Neptun retrograd juni-november 2018

Neptun går retrograd 18. juni 2018 – altså i dvale – og bliver i den tilstand indtil den 24. november 2018.  Neptun er planeten for drømme og spiritualitet, men også illusioner. Disse 5 måneder bliver altså en periode, hvor eventuelle bind for øjnene bliver løftet. Der, hvor vi ikke kan eller vil se klart.

Det er nødvendigt at kunne se klart nu. Her, hvor vi næsten er igennem Tvillingernes sæson, så skulle det gerne stå klart hvem du er og hvor du er på vej hen. Hvem eller hvad, der skal med og hvem eller hvad, der ikke skal (!). Med Saturn i Stenbukken-transitten frem til 2020 er det ekstremt vigtigt at bruge sine ressourcer ordentligt. På det rigtige, det kvalitative, det langtidsholdbare. Alt andet bliver på mærkværdig vis straffet eller fjernet af Mrs Kosmos. Man bliver træt, sløv eller stiv i leddene. Føler sig presset, både mentalt og fysisk i kroppens skelet, knogler, led etc (Saturn).   

Det virkeligt gode ved denne Neptun retrograd er, at det danner et harmonisk aspekt lidt a la det, vi havde i starten af måneden, hvilket også gør, at man virkeligt kan udfolde sig kreativt og se sit fulde potentiale. Kommunikations-, penge- og relationsplaneten Merkur og vores lykkebringende og forstørrende Jupiter er involverede i Neptun retrograd 2018, hvilket tilfører den entusiasme, håb, positivitet, filosofiske tanker og kammeratskabsfølelser.

Er du til spirituel og åndelig selvudvikling (hvilket en del nok efterhånden læner sig hen ad her i et dybt, dybt transformerende 2018) er Neptun retrograd 2018 en perfekt periode for dette. Jupiter hersker i astrologien over Skytten, som også også kaldes den ultimative sandhedssøger.

Neptun retrograd i dit fødselshoroskop?

De af jer, der har været til session hos mig, har også fået jeres astrologiske aspekter med hjem på papir. Fås nu også digitalt. Hvis der er et ”R” ud for Neptun (symbolet med treforken, ligesom den Neptun har som havets gud), så har du Neptun retrograd fra fødslen. Det har omkring 40% af befolkningen. Alt afhængig af aspekter og placeringer her, så er det områder hvor man kan have det med at være lidt af en eskapist. Neptun er en karmisk planet, så det indikeres at man måske bærer smertelig erindring med sig fra en tidligere inkarnation og derfor har behov for illusionen nu. Hvor, man måske har været i så smertelige situationer, at man har haft behov for at undslippe situationen ved at transcendere fra et fysisk til et mere spirituelt eksistensplan – men de oplevelser er printet ind i sjælens DNA og kan derfor gentage sig i dette liv, som regel i mindre omfang. Sygdom, beskyldninger på falsk grundlag, at blive offer etc kan gentage sig som sladder, dårligt ry og f. eks skandaler i dette liv.  Da Jupiter som nævnt også er involveret i denne Neptun retrograd og også hersker over f. eks religion, kunne det være oplagt at tænke, at det kan have været f. eks tortur, hekseafbrænding, forfølgelse på grund af religion i et tidligere liv. De af jer, der arbejder med regressionsterapi kan måske melde noget tilbage om dette. Uanset hvad, har man i dette liv en naturlig reaktion på at undgå smerte ved at komme til et højere spirituelt niveau og jo hurtigere, desto bedre uanset om det er gennem meditation, fantasi eller bevidsthedsudvidende stoffer som hash, alkohol etc. Det hænger ofte sammen med ensomhed af flere åbenlyse årsager, men også fordi man måske har været fængslet, været på sindssygehospital, i stærke religiøse grupper etc. Gambling, pornoafhængighed og lignende er også ofte Neptun-baserede.

Neptun retrograd 2018

Neptun retrograd både i fødselshoroskopet og i transit som nu frem til november 2018 kan være kilden til stor kendskab og healing her. Skal det være præcist, så skal du som sagt kende dit fødselshoroskop. Jeg udgiver snarest et indlæg for Guldmedlemmer hvor du kan se hvilke overordnede livsområder, der vil være i spil for dig.

