Kongeriget Danmark - en numerologisk tolkning

Her på vores smukke Grundlovsdag må det være tid til en numerologisk tolkning af verdens lykkeligste land :)

Danmark er et 5´er land. ”Født”, da kong Frederik den 7. underskrev Grundloven den 5. juni 1849 og indførte det konstitutionelle monarki.

5-tallet er repræsenteret af planeten Merkur. Alt og alle med fødsels- eller registreringsdag på en 5´er-dag er repræsenteret af Merkur. Altså den 5., 14. eller 23. i en måned. De har dog hver deres nuanceforskelle, som du kan læse om på min hjemmeside (under ”grundvibrationer og tarotkort”).

Kongeriget Danmark er en ren 5´er. Den mest Merkurielle i sin rene form. Merkur repræsenterer også Tvillingerne og Jomfruen i astrologien omend de bruger Merkur-energien på hver deres måde. Danmark er et udpræget Tvillinge-land.

Merkur hersker over områder som kommunikation, penge, relationer, aktivitet og trafik.

Merkur er den lille planet i ”midten” af de andre planeter. Den, der fiser rundt mellem alle de andre. Som er overalt hele tiden. Det engelske ord for kviksølv, ”Mercury” er meget sigende. Kviksølv flyder alle vegne og kan optage alskens former på ingen tid. Ligesom Tvillingerne, jeg skrev om i månedsindlægget for juni. Folk med signifikante Tvillinge-energier kan indtage alle former, masker og begå sig i alle sociale sammenhænge. Tvillinge-sæson er hvert år den, der slutter foråret, og her er der da traditionelt også en masse festlige sammenkomster. Bryllupper, afslutningsfester, translokationer, konfirmationer, familiefester etc. Tvillinger kan tale med alle om alt. Det er det eneste tegn i Zodiakken, der repræsenterer mennesker og det er både den lyse og mørke side af mennesker.

Det er helst den lyse side, danskere godt kan lide at se hos os selv. Som der her glade typer, der kan snakke med alt og alle. Mange års arbejde med danske charterturister og danskere i udlandet har ikke ændret min opfattelse. Om vi så også modtages sådan i udlandet, det er vi vist ikke lige så interesserede i som at blive i illusionen om hvordan en glad dansker er. Lys, glad og positiv. Joh, vi brokker os. Over vigtige ting som vejret og kendis-sladder. Men den første, der trækker positiv-kortet, vinder altid. Nåh nej, vi ville jo ikke være negative. Nej, sådan er vi ikke. Vi er Verdens Lykkeligste Land.

Det er talværdien i ”Danmark”, der gør det. Det giver 19/1. En af de smukkeste talværdier og tarotkort. Glæde, optimisme, håb, positivitet, sol og varme. Og det har vi skam også! Med tallet 6 i månedsvibration er det en kærlig, omsorgsfuld og smuk udstråling, man har. Tallet 6 er også tallet for sex, selvfølgelig var vi de første i verden til at frigive porno! Kom ikke og sig, at Danmark aldrig har sat sit præg på verdenshistorien.Solens tal og tarotkort (19/1) (og Løvens)

 Venus tal og tarotkort (6) (og Tvillingernes)

Men Kongeriget Danmarks numeroskop er ikke balanceret. I ubalanceret form giver 19/1 også en overdrevet optimisme og positivitet. En finger i hvert øre og så la la la fordi man ikke rigtigt vil indse, at det måske ikke står så godt til igen. Total facade. Pæn kernefamilie. Og med 16/7 i søjletal har man sine udfordringer, det er helt sikkert. Det er hårdt arbejde og at det, man bygger, falder fra hinanden. Derfor bygger man helst ikke det, man egentlig ønsker, når man har 16/7 i sit numeroskop.

Noget af tiden går det godt nok. ”Kongeriget” giver 37/1. En konge-vibration. Selv i ubalanceret form. Så er den bare sån lidt skiftende i sin popularitet. Nogle gange er man populær, andre gange ikke. Nogle gange har man penge, andre gange ikke. Alle du kender, der hedder Pedersen til efternavn, er sådan.

Men vi mener det faktisk godt. Det gør vi. Vi har et rent 6-tal i solar plexus. 2 i livstema betyder, at man vil nyde sit liv, arbejde med sin passion, man skal have det sjovt. Man rører sgu ikke ved danskernes hygge, det er alvorlige sager. Det er vores numerologiske fundament. Det er også tallet for æstetik og kreativitet og man kan da heller ikke sige nordisk design eller Guldalder uden også at sige Danmark. En undervibration på 17/8 – tallet for spotlight og udødelighed – gør det ikke ligefrem værre. En talværdi, folk som Kirkegaard, Grundtvig, H. C. Andersen, Eckersberg, Thorvaldsen (som jo opholdt sig en stor del af sit liv i et andet Tvillinge-land, nemlig Italien. Hvis du er Guldmedlem og har adgang til databasen, kan du læse om Italien her) nød godt af. Bournonville, H. C Ørsted og Aqua ligeså. 17/8 er Løven i astrologien.

7 i rygraden lægger det her drømmende Neptunske slør over det hele og hvis det ikke er Neptun, så er det Tuborg. Ah, vi skal sgu ha det godt, ik. En bajer til at hygge med eller måske en citronmåne.  Kaffe og Anton Berg. Måske nogle piller eller en tur på Staden.

Stimulanser og sløret bevidsthed skal der til. Livstal 15/6 og 33/6 kan være meget, meget smukt med kærlighed, skønhed, familie, sammenhold og smukke traditioner. I ubalanceret form dog i et meget rosenrødt og lidt forvrænget lys.

Årsvibration 22/4 gør det ikke meget bedre. 4-tallet er et tal for, at man er innovativ, tør at være anderledes og tænke ud af boksen. Et tal for politik, at man gerne vil skabe en bedre verden. Ubalanceret – altså når navnenes talværdier ikke understøtter sjælskontrakten, som bl.a grund-, måneds- og årsvibrationen er grundpiller i – så er man lidt for naiv og godtroende. Giver folk liiidt for lang snor. ”Ah han/hun mente det sgu nok ikke så slemt og havde iøvrigt en hård barndom”.

Alt i alt er det nu billigt sluppet, vores numeroskop. Vi hygger os, selvfølgelig gør vi det. Vi er måske ikke nogle, der rigtigt tæller i global sammenhæng.  Ikke sådan for alvor. Og vi er jo helst neutrale. Altså, vi skal jo have det godt og hygge os, ikke? Ikke al det krig og ballade der. Det er sgu ikke rigtigt  noget for vores vibrationer. Det kommer aldrig til at ændre sig så længe vi har vores nuværende numeroskop.

Glædelig Grundlovsdag, kære landsmænd- og kvinder. Måtte Dannebrog vaje stolt over vores smukke, solbeskinnnede Danmark på denne historiske dag.

Louise

Kategorier