Fuldmåne i Skyttens tegn 29. maj 2018. Din højeste sandhed.

Vi har fuldmåne hver måned. Når månen er ”fuld”. Ingen fuldmåner er ens da de altid falder i et forskelligt hav af energier. Nogle fuldmåner har mere indflydelse end andre. Denne er en af dem.

Mest fordi det er en paradoksal fuldmåne. Som på underfundig vis fanger os mellem fortid og fremtid. Vi befinder os selvfølgelig altid kun i nuet. Det er kun lige præcis dette øjeblik, der eksisterer i den fysiske verden. Alt andet er tanker, nostalgi eller visioner.

Det er her, planeternes indvirkning kommer ind i billedet. Vi kan bedre forstå øjeblikket ved at forbinde prikkerne mellem planeterne i himmelbilledet. Det har man gjort i tusindvis af år og vi forstår derfor øjeblikket og fremtiden ved at forstå ”fortiden”. Ved at analysere og datatracke det, der sker på jorden med den konstellation, det intelligente design vi kalder kosmos, fremviser i det givne øjeblik.

Tid er ikke lineær, den er cirkulær. Det er derfor clairvoyante og lignende kan se din ”fremtid”. Alt er allerede sket eller aldrig sket. Lige foran dig findes svaret på alt. En sandhedens kilde, om man vil. Den kan alle få adgang til, sløret imellem bliver tyndere og tyndere efterhånden som den kollektive bevidsthed højner sine vibrationer. Om man så ønsker sig adgang er en anden historie. Det kræver mod og ansvar at udleve sin højeste sandhed.

Denne fuldmåne befinder sig som sagt midt i det hele. Alt er meget fremtidsorienteret lige nu. Fremtidsplaneten Uranus er netop skiftet til Tyren, hvilket betyder værdiskifte og antageligvis nedsmeltning af eksisterende økonomiske systemer. Mars er skiftet til Vandmanden, handlekraften er altså udelukkende fremadrettet. Den nordlige måneknude er i Løven et par måneder endnu, det handler om at udleve dit liv på din scene og Jupiter er i Skorpionen. Den dybeste sandhed. No bullshit, remember? Men ingen transitter med Løve og Skorpion uden DRAMA.

For hvad holder dig tilbage? Trækker i den anden ende? Saturn. Saturn handler om fortid. Om ansvar og forpligtelser. Venus er for tiden i Krebsen, hvor Venus er på hjemmebane, men Venus i Krebsen handler i den grad også om at holde krampagtigt fast i noget af nostalgiske årsager. Krebse-placeringer i dit fødselshoroskop er som regel der hvor du har tendens til at piske den berømte døde hest.

Denne fuldmåne er i Skyttens tegn. Altså i opposition til Tvillingerne, hvor Solen befinder sig nu. Skytten handler frem for alt om sandhed. Den højeste, den ultimative sandhed. Min, din, vores sandhed. Det er derfor mennesker med signifikante placeringer i Skytten ofte bliver beskyldt for taktløshed. Fordi der ikke er meget filter, de siger tingene som de ser dem. Befriende for nogle, skræmmende for andre. I astrologien handler Skytten også om oversøiske rejser. Om filosofi, religion, højere uddannelse. Alt, der har med at se ”langt” at gøre. Visioner om fremtiden. The big picture.

Visionerne for fremtiden er altså på plads. Vi kan se vores egen, ultimative sandhed, vi kan se hvad vi kan og gerne vil blive til. Vi kan se, hvordan det kommer til at se ud. Vi vil gerne dertil, ingen tvivl om det. Vi ser lyset for oven nede fra Skorpionens dyb.

Men.

Vi kan ikke komme op fra dybet. Væggene er mudrede og der er ingen stige. Med så mange planeter, der er i retrograd kan man nærmest føle, at man synker dybere og dybere ned. Det er en tung tid, som vi lever i.

Det er der en grund til. For du er ikke klar. Vi er ikke klar kollektivt. Det er frustrerende, men du vil se det når du kommer over på den anden side. At du ikke var klar. Der er så meget ny energi med Uranus i Tyren og især Chiron i Vædderen, at man måske ikke helt forstår energierne endnu.

Det er derfor folk er lidt skøre for tiden, hvis I har lagt mærke til det. Skaber sig. Lader deres frustration gå ud over andre, hvis det er stilen. Det er nemmere end at kigge indad.

