Energierne den 1. - 15. juni 2018. En Gylden Trekant.

”Nåh, hvad skal du så lave her til sommer?”, spurgte damen.

"Sommer", tænkte jeg. "Er det allerede sommer?".

”Ja, det er jo officielt sommer idag! Det er den 1. juni”, smilede hun.

 

Hmm. Ja, i din verden er det sommer. På min planet skifter årstiden først, når Solen går i det kardinaltegn, der starter årstiden. I dette tilfælde Krebsen. Krebsen starter sommeren på den nordlige halvkugle den 20. juni. Dog ikke en diskussion der er værd at tage en stegende hed fredag eftermiddag i Rødovre Centrum.

 

”Nåh ja, bare det sædvanlige, du ved. Hygge, slappe, rejse, arbejde”.

”Det lyder godt”, sagde hun.

-----------------------------------------------

Igen begyndte tankerne at fare. Fra det ene hjørne til det andet. Jeg er så ”Merkuriel”, at jeg altid tænker og reflekterer og lærer og snakker. Nogle gange lytter jeg også, høhø. Hvad er "godt"?

Forleden var der en, der taggede mig i en Facebook-debat. Noget med numerologi. Normalt holder jeg mig væk fra spirituelle Facebook-debatter og andre giftige planter, men den her virkede nu legit nok. Spørgsmålet gik på, hvilke talværdier i numerologien, der er gode? Er de alle gode på hver deres måde?

Det er jo et virkeligt godt spørgsmål. Det kommer i mange tilfælde an på, hvad tidens tand er. Hvad vores kollektive værdier er. I meget gamle dage ville en hård og lidt soldater-agtig talværdi som 18/9 måske høre med til et rent numeroskop. Hvor en succesfuld kriger havde høj status, var en rigtig mand. Det samme da patriarkatet var på sit højeste og det handlede om, at jeg kunne tjene flest penge uanset om det var på bekostning af din andel, familie, natur eller hvad ved jeg. Du ved, typen der anlægger en motorvej gennem et naturreservat. Det er 18/9 i en nøddeskal.

(Fun fact: vi er inde i en tid, hvor business skal oppebæres på et fundament af integritet. Først kommer medarbejdernes trivsel og naturen, og først derefter profit. Ærlighed og en god handel for begge parter. Det er en del af det, energier som Saturn og Pluto i Stenbukken arbejder med at nedbryde for at genopbygge strukturer med integritet. Uranus i Tyren ligeså. Vore værdier vil også ændre sig de næste par år på vej mod Vandmandens Tidsalder for at kulminere i 2020).

Allerede nu passer 18/9 dog ikke til de blødere værdier, vi har i vor tid – men igen skal det ses i et større perspektiv. Selv om nogle talværdier altid kan klassificeres som dårlige.

Numerologien diskriminerer ikke. Det gør astrologien heller ikke. Så når Hitler fik succes med sine visioner kunne det til en vis grad tilskrives 23/5 i hans numeroskop. Det er den højeste vibration, her er man altid beskyttet. Den 11. september 2001 var kommunikationsplaneten Merkur i sjældent ultra-harmonisk aspekt til skæbneplaneten Saturn. Nogle havde altså held med at få deres budskab igennem. Hitler tilskrives som regel ikke noget positivt og det gør 11. september heller ikke. Det handler altså om perspektiv før vi kan kalde noget ”godt” eller ”dårligt” i et numeroskop eller fødselshoroskop.

Lad os tage første uge af juni her som eksempel: 1. – 2. juni 2018 har vi en interessant trekant af vand-planeter, der har vældigt stor indflydelse på os kollektivt. Lad os kalde det en Gylden Trekant. Venus i Krebsen, Jupiter i Skorpionen, Neptun i Fiskene. De danner en harmonisk trekant. Vand i astrologien er det, vi på det fysiske plan kalder følelser. Altså et meget smukt aspekt i sit udgangspunkt. Følelserne flyder harmonisk i et lukket kredsløb.

Mja. Hvis det ikke var fordi Jupiter er i Skorpionen. Ovenikøbet i retrograd. Den sidste måneds retrograd er her i juni. Jupiter forstørrer alt og i Skorpionen er vi virkeligt nede i dybet for at hente det op, der skal heales. Egne gamle traumer og mønstre og kollektive. Metoo vandt heldigvis momentum på dagen denne transit startede (Harvey Weinsteins 'fald' den 10. oktober 2017) og er nødvendig og mulig, ikke mindst fordi vi nu er ude af den victim shaming og blaming, der kom med Chiron i Fiskene. Anyway, i det der trekantsbassin er det derfor ikke nødvendigvis klart vand, der flyder rundt. Det kan være ret grumset. Men you have to reveal it to heal it, som en klog hen engang sagde. Det er det, den transit handler om. Det skal op til overfladen før det kan fjernes og vandet kan blive klart igen. Og alt hvad der kan være med til at heale alt perverteret i samfundet er velkomment hos mig. Min pointe er, at det ikke bare et et harmonisk aspekt, det skal ses i perspektiv. At noget er harmonisk i astrologi eller numerologi betyder ikke nødvendigvis, at det er godt. Det vil dog være en virkeligt smuk og god tid for mange her de første to dage af juni, så nyd det endelig - det er truly good times, gode minder :)

