Årsenergien for 2019

Er det allerede 2019? Ikke helt, men vi kommer tættere og tættere på...og pludseligt går det stærkt. Derfor kommer her et overordnet overblik over 2019-energien.

Numerologisk er 2019 et meget anderledes år end 2018. 2018 er et 2-tal skygget af 9, det er det meget stille, indlevende, modtagende. Det er Krebsen, det er Månen. En heftig Jupiter i Skorpionen-transit og et væld af retrograder tvinger os til at grave dybt, helt ned i det nederste, i det mørkeste og få det op til overfladen, så det kan heales. I mange tilfælde endda tidligere liv eller slægtens karma, der er blevet ændret. Ældgamle mønstre er blevet brudt. En dyb og intens, men meget vigtig del af processen på vej mod en helt anden tidsalder med en helt anden menneskehed.

2019´s numerologiske vibration er 3 skygget af et 1-tal. 3 og 1 har een ting tilfælles: det er ledertal. 3 er det maskuline ledertal og 1 er det feminine ledertal. Det er Jupiter (3-tallet) og Solen (1-tallet), der vil have den største indflydelse på os i år, hvilket allerede kan mærkes fra november 2018, når Jupiter går i sit eget tegn, Skytten. Jupiter er altså totalt på hjemmebane i hele 2019 og det kan mærkes.  Frihed, succes, optimisme, positivitet, håb for fremtiden – en større vision, en større sandhed. 3 og 1 vil også være frie, helt frie til at være sig selv og til at bestemme selv. Det er det, den Nordlige Måneknude i Løven i 2018 lægger op til og Saturn i Stenbukken-transitten handler om: at bygge det, vi er kommet for at bygge. Det vil være meget udtalt i 2019. 

En del forandringer og nye ideer, opfindelser, måder at gøre ting på, måder at leve på, vil være udtalt - især fra marts 2019, når Uranus i Tyren endeligt finder fodfæste for alvor. Der ligger også et forsigtigt 4-tal imellem 1+3 i den numerologiske årsvibration. 4 handler netop om forandringer, om at gøre tingene på en ny og bedre måde.

Alt det her bliver ikke uden kærligheden, dog. Og den familie, vi nu engang har valgt at tilhøre. I november 2018 rykker den Nordlige Måneknude fra Løven over i Krebsen, kardinaltegnet for kærlighed, familie, følelser og tryghed. Der bliver altså ikke tale om et nyt patriarkat eller yuppie-bevægelse, vores tilværelse skal være sådan, at vi lever af vores passion (som 2018 handler om at skabe) og vi kan tjene gode penge, men ikke på bekostning af, at vi er trygge og har det godt følelsesmæssigt. (Selv-)kærlighed, integritet og vind-vind situationer i business.

Derudover er året selvfølgelig krydret med en masse spændende fuldmåner, formørkelser, retrograd-perioder og andre spændende begivenheder på vores vej. Mars og Venus går ikke i retrograd i 2019, det gør de til gengæld i 2018 . Vi har i 2019 ikke de store, planetariske skift, vi havde i 2018 – Chiron skiftede for første gang i årevis tegn og gik i april i Vædderen (som også handler om at gøre tingene selv, om at heale sig selv) og Uranus skiftede til Tyren, det var første gang siden 2011 at Uranus skiftede tegn. Alt dette kører altså, der er mere frihed, åbenhed og luft under vingerne i 2019 – ingen tvivl om det. Det er et lagt op til det år, der nok bliver et af de største for os kollektivt såvel som individuelt, nemlig 2020. Allerede i januar 2020 vil Saturn i Stenbukken være i konjunktion til Pluto i Stenbukken. Det er en af de her massive begivenheder, der kun sker een gang i hver generation (sidste gang var i 1982). Når de to stærkeste planeter i stærke tegn danner par, så kan alle forvente lidt af en tur. Ihvertfald, hvis man ikke har fået sat sit liv i de rette rammer inden. Hvis man ikke har bygget stærke fundamenter som hugget i sten, så vælter det så let som pindebrænde uanset om det er din karriere, virksomhed, dig selv, dit image, dit parforhold, dine venskaber etc. Det må og skal være ægte, autentisk, med kvalitet, kærlighed, et stærk værdi-fundament og integritet. Altsammen. Det er altså serious business.

Jeg kommer selvfølgelig med en individuel oversigt over 2019 til Guldmedlemmer og det vil som sagt være muligt at få sin helt personlige vejrudsigt for 2019 i shoppen senere på året.

Jeg ved godt, at der er et stykke tid til 2019 – jeg skriver dette indlæg for at sætte 2018 lidt i perspektiv. For at vi kan se det større billede, især nu hvor vi kommer til at flyde med det næste stykke tid her hen over sommeren. Det bliver en lidt svær periode for folk, der er naturlige igangsættere, der er handlekraftige, mens andre mere flydende typer vil have en fest med al denne indlevende og spirituelle hjerte-energi. Prøv at flyde med. Det er som nævnt en dyb, alkymisk transformation der sker for alle i 2018 og vi har stadig nogle nye, indflydelsesrige energier, vi først er ved at vænne os til. Nogle livsområder, der har været oppe at vende i mange år er nu pludseligt færdige processer, men så popper der nu et andet livsområde op der skal arbejdes med, måske i mange år. Det har der været meget af inden for de sidste to måneder alene, så der er ikke noget at sige til, hvis man føler sig lidt ved siden af sig selv. Du skal også nok finde vej i denne periode, men det kan tage lidt tid.

Louise

Kategorier