Vi er snart klar. Lige nu får man alle de her forandringsimpulser mens man selv står stille. Det er vældigt irriterende. Og der er flere på vej, en fuldmåne i Skytten vil altid afsløre nogle sandheder, der lige får en til at svaje et øjeblik. Uanset om du er afsender eller modtager af sandheden. Akavede situationer kan opstå, man kan komme til at sige noget, der godt nok er ens inderste sandhed, men som man måske ikke lige var klar til at tage op. Men det er jo godt på den anden side, som sagt. I astrologien hersker Skytten over hofterne. Og hips don´t lie, som du ved.

Der er altså stagnation. Men det er en stagnation, der handler om forberedelse.

Venus er i den kommende weekend 26. – 27. maj i opposition til Saturn. Hun danner også andre aspekter, der gør det til en meget skæbnebetonet weekend. Den handler om din højeste sandhed.

Det handler om at gøre status. For alvor gøre status. Hvem eller hvad skal med videre? Saturn startede for få måneder siden en ny 30-årig cyklus. Den befinder sig derfor frem til 2020 i sit første tegn Stenbukken. Hvis du ikke gør status nu, hvis du ikke tager et ærligt kig på dine vaner, mønstre og relationer, så kan du slæbe en meget tung og meget unødvendig bagage bag dig de næste 30 år. Du er simpelthen nødt til at droppe al dødvægt. Det handler mest af alt om kærlighed, familie og traditioner. Om relationer til andre og til dig selv. Hvordan behandler du dig selv? Hvordan taler du til dig selv?

Med Uranus nylige skift til Tyren kan det også meget vel handle om forbrug. Tyren hersker i Zodiakken over penge og værdier. Denne 8-årige cyklus frem til 2026 er i mine øjne en enestående mulighed for opgør med vores forbrugskultur. Jeg håber meget på, at det hele bliver mere jordnært, mere fra jord til bord, ægte, kvalitet og ikke ligegyldige produkter eller begivenheder på bekostning af naturen, af Moder Jord (!). Jeg læste en lidt flippet artikel hvor en skrev, at han var sikker på, at Gaia – Moder Jord  - i så høj grad havde fortrudt menneskens adgang til hende, efter at vi især de sidste 100 år har forurenet og misbrugt jorden på den måde, vi har og at hun derfor havde skabt forbrugskulturen  (som på engelsk hedder ”consumerism”). At vi er som en bakteriekultur, der prøver at  ”consume” os selv, altså tilintetgøre os selv gennem vores forbrugskultur. Flippet, ja, men virkeligt interessant. Ihvertfald ser jeg dette som en enestående mulighed til at komme tilbage til noget mere ægte. Naturlige mennesker. Naturlig føde. Naturlig livsstil. Ægte kærlighed. Ægthed.

Tilbage til fuldmånen. Saturn i Stenbukken siger nej til at tage moster Oda´s grimme lampe med ind i din fremtid. Du hader jo den lampe. Saturn er kun interesseret i det langtidsholdbare. Ikke i noget du for længst er vokset fra.

Det er ikke så mærkeligt, hvis man for tiden har lyst til at trække sig baglæns ind i fuglekassen. At blive i sit velkendte liv, med sine gamle vaner, omgivet af dem og det, man kender. Jeg bliver bare her med mit indre barn i denne trygge kasse, så kan I andre transformere alt det, I lyster. Jeg sidder dog temmeligt klemt, for jeg er for længst vokset ud af den kasse, men her er trygt og velkendt.

Saturn i Stenbukken siger nej. Uranus i Tyren siger nej. Chiron i Vædderen siger nej. Jupiter i Skorpionen siger nej. Mars i Vandmanden ryster på hovedet og himler med øjnene. Og den Nordlige Måneknude i Løven brøler NEJ.

Du kan godt. Al transformation er hård. Det at højne sine vibrationer, højne sin bevidsthed er hårdt arbejde og det kan gøre ondt. Men det er virkeligt besværet værd.

Og så er det jo også et eventyr. Skytten handler om eventyr. Det er jo også magisk og spændende at skulle udleve sin højeste sandhed. Er du ikke under udvikling så er du jo under afvikling, ik. I det her tilfælde de næste 30 år.

Så en ærlig snak med dig selv og statusopgørelse er det eneste, du skal tænke på nu. Den fremtid, du kan se, kommer tidsnok. Men først skal du fri af dyndet.

Louise don´t lie

Kategorier