 

Uden i øvrigt yderligere sammenligning, så var Jupiter og Neptun under tsunamien i 2004 i samme ”harmoniske” aspekt. Neptun er havet, Jupiter forstørrer. You do the math. 250.000 mennesker døde. Frygteligt. Og var det ikke sket, var den energi ikke blevet forløst, så var det måske sket om 50 år og havde måske udryddet halvdelen af planeten. Hvem ved, hvad der venter os her med Uranus i Tyren, jeg er klart en af dem der venter på større natur-begivenheder verden over her til sommer. ”sommer”.

Den første uge af juni er en interessant start på måneden. Månen er i Stenbukken, som ikke rigtigt forstår alt det her ”vand”. Stenbukken er det jordlige kardinaltegn, beskæftiger sig helst med det praktiske, realistiske og det fysisk tilstedeværende. Venus er i Krebsen, som jeg skrev om sidst, så Månen er altså i opposition til Venus. Det kan betyde flere hemmeligheder og historier om bedrag eller løgn og snyd (hey, vi er jo i tvillinge-sæson, tricksteren over dem alle) for os kollektivt. Trump har Solen i Tvillingernes tegn og repræsenterer flot Tvillingen på de nedre planer (alle tegn har forskellige udviklingsniveauer) – der, hvor man taler med to tunger. Kan fortælle en ”sandhed” til een journalist og noget fuldstændigt modsat til en anden.

Månen i Stenbukken er her i konjunktion til Pluto og Saturn i Stenbukken, haha. Jamen altså...ikke ligefrem planeter, der er interesserede i andet end at gøre deres arbejde, uanset hvem eller hvad det handler om. Pluto nedbryder for at kunne transformere og bygge noget ægte op. Saturn er karma. Begge er i retrograd, det er dobbelt op på karma. Krigsplaneten Mars er i Vandmandens tegn og Vandmandens søstertegn Tvillingerne har Merkur på hjemmebane her. Det er altså kommunikation og tanker, der fiser og farer rundt og forsøger at forbinde prikkerne på de mest uforudsigelige måder. Mildest talt en vand-vittig start på måneden.

Den første uge er altså god til kommunikation, men det er vigtigt at være opmærksom på, at der er noget der hedder konsekvenser. Det er ikke altid Tvillingens speciale, da Tvillingen er så hurtig at den er væk igen inden konsekvenserne kommer, haha. Now you see me, now you don´t. Wusj wusj og væk var hen. Merkur rykker tættere og tættere på Solen, og Solen er vores inderste vilje, vores personlighed, så her kan man virkeligt udtrykke sin inderste sandhed. Helt i tråd med fuldmånen i Skytten forleden. Der er altså direkte hul igennem i kommunikationen. 7. juni er Solen og Merkur ekstremt tæt, men i kvadrat til Neptun i Fiskene, så beskederne bliver lidt slørede. Neptun i Fiskene er drømmeland.  Folk, der er meget ”Neptunske” (Fiskene i astrologien, 7´erne i numerologien) befinder sig ofte i en helt anden dimension.
  • fun fact: Jupiter og Neptun opererer begge med perspektiv. Jupiter er dog i Saturns kredsløb og derfor begrænset af virkeligheden. Saturn begrænser inden for fysiske og logiske rammer. Neptun er stukket af fra Saturn og har overhovedet ingen grænser, så her taler vi eskapisten, illusionerne, visionerne, stofferne, drømmene, alkoholen etc. Neptun behøver ikke at stå til ansvar over for fornuft og logik ligesom Jupiter. Jupiter hersker over filosofi. Det er Skytten i astrologien og 3´eren i numerologien. Det, vi kan tænke os til. Neptun er uendelig.
Den inderste sandhed, du kan kommunikere i første uge af juni bliver altså ikke nødvendigvis modtaget med samme åbne kanaler. Der er grobund for misforståelser, så man kan med fordel bruge energi på også at lytte og sørge for, at man bliver forstået korrekt.

Og ellers vimser Tvillingen videre frem til nymånen den 13. juni, hvor Pluto i Stenbukken nu er i udfordrende aspekt. The Lord of the Underworld over for Jokeren. Sikke en film, den fortjener sit eget indlæg.

-----------------------------------------------------------------------

”God sommer”, sagde damen.

”Også god sommer til dig”, sagde jeg. Og mente det.

Louise

 

Kategorier