Nymåne i Vædderen den 15. april 2018. En ny start.

Nåh, men det har jo været en MÆGTIGT underholdende Merkur retrograd og april måned indtil videre her i Vædder-sæson, må man sige. Intenst, men nok også lærerigt for de fleste. Således for enden af den større del af rutschebanen er vi nu for alvor i gang med det nye år når vi starter en ny månecyklus med Nymåne i Vædderen den 15. april 2018. Her kan du læse lidt om, hvad det betyder for dig i den kommende tid.

Det handler stadig meget om, hvad vi selv ønsker i livet. Vædderen er det første tegn i Zodiakken, kender ikke andre, interesserer sig ikke for andet end sig selv og sin udvikling. Det er ikke negativt, det er bare sådan, det er. Livsfundamentet skal være bygget på ens egne, inderste og mest dybfølte ønsker.

Symbolet for denne Nymåne (Vædderen 28 grader) kaldes i astrologien ”et stort, skuffet publikum”. Læringen er selvfølgelig, at du skal tro på den du er, er kaldet til at være på sjælsplan uden at bryde dig om hvorvidt du bliver anerkendt eller populær på det, hvilket for mange mennesker kan være nemmere sagt end gjort. Apropos Chiron i Vædderen, som er en transit der venter på den anden side af denne Nymåne. Den starter 17. april 2018 og varer helt til år 2027. Det handler om din identitet, din ret til at være her som den du er.

Uranus er konjunkt denne nymåne, hvilket gør de til en meget, meget uforudsigelig begivenhed. Det eneste sikre ved Uranus er, at intet er sikkert...så vel ude af denne Merkur retrograd har vi måske været nede i gemmerne og arbejdet grundigere på et projekt eller taget noget frem igen, som vi så småt kan søsætte nu hvor Merkur går direkte 15. april (helst i starten af maj dog), men der kan komme noget ind fra højre, som ændrer det hele. Noget, vi ikke havde regnet med.

Det er Uranus i en nøddeskal – Uranus styrer også 4-tallet i numerologien, det er ændringer som et lyn fra en klar himmel. Uranus hersker da også over lyn, chok og pludselige indsigter samt ideer, elektricitet, excentricitet og uforudsigelighed. Det er dog vigtigt at notere, at Uranus er den højere oktav af Merkur: det er altså højere bevidsthed. Den højeste sandhed, om man vil. Så du er på rette spor selv om den måske ikke er feset ind i den menneskelige logik endnu, om man vil.

Saturn går også retrograd 17. april 2018, det er dobbelt op på karma frem til den 6. september 2018. Jeg skriver et separat indlæg om dette samt et for Guldmedlemmer, hvor du kan se hvad det betyder for dig personligt.

Pluto går også retrograd 22. april 2018, hvilket ikke er lige relevant for alle. Det afhænger i stor stil af dit individuelle horoskop.

Ihvertfald er det efter denne intense og uforudsigelige Nymåne den 15. april 2018 tid til at go with the flow i de kommende uger. Og MÆRK efter. Prøv at lægge automat-reaktioner fra dig. Måske bliver du inviteret til noget, du altid plejer at tage til, men når du mærker efter denne gang, har du måske slet ikke lyst til at være sammen med de mennesker eller gøre den ting eller spise/drikke det osv osv.

Alt er nyt. Der er en duft af ny. At starte på en frisk. Gå efter duften. Du kan nok ikke forstå det store billede før vi får mental klarhed i Tvillingesæsonen maj-juni. Måske du kan mærke det når der kommer mere stabilitet når Solen går i Tyren den 20. april 2018. Og mærke, at dine værdier har ændret sig under denne turbulente periode. Venus er stadig i Tyren, hvilket kan gøre at man godt vil holde fast på det gamle når vi taler værdier og kærlighed. Tyren kan være meget besidderisk. Og netop i kærlighed kan Uranus skabe forandring og uforudsete nye begyndelser.

Der er een intens dag den 25. april 2018, hvor Mars og Pluto holder krigerfest. Det er altså badass-transformation, meget Fugl Fønix genfødselsting. Lad være med at gå i kamp med nogle, der har magt over dig (!). Den kan nemt hænge sammen med en seriøs fuldmåne i Skorpionen den 29. april 2018, hvilket jeg vender tilbage med.

Så husk – som jeg skrev i indlægget for april 2018: alt er nyt. Ny kærlighed til livet, til andre. Uskyldig og ren.

Mærk dig frem, slip kontrollen og vent med de helt store planer til du kan se klart.

 

Friskfyragtige hilsener

Louise

Kategorier