Drengene i grotten i Thailand - et astrologisk perspektiv

Jeg var vist lige så lettet som resten af verdenen da de 12 forsvundne fodbolddrenge og deres coach forleden blev fundet i en grotte i Thailand. I live, vel at mærke.

Som dagene går, bliver historien dog mere og mere gyselig – ikke mindst da en dykker tidligere idag mistede livet på vej ud derfra.

Jeg kommer hverken til at gøre fra eller til med mit astrologiske blog-indlæg. Historien har dog sat sig fast, og derfor vil jeg alligevel skrible noget ned for at få et overblik og få det ud af kroppen.

Det, der nemlig slår mig ved hele situationen er hvor symbolsk, den er. Den har alle ingredienserne til at beskrive lige præcis de energier, vi står i for tiden.

Krebse-sæson. Vand, vand og atter vand. De fleste planeter i vand er i retrograd (vand, der "kommer ind") og danner disse dage en af de berømte gyldne trekanter i astrologien, som jeg skrev om sidst. Neptun i Fiskene, Solen i Krebsen og Jupiter i Skorpionen. Især sidstnævnte, som er i retrograd frem til den 10. juli, handler om det dybe, mørke vand. Der, hvor man ikke kan se en hånd for sig, hvilket redderne har berettet flere gange.

Dybden. Jupiter er i Skorpionens dybde, i Plutos underverden. Pluto rejser sammen med Saturn i Stenbukken i disse år. Stenbukken handler om strukturer.  Med Pluto er det de hårde strukturer under Jorden, som vi ser her - det er grotterne. Meget stærke vægge, når vi taler de planeter - grottens vægge er ikke til at vælte.

Saturn og Stenbukken handler også om det, der måske er allervigtigst her: Tid. Saturn hersker over tiden, vi er meget opmærksomme på, at den kan være ved at løbe ud. Tid er et gennemgående tema frem til 2020.

Jeg tror, at svaret/løsningen/vendepunktet/indsigterne ligger i Mars nuværende transit. Mars er i Vandmandens tegn. Vandmanden handler om grupper (drengene – coachen er Saturn, deres leder) og det handler om innovation. Om at tænke ud af boksen.

Enter stage den geniale entrepreneur Elon Musk, som idag har meldt ud, at mandskab er på vej for at hjælpe. Hvis nogle kan tænke ud af boksen, så må det være ham og hans folk. Elon Musk har iøvrigt selv Mars i Vandmanden, så han er totalt på hjemmebane i de nuværende energier når vi taler om at finde helt nye veje, helt nye løsninger på et problem.

Som jeg skrev forleden, så rejser Mars også hen over Den Sydlige Måneknude, som er i Vandmanden. Det, man efterlader. Bliver separeret fra (gruppen separeres fra omverdenen da Mars går i retrograd). Mars retrograd gør også, at ingen har ret mange kræfter pt.

Den Sydlige Måneknude er i vedisk astrologi symboliseret som Dragens hale (Den Nordlige Måneknude er Dragens hoved). Jeg håber ikke, at det virker for langt ude, men det der fik mig til at skrive det her indlæg var faktisk billedet af grotten. Se, hvor meget den ligner den astrologiske drage. Drengene befinder sig ved halen – Den Sydlige Måneknude – og vil gerne ud til hovedet – Den Nordlige Måneknude. Igennem Skorpionens hule. Plutos farlige underverden - Dødsriget. Ihvertfald var det det første billede, jeg fik ind da jeg så grafikken.

 Rahu og Ketu - læg mærke til halerne nederst - det er samme form som grotterne (tror man)

 Gruppen er fanget ved Dragens "hale" til venstre - den Sydlige Måneknude i Vandmanden - og vil gerne ud til den Nordlige Måneknude i Løven (Dragens hoved). Med Jupiter i Skorpionen er temaet "længere ind" og med Mars i Vandmanden, at det skal ske på en genial og innovativ måde.

Som de fleste andre sender jeg også tanker, healing, lys, bøn til gruppen i hulen. Jeg sætter min lid til, at de drog afsted den 23. juni, som altså er grundvibrationen for begivenheden (23 er den højeste vibration i numerologien, her er man altid beskyttet af elementerne). At Jupiter – lykkebringeren – går direkte og altså vækkes til live igen på tirsdag. Forhåbentligt med et godt udfald.

Jeg kender i sagens natur ikke drengenes årstalsrækker og kan ikke tolke den vej. Et bud er, at de holdes i live, og at de kommer ud i slutningen af august, når Mars går direkte igen. Det bliver dog ikke uden gys og drama undervejs da vi har 3 brændpunkter forude (det gælder for alle, der er store forandringer i luften. 12. juli, 27. juli og 11. august). Der kan ske store ting og det er forhåbentligt af den positive art. Der er intet forudsigeligt og intet logisk ved alt det her – det er meget symbolsk for energierne sommeren over.  Måske de endda skal blive der Mars´ transit i Vandmanden ud – og det er omkring november. Mars går dog tilbage hen over Stenbukken i august, så jeg tror at vi har en løsning før. Til gengæld går destruktive Black Moon Lillith i Vandmanden inden for de første to uger af august, og så kan det komme til at se meget grimt ud.

Et andet bud er, at redderne er hurtige og allerede får dem ud når Solen går i det dramatiske tegn Løven (og nu rammer Den Nordlige Måneknude – vi ”genforenes” i ”stort spotlight”. Den Nordlige Måneknude – altså Dragens hoved – hedder Ketu på sanskrit. Det betyder ”lys”) omkring den 23. juli. Også en højt vibrerende dato.

Er det med Elon Musks hjælp eller geniale ideer, bliver det omkring den 27. juli når vi har en skæbnebetonet formørkelse i Vandmandens tegn (tænke ud af boksen og at noget bliver ”klippet ind og noget ud” meget hurtigt - indlæg om juli måned akt 2 kommer om en uges tid). I det hele taget sker der rigtigt meget i dagene fra 23. -27. juli, hvor Neptun forvirrer (det mørke vand) og Solen vil være i kvadrat til Uranus den 25.7 (totalt uventede forandringer). Mars er heldigvis også i opposition her, så her taler vi virkeligt meget power og dynamik retrograden til trods hvilket kunne give drengene nogle tiltrængte kræfter til at tage den svære tur ud derfra.

Taler vi den numerologiske månedsvibration og Pluto i opposition til den kommende nymåne den 12. juli, så ”falder tårnet” (16/7). Forhåbentligt fordi nogle får sprængt vej ind i grotten eller lignende. Som jeg skrev om sidst, vil det måske virke at tage ”tårnet” ned mursten for mursten (ikke at jeg skal gøre mig klog på løsningen på den frygtelige situation, det er vel derfor vi har Elon Musk og selvfølgelig internettets sofa-eksperter verden over – jeg tænkte bare på, om ikke man kunne bruge noget fra tidligere...var der ikke nogle minearbejdere, der engang blev reddet ved hjælp af noget genialt og den slags, kan I huske det...eller hende pigen, der også var fastklemt under vand, men desværre døde for øjnene af hele verden. Retrograder i massevis – Mars – Vandmand – betyder, at man skal tilbage i tiden for at finde en løsning, der er noget man har overset. Vandmanden hersker over fremtiden, så det er noget der kan danne præcedens fremover. Uanset hvad, så tror jeg at det bliver vanvittigt.

I håb og afmagt,

Louise

 

Kategorier