Den hellige rektangel

Dagens fuldmåne i Skytten er stærk, den har kraftig indflydelse på os – ingen tvivl om det. Denne fuldmåne og næste måneds fuldmåne i Stenbukken ligeså.

Fuldmånen idag danner også interessante aspekter til Den Nordlige Måneknude i Løven og den Sydlige Måneknude i Vandmanden. I astrologi kaldet en ”hellig rektangel”. Hvis du kigger på rektanglen på billedet af dagens astrologi, kan du se, at de blå linjer der skaber en rektangel. Månen og Solen er selvfølgelig i opposition til hinanden og de andre rektangel-punkter er den Nordlige Måneknude, det er de symboler der ligner høretelefoner.

Løve-temaet har været med os i snart et år siden Måneknuden skiftede og det handler jo om, at vi måske skal være lidt mere egocentrerede i forhold til, hvad vi selv ønsker os i vores liv. Det handler denne fuldmåne også om. Den inderste sandhed.

Mange Løver og Vandmænd har været igennem lidt af rutschebane de senere år, hvor formørkelser o.a har ligget på denne akse, hvilket har indflydelse på alle, men især dem der har signifikante placeringer i disse tegn.

Fra juli 2018 skifter aksen til Krebsen-Stenbukken, som er kardinal-aksen for sikkerhed. Følelsesmæssig sikkerhed vs økonomisk og fysisk sikkerhed. Det handler i højere grad om realisme og praktik. At manifestere og arbejde på det, vi nu ved er vores livsdrøm. Det er også derfor Saturn er i Stenbukken frem til 2020. Formørkelserne de næste par år vil handle om at manifestere vores drøm på en måde, så der er work-life balance. Så det er vores økonomiske fundament, men også er i harmoni med vores privatliv og vores følelsesliv. Læs om Saturn i Stenbukken og hvad betyder for dig individuelt HER (for Guldmedlemmer).

Det er ens inderste drøm, man skal finde ud af eller være ærlig omkring nu hvor vi har den Nordlige Måneknude i Løvens tegn. Ikke at tænke så meget på hvad andre tænker (Vandmanden/oppositionen), men snarere hvordan vi kan udleve vores inderste sandhed individuelt uden at det går ud over fællesskabet (også Vandmanden). Nu og i fremtiden.

Gennem den hellige rektangel danner Fuldmånen idag altså aspekter, der gør den særdeles skæbnebetonet. På den gode måde. Planeterne abejder i harmonisk samspil for at hjælpe dig på rette vej. De hjælper til en indre balance, der naturligt kommer når man er på rette spor og jo mere du kan være bevidst/mindful i denne tid, desto bedre.

Er du meget påvirket af fuldmånen er et godt gammelt råd at stille skåle med vand i vindueskarmen(e). Det tager en del af energien, det hjælper ihvertfald på min søvn også.

Louise

Kategorier