Din astrologiske og numerologiske vejrudsigt, april-maj 2018

Mine damer og herrer – det bli´r værre og værre! Ah, det er ikke helt sandt, men det er lidt intenst for tiden, så her kommer et overblik over de astrologiske og numerologiske tendenser i april-maj 2018. Velkommen til din vejrudsigt :)

Jeg ved ikke med jer, men den der Merkur retrograd fik godt nok sendt mig til tælling en gang eller to, men det var ikke uden klarhed og restrukturering. Intet er jo nogensinde så dårligt, at det ikke er godt for noget, vel?

Det er en vældigt Venus-i-Tyren-agtig ting at sige. Ihvertfald når den – som det er tilfældet lige nu- også har Solen på vej i Tyrens tegn. Her med en spændende sidevogn indeholdende vores uforudsigelige ven Uranus.

Venus i Tyren handler om de solide, velkendte rammer og komfortabilitet. Ahh, her sidder jeg godt i sofaen og spiser min flødeskumskage. Lige for tiden har jeg brug for en pause fra al den virkelighedsgransken, som Saturn i Stenbukken og Jupiter i Skorpionen transitterne fører med sig, jeg vil bare gerne lige sidde her i min gode, gamle lænestol, ok? Lad mig lige være i fred et øjeblik.

Det er helt ok. Saturn er jo i retrograd, du har ret til en lille pause. Bare et lille hint: Venus i Tyren = vi holder forkrampet fast i det velkendte, uanset hvor uddateret det er. Og med Uranus, som er = forandring, kan der være tendens til at forsøge at ændre inden for rammerne på sådan en måde, at man ”jo alligevel er her” og så prøver at få det bedste ud af det. Ahh jeg ved godt, at jeg er utåleligt træt af mit arbejde, meen de har jo trods alt en god kantineordning og måske er det mig, der vinder Månedens Maleri næste gang i firmaets kunstforening?

Bevares, det er fint hvis det virker for dig. Bare pas på, at der ikke går ubalanceret 19/1 i den – at man nægter at indse, at tingene ikke går godt og at forandring er uundgåelig. Jeg ved godt, at det har været lidt af en rutschebane tur det sidste stykke tid og forstår til fulde ønsket om liiige at slappe lidt af. Jeg advarer bare imod decideret stagnation. For så ender du med sikkerhed som Michael Douglas i 90´er-klassikeren ”Falling Down”, det lover jeg. Ingen af de nuværende transitter belønner stagnation og eskapisme.

 

Så. Spis din kage. Se lidt tv. Og rejs dig så op i din fulde længde. Stå rank og bliv stående rank. Se, DET er noget, Saturn og Jupiter belønner. De er begge i retrograd og ser til fra hver deres lænestol. De ser, om du står stærkt nok i dig selv som et fyrtårn, der bliver ved med at stå fast mens bølgerne omkring går højt og skibene kæntrer.

Det er jo ikke altid, at det vi ønsker også er det, vi har behov for. Ønsker kan let være bygget på frygt eller behov, man egentlig er vokset fra. Jupiter i Skorpionen handler netop om at komme helt ned og grave i det allerdybeste af os selv, få de mest dybfølte ønsker og behov op i dagslys og bygge et liv ud fra det. Der er meget spildt arbejde, hvis du går i stå nu.

Aprils numerologiske vibration er 6 skygget af 13/4, som handler om transformation af værdier, af det vi elsker og sætter pris på. I maj er det 7 skygget af 14/5, som kan betyde meget – det vender jeg tilbage til – men frem for at handle på sin intuition og tale sin sandhed.

Husk, at Stenbukke- og Skorpion-temaer også handler om magt. Og især nu med Chiron i Vædderen om at tage magten (tilbage) over dit eget liv.

What a time to be alive :)

Louise

Kategorier