Juni 2018 part deux. Connect the dots.

Jeg ved nærmest ikke, hvor jeg skal starte. Der foregår så meget her i juni 2018. Indiviuelt og kollektivt. Der er overflod af overflod af aspekter, energier, muligheder, udfordringer.

Det startede egentlig i december 2017. Nærmere betegnet den 3. december 2017. Her havde vi en vanvittig fuldmåne i Tvillingernes tegn, for de af jer der kan huske det. Du kan læse indlægget her.

Nu er energierne eller temaerne fra denne fuldmåne nået hele vejen rundt, så her ca 6 måneder senere, den 13. juni 2018, har vi Nymåne i Tvillingerne, som slutter temaer fra dengang med den mærkelige jul og starter noget nyt. En nymåne, som vi har hver måned, er altid et godt tidspunkt at sætte intentioner på. Der findes mange gode ritualer for den slags.

Det er en sjov nymåne. Vi er jo i Tvillingesæson. Det her hurtigtsnakkende, hurtigttænkende, ordkløvende, sjove, nysgerrige, kvikke, flyvske og lettere upålidelige tegn. En nymåne så tæt på Pluto og Saturn i Stenbukken sætter nu  lidt en begrænsning for det sjove, kan man sige. En torn i siden a la ”åh jeg har det så sjovt til denne fest” og så kommer Saturn og prikker en i siden med sin stok og siger, at vi også skal hjem fordi vi skal tidligt op og arbejde imorgen. Vel hjemme har Pluto så lavet om på dette, så nu har vi ikke et arbejde længere, men skal til at bygge en helt ny stilling op. Pluto nedbryder Saturns systemer så de kan transformeres og noget bedre kan bygges op igen. Det er hele temaet for disse år frem til 2020.Saturn eller Kaos

Saturn er jo en planet, der ikke har det bedste ry. Restriktion, begrænsning, disciplin, love, regler, hårdt arbejde, systemer, strukturer. Det er lidt synd, synes jeg, for uden disse ting kunne vi ikke lave andet end at flagre rundt i en hel inkarnation og så kunne vi tage een inkarnation mere for stadig ikke at lære noget eller udvikle os og ihvertfald ikke sætte vores præg på verdenshistorien.

Især i denne tid er jeg personligt glad for min Saturnske natur. Med Solen og Merkur i Tvillingerne er der snak-info-kommunikation overload, intellektuelle data processeres med lynets hastighed og der er bare NUL jordforbindelse hos de fleste, jeg møder. Det er også derfor, der er så mange trafik-ulykker nu, det er Merkur på speed. Mars er i et andet intellektuelt tegn, nemlig Vandmanden, så vores handlekraft er mental. Vi tænker rigtigt meget over alt det, vi gerne vil. Og det er spredt ud over det hele. Vandmanden er større grupper, det er det kollektive, det er menneskeheden. Din information, dine muligheder og dine holdepunkter ligger altså spredt ud over det hele.

Så er det sgu godt med noget Saturn. Saturn er her for at bringe orden i kaos. Saturn hersker over skelettet og huden, det er begge dele noget der holder sammen på mennesket. Uden hud ville indvolde vælte ud over det hele og uden skelet kunne vi ikke stå oprejst. Så ja, for frie sjæle – og det emmer vi alle af pt med Uranus i Tyren og de andre energier – føles Saturn striks og rigid, men det er nødvendigt med et fast system. Jeg kunne da heller ikke numerologisere (som det jo helt sikkert hedder) uden et system. Er ens arm brækket, så skal den jo også i gips, ik. Et lukket system. Og så videre og så videre.

Ihvertfald er det en ladet nymåne her den 13. juni 2018. Mange energier for at ville speede processen op og komme hurtigere til sin fremtid, men som juni går på hæld, så sløver energien bare mere og mere ned. Ved slutningen af juni er både handlingsplaneten Mars og drømmeplaneten Neptun i retrograd. Jeg vender tilbage med indlæg omkring dette og hvad de betyder individuelt for Guldmedlemmer.

