne?

Måske jeg tager tingene lidt på forskud. Tyren er trods alt et meget stædigt og langsommeligt dyr. Men Uranus kommer med en stærk foranderlighed og pludselige indsigter. Måske indsigter omkring vores egen stædighed?

Generelt tror jeg, at vi vil komme meget mere ned i gear, Tyren er glad for hygge, for sanselige, taktile oplevelser, for mad - helst naturlig mad fra jorden. Det bliver måske atter populært at mødes omkring langtidsmadlavning eller havearbejde, alt der kan tages og føles på. Uranus i Vædderen (2011-2018) var meget med "shiny new stuff" hele tiden, det ændrer sig hurtigt, det er jeg sikker på. Vi kommer tilbage til ægte hygge omkring bordets glæder. Og vil måske også være i tvivl om, hvilken af de 117 nye valutaer der opstår, jeg vil kunne betale med.

Innovativ arkitektur og bygningskontruktion. Jeg er bange for, at Mr Trump nu kan få sin mur. Måske en meget fancy en af slagsen. Forhåbentligt naturlig, for Moder Jord er allerede i gang med at dele sig i Afrika. Et signal, man ikke bør overse, hvis du spørger mig.

Tyren er som nævnt også kroppen, måske er det meningen at DNA skal ændre sig gennem numerologi eller andre former for energi-arbejde. Måske det er en kombination? Ingen tvivl om, at det tunge sundhedssystem kunne trænge til en overhaling, men nogle skal jo gå forrest. Jeg siger det til alle kunder, der kommer med en diagnose - at jeg håber, at de bliver dem der kan være med til at bevise, at numerologien virker helt ned på celleplan og at vi derved kan begynde at komme unødvendige lidelser til livs. Jeg lover selvfølgelig ikke helbredelse, det må jeg ikke, men der er indtil nu kun positive tilbagemeldinger. Jeg er meget, meget spændt på fremtiden :)

Det håber jeg også, at du er ....eller er du....CHICKEN? hahaha (den måtte jo komme..)

PS jeg har tidligere skrevet stolpe op og ned om Uranus i Tyren - the basics. Du kan finde det i databasen (kræver Guldmedlemsskab) HER.

Back to the Louise

 

 

Kategorier