Neptun retrograd er ikke lige så signifikant som nogle af de andre transformerende energier, vi arbejder med i denne tid, som f. eks Jupiter retrograd og Saturn i retrograd. Om en uges tid går Mars også retrograd, så skal du have sex denne sommer, så er det nu haha. Mere om det senere. Jupiter går heldigvis direkte den 10. juli og giver og mere held, succes og optimisme – og det med god grund. Mere om det i månedsindlægget for juli.

Ihvertfald kan man glæde sig til 5 måneder, hvor du virkeligt kommer ind til kernen af det hele. Illusioner, luftkasteller, drømme og falske realiteter vil nu opløse sig og efterlade dig med et mere realistisk udsyn. Måske med færre rosenrøde nuancer, men med mere autenticitet. Noget ægte. Som et piano med et bredere tastatur. I en smuk melodi kommer man også ud i dissonans, i det grimme og mørke for at få en melodi med smukkere vidde, bredde og dybde.

Du behøver ikke at søge efter noget af alt dette, det kommer af sig selv. Ud fra din sjæls ønsker. Det, du er klar til. Og man ved det jo godt. Alle mennesker ved jo godt, hvor de bedrager sig selv. Og nu får du så hjælp til at løfte sløret.

Det kan være en lidt navlepillende transit, hvilket jeg synes er helt fint med de energier vi har. Ihvertfald frem til start september 2018. Alt afhængig af, hvor du er på din spirituelle vej, kan forskellige metoder hjælpe. Gode dagligdagsmetoder er selvfølgelig meditation, yoga, svømning og en så giftfri kost og livsstil som overhovedet muligt. Neptun retrograd er fantastisk for detox! Alt, der berører dig i dit daglige liv og i dine energi-legemer sætter sig også inde i din fysiske krop. Det kan hjælpe stort at slippe det fysisk. Herudover er tarot, astrologi, numerologi, spirituelle bøger selvfølgelig også oplagte. Jeg laver snart en video, jeg længe har villet lave, som handler om hvordan man rent konkret kan tage fat på esoteriske områder og hvad forskellen på dem er. I min erfaring har vi hver vores ”portal”, altså indgang til vores højeste sandhed. For nogle rammer tarotkort dybt, for andre kan det være shamanistisk trommedans, for at tage et eksempel. Jeg er sikker på, at der er mere jeg ikke kender til. For lige at cementere det een gang for alle: man kan selv løfte og balancere sine vibrationer på mange forskellige måder. Der, hvor numerologien adskiller sig fra de andre er, at balancen og de forhøjede frekvenser her automatiseres og bliver fastlåste på de høje frekvenser, så man ikke skal ind og gøre det "manuelt" hele tiden, haha. Automatiseringen sker ofte på et ubevidst plan.  Og derfor kan det være godt at starte med de andre ting, så man ikke får en full-on motherfucker transformation, som kan være ret skræmmende for nogle. Jo bedre, man kender sig selv, desto nemmere transcenderer man til et højere plan. Af samme grund screener jeg mine kunder når de forespørger på en session, for ikke alle er klar. Nogle gange skal man starte med at få analysen, som er overvældende nok i sig selv. Når og hvis man så bliver klar, kan man vælge et numerologisk navneskifte. Du kan iøvrigt komme på numerologisk grundkursus i juli i sessionslokalerne i Vanløse, der er stadig pladser.

Ihvertfald er Neptun retrograd 2018 en smuk transit, synes jeg. Som sagt kan den vise ens store naturlige og kreative potentiale. Neptun er i Fiskene, også en meget smuk transit jeg har skrevet om flere gange og som kan hjælpe os til at visualisere en smukkere og mere balanceret verden for os alle.  Andre mulige udfald af denne Neptun retrograd kan være at opnå sine drømme uden at det er på bekostning af at skulle ofre sit ego, økonomi eller materialistiske ønsker.  På den måde er den meget balanceret mellem ”himlen” og jorden. Rigdom, berømmelse, ægte kærlighed og glamour er også oplagt, du vil uanset hvad være overordnet glad, tilfreds og føle dig attraktiv. Psykiske evner er forstærkede i denne periode, ligesom man er mere sensitiv og visionær. Fantastisk for alle, der arbejder med dans, musik, poesi, skuespil, forfatterskab og lignende. Merkur giver os bedre business deals, professionelle og private relationer, indlæringsevner og gode nyheder. Der er altså fri bane for at Uranus kan sende dig en besked fra din egen højeste version. Din egen, højeste sandhed.

Louise

Kategorier