 

Freaky Hollywood-love

Umiddelbart efter nymånen den 13. juni, går Venus i Løven. Fantastisk. Hvis Løven skal sige det selv. Venus er indtil da i Krebsen, det er sød, blød, moderlig hjemme-energi vi har haft de sidste par uger. Ikke en der udtrykker sin kærlighed gennem ord og storhed. Den klarer jeg, siger Løven. Store ord, større armbevægelser, dramatisk og livligt. Væk med den lidt kvalme og omklamrende Venus  i Krebsen-energi. Resten af juni 2018 er kærlighed i Løvens tegn.

Uranus er i kvadrat til Venus i Løven, hvilket er et lidt interessant og ofte udfordrende aspekt. Det er ihvertfald svært at bygge noget stabilt, hvis det er det, man ønsker. Til gengæld kan det være meget genialt og innovativt. Der kan være pludselig opstået kærlighed, lynet slår ned. Det er jo Uranus. Det er ikke nødvendigvis et andet menneske, man forelsker sig i, det kan være en ting, en interesse, en overbevisning eller hva ved jeg. Pointen er, at vi kan lide det fordi det er mærkeligt, haha. Unikt. Anderledes. Kinky. Genialt. Noget, der er cool og elektrisk og kan fordreje ens hoved totalt. Uforudsigeligt. Som dør igen ved det første glimt af rutine. Nogle elsker det, andre hader det.

Apropos stabilitet. Vi er ikke færdige med Krebsen for denne gang, for den 12. juni går Merkur i Krebsen og den 21. juni kommer Solen også hertil.

For at forstå energierne og dette pludselige skift, må man også forstå Krebsens rolle i Zodiakken. Det er kardinaltegnet for følelsesmæssig sikkerhed.

En Krebs, der befinder sig ude i havet opholder sig der, hvor der er mest næring. Og det skifter ude i havet, tidevandene ændrer sig hele tiden. Derfor må Krebsen konstant holde øje og føle sig sikker, flyde med det omskiftelige vand for at overleve. For at beskytte sig selv yderligere har Krebsen en hård skal, den kan forsvinde ind i og det er endnu bedre, hvis den også kan finde en beskyttende hule eller bo under en stor sten. Det er det samme hos mennesker med udprægede Krebse-træk. De er derhjemme, i deres beskyttende bolig. Beskyttet mod omverdens omskiftelighed. Enhver, der kender en Krebs ved, at de er noget af det sjoveste og skøreste når de føler sig sikre. Føler sig hjemme. Så snart de ikke gør det mere, så slurp – så trækker de sig hurtigt ind i deres skal. Det er meget, meget sensitive mennesker, deres følelser følger de skiftende energier (og Månens faser). Det er bl.a derfor Krebse-mennesker er så humørsvingende og iøvrigt kan fornemme større forandringer meget længe før de fleste andre.

Med Merkur her også, så går vi fra at ville udtrykke sig 24-7 til at være mere modtagende. Lyttende. Omsorgsfulde. Man siger kun noget, hvis man føler sig sikker. Tryg.

 

Skt. Hans i underverdenen

Den 23. juni er Merkur i opposition til Pluto, hvilket normalt kan få tæerne til at krølle sig sammen på enhver, men som vi ved fra juni-indlægget, så er Merkur fuldstændigt hjemme her i dødsriget. Det var jo Merkur, der var nede hos Hades og spille palermo for at få Persephone tilbage dengang, du ved. Noget rigtigt godt ved disse dage er, at man kan komme ned og hente information, tanker, ideer, overbevisninger, principper der ligger dybt, dybt nede, få det bragt op fra Skorpionens hule og manifesteret i den fysiske verden. Det er sådan noget, Pluto jo kan. Så vi er altså eet skridt tættere på at konkretisere de intentioner, vi lagde ved nymånen den 13. juni. Gennem vores systematiske, Saturnske tilgang til tingene forbinder vi prikkerne af information, der er spredt ud over det hele, mennesker, holdepunkter der er derude. Så vi kan skabe noget langtidsholdbart. Intet andet tæller i denne tid, remember? 30 år, Niller. 30 år.

