Juli måned 2018

Den 21. juni 2018 går Solen i Krebsen og vi går derved ind i de energier, vi kender som "Krebse-sæson".

Hvem eller hvad er Krebsen så? Som jeg skrev om sidst, så er det kardinaltegnet for følelser, for hjem, for familie. Krebsen er den, der beskytter det sensitive, beskytter familien og kærligheden. I astrologien hersker Krebsen over ribbenene. De beskytter sensitive indvolde, herunder Løvens hjerte.

Krebsen er et vandtegn. Krebsen holder til i havene, hersker over havene. Det er det altomsluttende, det meget magtfulde, men stille. Moderen. Noget vi ikke lægger mærke til medmindre det rører på sig. Hvor mange sætter pris på deres moder og alt det, hun gør eller har gjort for en (hvis hun har, det sker jo også, at det ikke er tilfældet)? Moderen sørger for trygheden, for hjemmets velfungerende struktur. Man bliver først bange for hende, når hun bliver vred. Så kommer de høje bølger, så kommer tsunamien. (jeg vil lige tilføje, at jeg taler om moder-energi i universel forstand, ikke om mænd og kvinder. De er de arketypiske energier, der findes i os alle).

Vi kender mere til rummet end vi kender til havenes bund. 7/8 af jordkloden er dækket af havene.

Joh, Krebsen er i sandhed et stille, mystisk og meget magtfuldt tegn.

Det er en energi, vi alle vil mærke fra den 21. juni og en måned frem. Man tager alt ind. Især andres drama og negativitet. Folk med udprægede krebse-placeringer i fødselshoroskopet mere end andre.

For Krebsen diskriminerer ikke hvis nogle har brug for hjælp eller trøst. Krebsen er jo moder-energien. Din moder finder sig i alt fra din side. Ingen andre mennesker i dit liv kommer nogensinde til at finde sig i så meget fra dig som din moder(-energi) gør eller gjorde.

Det er vigtigt at forsøge at diskriminere i denne tid, synes jeg. Man får lyst til at hjælpe, man får lyst til at række den hjælpende hånd og det lyttende øre. Og der vil være meget drama, rigtigt meget drama nu hvor vi er ude af snakkende og livlige Tvillingesæson.

Det er bare ikke alt, der er din tid og energi værd. Slet ikke med de andre planetariske aspekter, vi har nu. Havet tager alt ind uden at sortere – også plastic og tomme øldåser. Måske du skulle styre uden om plastic og dåser nu og som skrevet før holde dig til de relationer eller dem, der giver dig kvalitativ langtidsholdbare strukturer, som også giver dig igen når det er din tur.

Der er noget omkring det med familie. Der er sket et skifte, et løft i den kollektive bevidsthed. Det har været undervejs længe, men det er først for nyligt jeg føler, at flere og flere rødder energetisk bliver taget op af jorden. At mange for alvor har forladt deres familie- og slægtskarma. Jeg taler ikke kun om, at man i vore dage ikke længere behøver at arbejde på gården for en dag at overtage den osv, det er mere end det. Det er også familiens cyklusser, familiens negative, nedarvede mønstre.

Vi inkarnerer ikke længere for at udleve karma. Ikke familiens og fortidens. Det er slut med det. Jeg kan se det på de børn, der er født i nyere tid og det bliver stærkere og stærkere: det er børn, der er kommet med en mission. Meget gamle sjæle, som jeg tror har haft en seriøs snak med sig selv før de valgte at inkarnere på jordkloden. Det skidt var de nok færdige med. Måske der har været en omgang sten-saks-papir blandt de gamle sjæle omkring, hvem der skulle tage denne tørn og hjælpe menneskeheden over i Vandmandens tidsalder . Jeg kan lige se det for mig.

Familie er noget andet nu. I vore dage er det ikke så ualmindeligt at forlade en dysfunktionel familie eller måske slet ikke at føle noget for et eller flere familiemedlemmer. Og det er ok. Familie er noget andet nu og i fremtiden. Det der krampagtige facadespil, det kommer ikke til at holde i fremtiden. Man kan vælge selv, man vil vælge selv og jeg tror absolut på, at vi kommer til at bo i enheder hvor der er en anden form for fællesskab istedet for den nuværende kernefamilie, der som begreb for længst er bristet. Bevares, det gør man også nu – men det er stadig noget lidt specielt. I løbet af få år vil det være helt og aldeles almindeligt. På den måde havde 70´erne sgu fat i noget af det rigtige og vi har i hele 2018 indtil nu haft masser af tid til at kigge dybt i os selv, til at finde ud af hvem vi er og hvad vi selv vil. Man behøver ikke ændre på alt lige nu, men bevidstheden bør være der nu. Små skridt er ok, vi har Saturn i Stenbukken som arbejder langsomt frem mod at bygge sine solide strukturer, men fra 2020 og frem ser vi - som skrevet før - en helt ny verden. Det gælder også her.

Det er smukt med familie. Og det er endnu smukkere, hvis man bevidst har valgt en familie af mennesker, man har lyst til at tilbringe sit liv med. Det er ok at gøre det nu og især i denne tid, altså krebse-sæson, er emnet familie altid oppe at vende. Det er ok at vende ryggen til drama og drænende relationer. Det er helt og aldeles ok. Blodsbeslægtede eller ej.

Elsk det hele. Alt er din familie. Også træerne, buskene, fuglene og de andre mennesker. Havene er også din familie.

Og det er helt ok ikke at ville være i familie med plastic.

Louise

Kategorier