Vi kom eet skridt tættere på vores højeste sandhed ved den intense fuldmåne i Skytten i slutningen af maj. Det var the big picture. Tvillingerne er Skyttens modpol, det er hvad kan jeg gøre lige nu og her i nuet for at manifestere noget til fremtiden. Eet skridt ad gangen, siger Tyren og Stenbukken som er de mest fremtrædende energier i disse år. Tålmodighed.

"Jamen, det kan jeg ikke",  kommer Chiron i Vædderen lige ind fra højre og siger. "Jeg er ikke god nok, kompetent nok, det er for stort, for svært, for uoverskueligt".

Det er derfor vi har Mars i retrograd midt i alt det her. To måneder med langsommelighed. Detaljer. Kig på det du har, tag et skridt tilbage og vurder, om du skal bygge noget af det om igen. Er du på rette spor?

Du kan udnytte energien i to måneder fra slut juni til slut august, hvor tidevandet kun kommer ind. Men du kan ikke styre den. Du kan se på alt det gamle og uddaterede, der skal heales og siges farvel til. Om det er relationer, måden du tænker om dig selv eller hvad ved jeg - det er et vigtigt arbejde, alle skal gøre frem til start september, hvor det begynder at gå fremad igen. Hvor det pludseligt går stærkt. Så kan du sgu ikke stå der med en halv sok på, så skal man være fuldt påklædt. Din nye stilling er klar.

Vi slutter juni 2018 af med endnu en kraftfuld fuldmåne i Stenbukken, som er springbræt til juli-august, som har nogle øhm interessante formørkelser. Mere om disse ting senere.

Lige nu skal du koncentrere dig om lige nu og her. Forbind prikkerne. Een prik ad gangen. Og kun de langtidsholdbare prikker. Så prikker bliver til brikker i dit livs puslespil.

Mangler du penge, så færdiggør en af de 117 projekter du har gang i. Mangler du venner eller forbindelser, så er der vist lige omkring 7 millarder mennesker på planeten. Og mange af dem kan du nå på en hurtigere måde end nogensinde før i verdenshistorien. Du kan sikkert også flyve billigt dertil, hvis det skal være. Nogle gange tænker jeg, at denne tid i verdenshistorien vil blive døbt ”den blinde tidsalder”, hvor vi brugte hovederne nede i en telefon, mens der var så ufatteligt mange muligheder omkring os. Så meget overflod. Hvor internettet var for alle (det er ingen garanti i fremtiden, det var sgu lige ved at gå galt da man lancerede det. Som med alt andet er det takket være modige, revolutionerende mennesker, at vi nu kan tage det for givet verden over og at der ikke kun er 5 rige personer, der har adgang). Hvor der var masser af fly til ingen penge. Masser af grønne områder og natur, vi stadig kunne spise og nyde.

Det er så let. Det er let. Især hvis du bor i et land som Danmark, er du rigtigt klog, mand. Lige nu er Jupiter i retrograd, hvilket betyder at der ikke rigtigt er ekstra held, ekspansion, succes etc til os. Det er jo det, Jupiter gør – giver os mere af det gode, mere end vi havde gjort os fortjent til. Med Saturn-energierne april til september er det lige ind-lige ud. Hvad du putter ind af arbejde er også hvad du får af resultat. Der er meget Saturnsk pres nu, det kan mærkes i kroppen, det kan mærkes som arbejdspres, så det er virkeligt vigtigt at bruge sine ressourcer ordentligt. Ikke spilde dem i komplet ligegyldige Facebook-diskussioner eller ved at læse kalorieforladte nyheder. Ikke lade sig dræne gennem  dødssyge relationer og begivenheder. Bevares, det må du selv om, men så kom da ikke og klag over at der intet fremskridt sker i dit liv eller at du har ondt i hele skelettet. Det er en tid for prioritering. Belønningen er der bagefter og den er stor. Lige nu er det tid for karma.

Forbind så de prikker. De er derude og de venter på dig.

Louise

 

 

 

 

Kategorier